2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
When I was brought to the USA at only 9 years old, I faced many challenges. I had to 21 learn a new language, which was a huge 22 opportunity in my life. After several years, I got fluent in English and I started to love school. Realizing the importance of education, I took advantage of each opportunity to be 23 excellent in my education. Meanwhile I was 24 actively involved in organizations that helped me grow. Today I am still energetic to learn, wanting to be successful and 25 reach all my goals.
My parents have always set in my mind the importance of education. This is where I started to know I wanted to finish college to make them 26 proud. From then on, I realized how strong a person can be regardless of 27 age. I proved those who 28 doubted or made fun of me wrong. At a very young age I learned to 29 fight for what I want, never giving up no matter what. This made me 30 mature and see the world differently.
Starting from elementary through high school, I 31 enjoyed every second of every day at school. At school I was involved in some school organizations, one of the best 32 experiences being volunteer work that helped me grow more as a 33 scholar. I see education as an 34 essential part of life which is not a matter of trying to be rich but can let me learn new things in class or after class. Now I am on my own, 35 seeking for an education without caring about tuition fees for a college degree.
填空
21. A. learn
B. find
C. create
D. record
22. A. honor
B. failure
C. problem
D. opportunity
23. A. honest
B. excellent
C. different
D. polite
24. A. simply
B. probably
C. actively
D. accidentally
25. A. design
B. imagine
C. share
D. reach
26. A. proud
B. positive
C. respected
D. famous
27. A. sex
B. age
C. work
D. religion
28. A. informed
B. remembered
C. tested
D. doubted
29. A. pay
B. long
C. fight
D. pray
30. A. tired
B. worried
C. mature
D. relived
31. A. missed
B. enjoyed
C. desired
D. recognized
32. A. celebrations
B. approaches
C. promises
D. experiences
33. A. player
B. scholar
C. survivor
D. teenager
34. A. essential
B. easy
C. unclear
D. unfavorable
35. A. putting off
B. seeking for
C. throwing away
D. looking into
My parents have always set in my mind the importance of education. This is where I started to know I wanted to finish college to make them 26 proud. From then on, I realized how strong a person can be regardless of 27 age. I proved those who 28 doubted or made fun of me wrong. At a very young age I learned to 29 fight for what I want, never giving up no matter what. This made me 30 mature and see the world differently.
Starting from elementary through high school, I 31 enjoyed every second of every day at school. At school I was involved in some school organizations, one of the best 32 experiences being volunteer work that helped me grow more as a 33 scholar. I see education as an 34 essential part of life which is not a matter of trying to be rich but can let me learn new things in class or after class. Now I am on my own, 35 seeking for an education without caring about tuition fees for a college degree.
