2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第21页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Lack of sleep has been linked to heart disease, poor mood and loneliness. It could also make people less generous, researchers report in PLOS Biology.
To test the link between sleep loss and generosity, Eti Ben Simon and her team first brought 23 participants into the lab for two nights. The participants slept through one night and stayed awake for another night. In the mornings, participants completed a questionnaire rating their likelihood of helping strangers in various situations. Participants rated on a scale (等级) from one to five, with one for least likely to help and five for most likely. About 80 percent of participants showed less likelihood of helping others when sleep - deprived (睡眠不足的) than when rested.
In another experiment, the researchers gathered 136 participants online and had them keep a sleep journal for four nights. Each participant then completed the same questionnaire as in the first experiment before 1 pm the next day. The researchers found that the more time participants spent awake in bed, the lower their scores were.
In the final experiment focused on Daylight Saving Time (DST), the researchers looked at 16 years of charitable donations to Donors Choose, a nonprofit that raises money for school projects. In the workweek following the time change, total donations, which typically averaged about $82 per day, dropped to about $73 per day. That is to say, the hour of sleep lost in the switch over to DST every spring appears to reduce people’s tendency to help others.
Sleep deprivation in the modern world is a serious problem, Ben Simon says. But unlike many other large - scale problems—like climate change—this one has a ready solution. “If you think about promoting sleep and letting people get the sleep they need, what an impact that could have on the societies we live in!” she said.
8. Where did the participants complete questionnaires in the first experiment?
A. In a laboratory.
B. In their workplaces.
C. On the road.
D. On the Internet.
9. What were the participants in the second experiment asked to do?
A. Express their understanding of DST.
B. Write down their daily activities before bed.
C. Record their sleep time by themselves.
D. Sleep through one night and stay awake for another.
10. What does the underlined part “the time change” in paragraph 4 refer to?
A. The change in one’s working hours.
B. The switch from day to night.
C. The one - hour switch over to DST.
D. The switch from the weekend to the weekday.
11. Which aspect of sleep deprivation is the text mainly about?
A. Its impact on one’s work.
B. Its impact on one’s emotion.
C. Its impact on one’s health.
D. Its impact on one’s social behavior.
To test the link between sleep loss and generosity, Eti Ben Simon and her team first brought 23 participants into the lab for two nights. The participants slept through one night and stayed awake for another night. In the mornings, participants completed a questionnaire rating their likelihood of helping strangers in various situations. Participants rated on a scale (等级) from one to five, with one for least likely to help and five for most likely. About 80 percent of participants showed less likelihood of helping others when sleep - deprived (睡眠不足的) than when rested.
In another experiment, the researchers gathered 136 participants online and had them keep a sleep journal for four nights. Each participant then completed the same questionnaire as in the first experiment before 1 pm the next day. The researchers found that the more time participants spent awake in bed, the lower their scores were.
In the final experiment focused on Daylight Saving Time (DST), the researchers looked at 16 years of charitable donations to Donors Choose, a nonprofit that raises money for school projects. In the workweek following the time change, total donations, which typically averaged about $82 per day, dropped to about $73 per day. That is to say, the hour of sleep lost in the switch over to DST every spring appears to reduce people’s tendency to help others.
Sleep deprivation in the modern world is a serious problem, Ben Simon says. But unlike many other large - scale problems—like climate change—this one has a ready solution. “If you think about promoting sleep and letting people get the sleep they need, what an impact that could have on the societies we live in!” she said.
8. Where did the participants complete questionnaires in the first experiment?
A. In a laboratory.
B. In their workplaces.
C. On the road.
D. On the Internet.
9. What were the participants in the second experiment asked to do?
A. Express their understanding of DST.
B. Write down their daily activities before bed.
C. Record their sleep time by themselves.
D. Sleep through one night and stay awake for another.
10. What does the underlined part “the time change” in paragraph 4 refer to?
A. The change in one’s working hours.
B. The switch from day to night.
C. The one - hour switch over to DST.
D. The switch from the weekend to the weekday.
11. Which aspect of sleep deprivation is the text mainly about?
A. Its impact on one’s work.
B. Its impact on one’s emotion.
C. Its impact on one’s health.
D. Its impact on one’s social behavior.
答案:
8.A 细节理解题。根据第二段中的“To test the link between sleep loss and generosity, Eti Ben Simon and her team first brought 23 participants into the lab for two nights... participants completed a questionnaire”可知,在第一项实验中,参与者被邀请到一个实验室里接受测试,并填写调查问卷。
9.C 细节理解题。根据第三段第一句“In another experiment, the researchers gathered 136 participants online and had them keep a sleep journal for four nights.”可知,在另一项实验中,研究人员在网上召集了136名参与者,并让他们连续四天记录睡眠日志。
10.C 词义猜测题。根据第四段最后一句“That is to say, the hour of sleep lost in the switch over to DST every spring appears to reduce people’s tendency to help others.”可知,在每年春天改用夏令时时减少的睡眠时间似乎降低了人们帮助他人的意向。由此可知,画线部分指的是夏令时将时间提早一个小时这一转换。
11.D 推理判断题。根据第一段最后一句中对研究发现的总结“It could also make people less generous”、第二至四段中三个实验的结论以及最后一段中的“what an impact that could have on the societies we live in”可推知,本文主要探讨的是睡眠不足对个人的社会行为产生的影响。
9.C 细节理解题。根据第三段第一句“In another experiment, the researchers gathered 136 participants online and had them keep a sleep journal for four nights.”可知,在另一项实验中,研究人员在网上召集了136名参与者,并让他们连续四天记录睡眠日志。
10.C 词义猜测题。根据第四段最后一句“That is to say, the hour of sleep lost in the switch over to DST every spring appears to reduce people’s tendency to help others.”可知,在每年春天改用夏令时时减少的睡眠时间似乎降低了人们帮助他人的意向。由此可知,画线部分指的是夏令时将时间提早一个小时这一转换。
11.D 推理判断题。根据第一段最后一句中对研究发现的总结“It could also make people less generous”、第二至四段中三个实验的结论以及最后一段中的“what an impact that could have on the societies we live in”可推知,本文主要探讨的是睡眠不足对个人的社会行为产生的影响。
查看更多完整答案,请扫码查看