2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第100页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
Mike Goldberg spent his early career working in financial services, putting in long hours for 12 years before he decided it was time to call it quits. “I was just chasing money,” he said. “But it just wasn’t true to my core.” In 1996, he left his job to follow his passion for underwater diving. And in 2004, Goldberg and his family settled in Islamorada, in the Florida Keys, and opened a dive shop, Key Dives.
As an enthusiastic diver, Goldberg developed a strong appreciation for the coral reefs(珊瑚礁) and their essential role in the ecosystem. Over the last two decades, he saw coral reefs in the Florida Keys go from colorful and full of life to functionally extinct today. Goldberg knew he needed to take immediate action to help and wanted to find a way to get other people involved. He realized that recreational divers could be a great workforce to help turn around the damage and restore the reefs.
Around the same time, he met Dr Kylie Smith, who was completing her PhD to become a coral reef ecologist. In 2019, they teamed up to co - found I.CARE, a nonprofit inspiring divers to help restore the area’s reefs, ensuring their survival for future generations.
I.CARE organizes and offers special coral restoration dives for local and out - of - town participants. They spend the day learning about the importance of coral reefs and how to help rebuild them. Then they go on dives to transplant(移植) coral grown in a local nursery (苗圃) run by Mote Marine Laboratory and Aquarium.
So far, the organization has transplanted over 10,000 corals and educated over 2,000 people. The I.CARE team maintains all of the transplanted coral, making sure it’s growing healthily.
“There’s so much work to do. We’re just getting started,” Goldberg said.
4. Why did Goldberg quit his job in financial services?
A. To seek higher salaries.
B. To go after his true passion.
C. To accompany his family.
D. To set up his own business.
5. What is the problem facing the coral reefs in the Florida Keys?
A. They are losing their habitat.
B. They are badly damaged by divers.
C. They are suffering from a disease.
D. They are at risk of extinction.
6. What is a job of I.CARE?
A. Educating visitors on safe diving.
B. Offering volunteers to a local nursery.
C. Organizing dives to transplant coral.
D. Setting up classes on coral reefs.
7. From which is the text probably taken?
A. A history textbook. B. A life magazine.
C. A research paper. D. A travel brochure.
As an enthusiastic diver, Goldberg developed a strong appreciation for the coral reefs(珊瑚礁) and their essential role in the ecosystem. Over the last two decades, he saw coral reefs in the Florida Keys go from colorful and full of life to functionally extinct today. Goldberg knew he needed to take immediate action to help and wanted to find a way to get other people involved. He realized that recreational divers could be a great workforce to help turn around the damage and restore the reefs.
Around the same time, he met Dr Kylie Smith, who was completing her PhD to become a coral reef ecologist. In 2019, they teamed up to co - found I.CARE, a nonprofit inspiring divers to help restore the area’s reefs, ensuring their survival for future generations.
I.CARE organizes and offers special coral restoration dives for local and out - of - town participants. They spend the day learning about the importance of coral reefs and how to help rebuild them. Then they go on dives to transplant(移植) coral grown in a local nursery (苗圃) run by Mote Marine Laboratory and Aquarium.
So far, the organization has transplanted over 10,000 corals and educated over 2,000 people. The I.CARE team maintains all of the transplanted coral, making sure it’s growing healthily.
“There’s so much work to do. We’re just getting started,” Goldberg said.
4. Why did Goldberg quit his job in financial services?
A. To seek higher salaries.
B. To go after his true passion.
C. To accompany his family.
D. To set up his own business.
5. What is the problem facing the coral reefs in the Florida Keys?
A. They are losing their habitat.
B. They are badly damaged by divers.
C. They are suffering from a disease.
D. They are at risk of extinction.
6. What is a job of I.CARE?
A. Educating visitors on safe diving.
B. Offering volunteers to a local nursery.
C. Organizing dives to transplant coral.
D. Setting up classes on coral reefs.
7. From which is the text probably taken?
A. A history textbook. B. A life magazine.
C. A research paper. D. A travel brochure.
答案:
4.B 细节理解题。根据第一段中的“he left his job to follow his passion for underwater diving”可知,他从金融领域辞职是为了追求他真正热爱的潜水。
5.D 细节理解题。根据第二段中的“he saw coral reefs in the Florida Keys...Goldberg knew he needed to take immediate action to help and wanted to find a way to get other people involved.”可知,Goldberg注意到了珊瑚礁功能性灭绝的情况,他知道他需要立即采取行动提供帮助,并希望找到一种方法让其他人参与进来。由此可知,佛罗里达群岛的珊瑚礁有灭绝的危险。
6.C 细节理解题。根据倒数第三段中的“Then they go on dives to transplant coral grown in a local nursery run by Mote Marine Laboratory and Aquarium.”可知,I.CARE的参与者潜水去移植生长在由Mote Marine Laboratory and Aquarium经营的当地苗圃里的珊瑚。因此,I.CARE会组织移植珊瑚的潜水活动。
7.B 推理判断题。通读全文可知,本文主要讲述了Mike Goldberg拯救佛罗里达群岛的珊瑚礁的故事。由此可推知,本文最有可能出自生活杂志。
5.D 细节理解题。根据第二段中的“he saw coral reefs in the Florida Keys...Goldberg knew he needed to take immediate action to help and wanted to find a way to get other people involved.”可知,Goldberg注意到了珊瑚礁功能性灭绝的情况,他知道他需要立即采取行动提供帮助,并希望找到一种方法让其他人参与进来。由此可知,佛罗里达群岛的珊瑚礁有灭绝的危险。
6.C 细节理解题。根据倒数第三段中的“Then they go on dives to transplant coral grown in a local nursery run by Mote Marine Laboratory and Aquarium.”可知,I.CARE的参与者潜水去移植生长在由Mote Marine Laboratory and Aquarium经营的当地苗圃里的珊瑚。因此,I.CARE会组织移植珊瑚的潜水活动。
7.B 推理判断题。通读全文可知,本文主要讲述了Mike Goldberg拯救佛罗里达群岛的珊瑚礁的故事。由此可推知,本文最有可能出自生活杂志。
查看更多完整答案,请扫码查看