填空
21. A. learn
B. find
C. create
D. record
22. A. honor
B. failure
C. problem
D. opportunity
23. A. honest
B. excellent
C. different
D. polite
24. A. simply
B. probably
C. actively
D. accidentally
25. A. design
B. imagine
C. share
D. reach
26. A. proud
B. positive
C. respected
D. famous
27. A. sex
B. age
C. work
D. religion
28. A. informed
B. remembered
C. tested
D. doubted
29. A. pay
B. long
C. fight
D. pray
30. A. tired
B. worried
C. mature
D. relived
31. A. missed
B. enjoyed
C. desired
D. recognized
32. A. celebrations
B. approaches
C. promises
D. experiences
33. A. player
B. scholar
C. survivor
D. teenager
34. A. essential
B. easy
C. unclear
D. unfavorable
35. A. putting off
B. seeking for
C. throwing away
D. looking into
答案:
21. A 根据上一句“When I was brought to the USA at only 9 years old, I faced many challenges.”可知,作者被带到美国后面临很多挑战,结合选项可知,学习新的语言是他面临的一个挑战。
22. C 根据语境可知,作者九岁到了一个新环境,需要学习一门新的语言,这对当时的他来说是很困难的,故problem“难题”符合语境。
23. B 根据语境并结合选项可知,作者认识到教育的重要性,利用每一个机会让自己变得优秀。
24. C 根据空后的“organizations that helped me grow”可知,作者积极加入帮助他成长的组织。
25. D 根据空前的wanting to be successful可知,此处指如今,作者想要成功,想要实现所有的目标。
26. A 根据上一句可知,作者的父母认为教育是非常重要的,再根据空前的“I wanted to finish college to make them”可知,作者想读完大学让自己的父母感到自豪。
27. B 根据上文可知,作者九岁时被带到美国,他克服语言障碍,努力学习。由此可推知,在美国的经历让作者意识到一个人无论年龄多大都可以变得坚强。
28. D 根据空后的“or made fun of me”可知,此处指作者向那些质疑或者取笑他的人证明他们是错的。
29. C 根据空后的“never giving up no matter what”可知,无论如何作者从没有放弃,由此可推知,作者很小的时候就学会努力争取自己想要的东西。fight“努力争取”符合语境。
30. C 根据上一句可知,作者很小的时候就会努力争取自己想要的东西,再根据空后的see the world differently可知,在美国的经历让作者以不同的方式看待世界,让他变得成熟。mature“成熟的”符合语境。
31. B 下一句提到作者加入了学校的一些组织,帮助自己成长,由此可推知,作者享受在学校的每一秒。
32. D 根据空后的being volunteer work可知,做志愿者工作是作者的经历。
33. D 根据语境并结合选项可知,志愿者工作帮助作者在青少年时期成长了更多。
34. A 根据上文可知,作者和他的父母都对教育十分重视。由此可推知,此处指作者把教育看作是生活的必要的部分。essential“必不可少的;非常重要的”符合语境。
35. B 根据语境可知,作者现在正在积极寻求不用担心学费的教育机会。put off“推迟;拖延”;seek for“寻找”;throw away“错过;失去;浪费;扔掉”;look into“调查;研究”。
22. C 根据语境可知,作者九岁到了一个新环境,需要学习一门新的语言,这对当时的他来说是很困难的,故problem“难题”符合语境。
23. B 根据语境并结合选项可知,作者认识到教育的重要性,利用每一个机会让自己变得优秀。
24. C 根据空后的“organizations that helped me grow”可知,作者积极加入帮助他成长的组织。
25. D 根据空前的wanting to be successful可知,此处指如今,作者想要成功,想要实现所有的目标。
26. A 根据上一句可知,作者的父母认为教育是非常重要的,再根据空前的“I wanted to finish college to make them”可知,作者想读完大学让自己的父母感到自豪。
27. B 根据上文可知,作者九岁时被带到美国,他克服语言障碍,努力学习。由此可推知,在美国的经历让作者意识到一个人无论年龄多大都可以变得坚强。
28. D 根据空后的“or made fun of me”可知,此处指作者向那些质疑或者取笑他的人证明他们是错的。
29. C 根据空后的“never giving up no matter what”可知,无论如何作者从没有放弃,由此可推知,作者很小的时候就学会努力争取自己想要的东西。fight“努力争取”符合语境。
30. C 根据上一句可知,作者很小的时候就会努力争取自己想要的东西,再根据空后的see the world differently可知,在美国的经历让作者以不同的方式看待世界,让他变得成熟。mature“成熟的”符合语境。
31. B 下一句提到作者加入了学校的一些组织,帮助自己成长,由此可推知,作者享受在学校的每一秒。
32. D 根据空后的being volunteer work可知,做志愿者工作是作者的经历。
33. D 根据语境并结合选项可知,志愿者工作帮助作者在青少年时期成长了更多。
34. A 根据上文可知,作者和他的父母都对教育十分重视。由此可推知,此处指作者把教育看作是生活的必要的部分。essential“必不可少的;非常重要的”符合语境。
35. B 根据语境可知,作者现在正在积极寻求不用担心学费的教育机会。put off“推迟;拖延”;seek for“寻找”;throw away“错过;失去;浪费;扔掉”;look into“调查;研究”。
查看更多完整答案,请扫码查看