2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
How does it feel to reach out to an old friend, to recreate the beautiful blue skies with watercolor or to do a round of daily exercise? Paradise Island is a creative health and wellness app that inspires its users to get up and get going, and to complete activities that will make them feel good.
Paradise Island players can choose from a menu of 75 activities hand - selected by psychologists, like making a surprise phone call, or painting the skies, and can get in - game rewards for out - of - game actions, Fast Company, a business magazine, reports.
According to Fast Company, Paradise Island hopes to succeed where other well - known mental health apps, like Headspace and Thought Diary have failed. A Journal of Medical Internet Research study uncovered the surprising retention rates (留存率) of many common mental health apps. Less than four percent of users kept up with daily use of the apps after 15 days. The percentage dropped even more after 30 days. By contrast, Paradise Island’s retention rate is 2.5 times higher than the average, with 10 percent of players keeping up after 15 days. And, almost a fifth of its users successfully completed eight real - world mental health activities. That’s significant, because a study revealed that eight is the “magic number” when it comes to behavioral activation courses having an impact.
What accounts for this difference in user engagement? Maybe it’s because Paradise Island puts no pressure on its players. Other apps send daily “friendly reminders”. Paradise Island doesn’t; it simply presents its list of 75 activities, allowing users to explore them when they are at their leisure.
In addition, Paradise Island allows for stimulating gameplay. Players can earn online rewards like virtual pets, by completing in - person “missions”. Its players even have the chance to reflect before taking on a mission. They can choose the mission by the effort level needed to complete it. The game designer Craig Ferguson explained, “We wanted people to be able to choose between low - effort or high - effort.”
What will the future of Paradise Island be like? Only time will tell.
12. What are the activities provided by Paradise Island intended for?
A. Helping users develop a friendship.
B. Improving users’ drawing skills.
C. Reminding users to exercise.
D. Lightening users’ mood.
13. What does the author want to show in paragraph 3?
A. The great advantage of Paradise Island.
B. The creative activities of Paradise Island.
C. The high levels of user engagement with Paradise Island.
D. The larger number of mental health apps on the market.
14. What is the author’s attitude toward the future of Paradise Island?
A. Uncertain.
B. Positive.
C. Disapproving.
D. Uninterested.
15. In which section of a newspaper may this text appear?
A. Entertainment.
B. Health.
C. Education.
D. Travel.
Paradise Island players can choose from a menu of 75 activities hand - selected by psychologists, like making a surprise phone call, or painting the skies, and can get in - game rewards for out - of - game actions, Fast Company, a business magazine, reports.
According to Fast Company, Paradise Island hopes to succeed where other well - known mental health apps, like Headspace and Thought Diary have failed. A Journal of Medical Internet Research study uncovered the surprising retention rates (留存率) of many common mental health apps. Less than four percent of users kept up with daily use of the apps after 15 days. The percentage dropped even more after 30 days. By contrast, Paradise Island’s retention rate is 2.5 times higher than the average, with 10 percent of players keeping up after 15 days. And, almost a fifth of its users successfully completed eight real - world mental health activities. That’s significant, because a study revealed that eight is the “magic number” when it comes to behavioral activation courses having an impact.
What accounts for this difference in user engagement? Maybe it’s because Paradise Island puts no pressure on its players. Other apps send daily “friendly reminders”. Paradise Island doesn’t; it simply presents its list of 75 activities, allowing users to explore them when they are at their leisure.
In addition, Paradise Island allows for stimulating gameplay. Players can earn online rewards like virtual pets, by completing in - person “missions”. Its players even have the chance to reflect before taking on a mission. They can choose the mission by the effort level needed to complete it. The game designer Craig Ferguson explained, “We wanted people to be able to choose between low - effort or high - effort.”
What will the future of Paradise Island be like? Only time will tell.
12. What are the activities provided by Paradise Island intended for?
A. Helping users develop a friendship.
B. Improving users’ drawing skills.
C. Reminding users to exercise.
D. Lightening users’ mood.
13. What does the author want to show in paragraph 3?
A. The great advantage of Paradise Island.
B. The creative activities of Paradise Island.
C. The high levels of user engagement with Paradise Island.
D. The larger number of mental health apps on the market.
14. What is the author’s attitude toward the future of Paradise Island?
A. Uncertain.
B. Positive.
C. Disapproving.
D. Uninterested.
15. In which section of a newspaper may this text appear?
A. Entertainment.
B. Health.
C. Education.
D. Travel.
答案:
12.D 细节理解题。根据第一段中的“Paradise Island...inspires its users to get up and get going, and to complete activities that will make them feel good.”可知,Paradise Island激励用户起床并开始行动,完成让他们感觉良好的活动。由此可知,该应用程序提供的活动旨在让用户心情好起来。故D项符合题意。
13.C 推理判断题。第三段首句提到Paradise Island希望做到目前其他心理健康应用程序没有做到的事情,下文对比了许多常见的心理健康应用程序和Paradise Island的留存率:15天后,只有不到4%的用户坚持每天使用这些应用程序,而30天后,这一比例下降得更多;但Paradise Island的留存率是平均留存率的2.5倍,有10%的用户在15天后还会继续使用,且近五分之一的用户成功完成了八项现实世界的心理健康活动。由此可推知,作者想在本段说明Paradise Island的用户参与度很高。
14.A 推理判断题。根据最后一段“What will the future of Paradise Island be like? Only time will tell.”可知,Paradise Island的未来会是什么样子呢?只有时间会告诉我们答案。由此可推知,作者对Paradise Island的未来并不确定。
15.B 推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了一款创意健康应用程序Paradise Island,结合选项可推知,本文最有可能出现在报纸的健康版块。
13.C 推理判断题。第三段首句提到Paradise Island希望做到目前其他心理健康应用程序没有做到的事情,下文对比了许多常见的心理健康应用程序和Paradise Island的留存率:15天后,只有不到4%的用户坚持每天使用这些应用程序,而30天后,这一比例下降得更多;但Paradise Island的留存率是平均留存率的2.5倍,有10%的用户在15天后还会继续使用,且近五分之一的用户成功完成了八项现实世界的心理健康活动。由此可推知,作者想在本段说明Paradise Island的用户参与度很高。
14.A 推理判断题。根据最后一段“What will the future of Paradise Island be like? Only time will tell.”可知,Paradise Island的未来会是什么样子呢?只有时间会告诉我们答案。由此可推知,作者对Paradise Island的未来并不确定。
15.B 推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了一款创意健康应用程序Paradise Island,结合选项可推知,本文最有可能出现在报纸的健康版块。
查看更多完整答案,请扫码查看