2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第176页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
You can increase your happiness by applying practices from the science of happiness. Here are five of the scientific ways to be happier.
Savor(体会) experiences.
____16____ Therefore, we fail to really enjoy our experiences. When you savor an experience, you lengthen and intensify(使加强) the positive emotions that come from doing something you love. You can pick an activity to truly savor each day.
____17____
Research shows that gratitude has many positive effects, including making you happier and healthier. You can practice gratitude by keeping a gratitude journal for a week. Each night, take five to ten minutes to write down five things for which you're grateful. You can write down a word for each thing you're grateful for, or write down a phrase, whichever you prefer.
Engage in random acts of kindness.
Research discovers that one way to be happier is to be kind to others. Therefore, in order to be happier, seek out opportunities to show kindness to others. One way to do this is to perform random acts of kindness. Your acts of kindness don't have to be life - changing for someone else. ____18____
Make social connections.
Making social connections is more important for happiness than most people think. People with close social ties are overall happier than people without close social connections.
Make one new social connection per day for a week. ____19____ It can even be chatting with the waiter at the coffee shop.
Meditate(冥想).
About half of the time people are mind wandering. Researchers found that mind wandering has a negative impact on happiness. ____20____ You can spend about 10 minutes a day meditating.
A. Recall happy things.
B. Keep a gratitude journal.
C. It can be calling a friend you haven't spoken to in a while.
D. It can be easy to hurt our ability to savor an experience.
E. However, they should have a positive impact on another person.
F. One way to stop your mind from wandering is to meditate.
G. Most of us fail to stay in the moment and be fully aware of what we're experiencing.
Savor(体会) experiences.
____16____ Therefore, we fail to really enjoy our experiences. When you savor an experience, you lengthen and intensify(使加强) the positive emotions that come from doing something you love. You can pick an activity to truly savor each day.
____17____
Research shows that gratitude has many positive effects, including making you happier and healthier. You can practice gratitude by keeping a gratitude journal for a week. Each night, take five to ten minutes to write down five things for which you're grateful. You can write down a word for each thing you're grateful for, or write down a phrase, whichever you prefer.
Engage in random acts of kindness.
Research discovers that one way to be happier is to be kind to others. Therefore, in order to be happier, seek out opportunities to show kindness to others. One way to do this is to perform random acts of kindness. Your acts of kindness don't have to be life - changing for someone else. ____18____
Make social connections.
Making social connections is more important for happiness than most people think. People with close social ties are overall happier than people without close social connections.
Make one new social connection per day for a week. ____19____ It can even be chatting with the waiter at the coffee shop.
Meditate(冥想).
About half of the time people are mind wandering. Researchers found that mind wandering has a negative impact on happiness. ____20____ You can spend about 10 minutes a day meditating.
A. Recall happy things.
B. Keep a gratitude journal.
C. It can be calling a friend you haven't spoken to in a while.
D. It can be easy to hurt our ability to savor an experience.
E. However, they should have a positive impact on another person.
F. One way to stop your mind from wandering is to meditate.
G. Most of us fail to stay in the moment and be fully aware of what we're experiencing.
答案:
16. G 根据下一句可知,空处的内容应解释为什么我们不能真正享受我们的经历,结合选项可知,G项“我们中的大多数人都未能活在当下,未能充分意识到我们正在经历的事情”符合语境,引出下文。
17. B 空处为本段小标题,根据其他小标题的句式结构可知,空处应填入一个祈使句,只有A项和B项符合要求;本段前两句提到,研究表明,感恩有很多积极的影响,包括让你更幸福、更健康,你可以通过写一周的感恩日记来练习感恩。下文则具体介绍了如何写感恩日记。由此可推知,B项“写感恩日记”适合作本段小标题。
18. E 上一句提到,你的善行不一定要改变他人的一生,由此可推知,下一句应还是与善行对他人产生的影响有关,且影响应该是正面的,故E项“然而,它们应该对另一个人有积极的影响”承接上文,符合语境。
19. C 上一句提到每天建立一个新的社交关系,坚持一周,下一句提到甚至可以是与咖啡店的服务员聊天。根据下一句中的关键词even可推知,空处的内容也应是建立新的社交关系的一个具体的事例,结合选项可知,C项“可以是给一个你有一段时间没联系的朋友打电话”承上启下,符合语境。
20. F 根据本段的小标题“Meditate.”可知,本段介绍的方法是冥想。上一句提到研究人员发现,走神对幸福感有负面影响,下一句提出,你可以每天花大约10分钟冥想,故F项“阻止你走神的一种方法是冥想”承上启下,符合语境。F项中的meditate是关键词。
17. B 空处为本段小标题,根据其他小标题的句式结构可知,空处应填入一个祈使句,只有A项和B项符合要求;本段前两句提到,研究表明,感恩有很多积极的影响,包括让你更幸福、更健康,你可以通过写一周的感恩日记来练习感恩。下文则具体介绍了如何写感恩日记。由此可推知,B项“写感恩日记”适合作本段小标题。
18. E 上一句提到,你的善行不一定要改变他人的一生,由此可推知,下一句应还是与善行对他人产生的影响有关,且影响应该是正面的,故E项“然而,它们应该对另一个人有积极的影响”承接上文,符合语境。
19. C 上一句提到每天建立一个新的社交关系,坚持一周,下一句提到甚至可以是与咖啡店的服务员聊天。根据下一句中的关键词even可推知,空处的内容也应是建立新的社交关系的一个具体的事例,结合选项可知,C项“可以是给一个你有一段时间没联系的朋友打电话”承上启下,符合语境。
20. F 根据本段的小标题“Meditate.”可知,本段介绍的方法是冥想。上一句提到研究人员发现,走神对幸福感有负面影响,下一句提出,你可以每天花大约10分钟冥想,故F项“阻止你走神的一种方法是冥想”承上启下,符合语境。F项中的meditate是关键词。
查看更多完整答案,请扫码查看