2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
阅读理解A 关键词:competition 语篇类型:应用文 词数:237 难度:★★☆☆☆ 建议用时:6分钟 正确率:____/3
Competition:Draw Your Future Self!
When you think about the future,what would you like to be?Do you dream of being a wildlife conservationist,a fashion designer,a scientist or maybe a doctor?In association with STABILO,we are asking you to draw what you want to be when you grow up.
How to enter
Grab a piece of paper,a pen or a pencil,think about what you'd like to become,and draw your future self.Please make your drawing nice and big and bright and label it clearly.Then,tell us a bit about why that's what you want to be when you grow up.Once you have finished your drawing,ask an adult to take a photo of your entry and send it to theweekjunior.co.uk/stabilofutureself;Please only send one entry per person.We can't wait to see your drawings.Good luck!
Win Fantastic Prizes!
Our panel of judges will look at all the entries and then select 5 winners.Each winner will receive a bundle of incredible STABILO prizes worth more than$300.And one overall winner will also receive a pack of graphite(石墨)pencils of high quality.
The competition is open to residents of the US aged under 16.It opens at 00:01am on 15September and closes at11:59pm on 15October.Judges’names,competition rules,terms and conditions and privacy policy can be found on the entry form.
1.What are competitors required to do?
A.Send two entries at the most.
B.Submit a photo of their entry.
C.Make their drawing small and bright.
D.Write down the reasons for entering the competition.
2.Who can take part in the competition?
A.Libya from London,8.
B.Li Hua from Beijing,13.
C.John from New York,15.
D.Katrina from Los Angeles,18.
3.What is the purpose of the text?
A.To promote a competition.
B.To present a way to draw.
C.To introduce a company.
D.To recommend a product.
Competition:Draw Your Future Self!
When you think about the future,what would you like to be?Do you dream of being a wildlife conservationist,a fashion designer,a scientist or maybe a doctor?In association with STABILO,we are asking you to draw what you want to be when you grow up.
How to enter
Grab a piece of paper,a pen or a pencil,think about what you'd like to become,and draw your future self.Please make your drawing nice and big and bright and label it clearly.Then,tell us a bit about why that's what you want to be when you grow up.Once you have finished your drawing,ask an adult to take a photo of your entry and send it to theweekjunior.co.uk/stabilofutureself;Please only send one entry per person.We can't wait to see your drawings.Good luck!
Win Fantastic Prizes!
Our panel of judges will look at all the entries and then select 5 winners.Each winner will receive a bundle of incredible STABILO prizes worth more than$300.And one overall winner will also receive a pack of graphite(石墨)pencils of high quality.
The competition is open to residents of the US aged under 16.It opens at 00:01am on 15September and closes at11:59pm on 15October.Judges’names,competition rules,terms and conditions and privacy policy can be found on the entry form.
1.What are competitors required to do?
A.Send two entries at the most.
B.Submit a photo of their entry.
C.Make their drawing small and bright.
D.Write down the reasons for entering the competition.
2.Who can take part in the competition?
A.Libya from London,8.
B.Li Hua from Beijing,13.
C.John from New York,15.
D.Katrina from Los Angeles,18.
3.What is the purpose of the text?
A.To promote a competition.
B.To present a way to draw.
C.To introduce a company.
D.To recommend a product.
答案:
1.B 细节理解题。根据How to enter部分中的“Once you have finished your drawing, ask an adult to take a photo of your entry and send it to theweekjunior.co.uk/stabilofutureself.”可知,参赛者需提交他们参赛作品的一张照片。
2.C 细节理解题。根据最后一段中的“The competition is open to residents of the US aged under 16.”可知,比赛对16岁以下的美国居民开放,故来自纽约的15岁男孩John具有参赛资格。
3.A 主旨大意题。通读全文可知,本文是一则关于一项绘画比赛的通知,故本文的目的是宣传一项比赛。
2.C 细节理解题。根据最后一段中的“The competition is open to residents of the US aged under 16.”可知,比赛对16岁以下的美国居民开放,故来自纽约的15岁男孩John具有参赛资格。
3.A 主旨大意题。通读全文可知,本文是一则关于一项绘画比赛的通知,故本文的目的是宣传一项比赛。
查看更多完整答案,请扫码查看