2025年一本英语五合一必刷题高中人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一本英语五合一必刷题高中人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第7页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
When I was 19 years old, my father, who fancied reading, was found to have cancer. During his 21 , books gave him strength and got him through. Inspired by my father's story, I decided to 22 a book drive(活动) called For Love and Buttercup, 23 books for kids with cancer.
It was very much an overnight idea. I posted a 24 on an app called Nextdoor asking my neighbors for 25 book donations. I was only expecting a few books in the neighborhood, but the 26 was truly incredible. I spent a whole summer 27 around the town, loading boxes of books into my truck.
I also 28 many books out of my own pocket. 29 , I received donations through my Amazon wish list, which can be found on the book drive's Instagram account. This was beyond my 30 .
The project was a huge 31 , with For Love and Buttercup receiving over 15,000 books and being recognized by the public. What 32 me most was that these books had given kids with cancer strength to live.
It was absolutely 33 to watch my dad suffer from cancer and lose a little bit of himself each day. But the book drive allowed me to develop a new sense of responsibility 34 an even greater sense of 35 to help kids with cancer.
21. A. treatment
B. holiday
C. meeting
D. examination
22. A. find
B. report
C. start
D. judge
23. A. collecting
B. purchasing
C. displaying
D. publishing
24. A. photo
B. message
C. story
D. saying
25. A. colored
B. special
C. cheap
D. used
26. A. performance
B. response
C. impression
D. decision
27. A. driving
B. running
C. walking
D. sailing
28. A. borrowed
B. wrote
C. bought
D. printed
29. A. On the contrary
B. In addition
C. By accident
D. At last
30. A. understanding
B. capability
C. knowledge
D. expectation
31. A. success
B. shift
C. adventure
D. business
32. A. amazed
B. pleased
C. concerned
D. interested
33. A. embarrassing
B. breathtaking
C. annoying
D. heartbreaking
34. A. different from
B. harmful to
C. mixed with
D. applied to
35. A. balance
B. humor
C. justice
D. sympathy
It was very much an overnight idea. I posted a 24 on an app called Nextdoor asking my neighbors for 25 book donations. I was only expecting a few books in the neighborhood, but the 26 was truly incredible. I spent a whole summer 27 around the town, loading boxes of books into my truck.
I also 28 many books out of my own pocket. 29 , I received donations through my Amazon wish list, which can be found on the book drive's Instagram account. This was beyond my 30 .
The project was a huge 31 , with For Love and Buttercup receiving over 15,000 books and being recognized by the public. What 32 me most was that these books had given kids with cancer strength to live.
It was absolutely 33 to watch my dad suffer from cancer and lose a little bit of himself each day. But the book drive allowed me to develop a new sense of responsibility 34 an even greater sense of 35 to help kids with cancer.
21. A. treatment
B. holiday
C. meeting
D. examination
22. A. find
B. report
C. start
D. judge
23. A. collecting
B. purchasing
C. displaying
D. publishing
24. A. photo
B. message
C. story
D. saying
25. A. colored
B. special
C. cheap
D. used
26. A. performance
B. response
C. impression
D. decision
27. A. driving
B. running
C. walking
D. sailing
28. A. borrowed
B. wrote
C. bought
D. printed
29. A. On the contrary
B. In addition
C. By accident
D. At last
30. A. understanding
B. capability
C. knowledge
D. expectation
31. A. success
B. shift
C. adventure
D. business
32. A. amazed
B. pleased
C. concerned
D. interested
33. A. embarrassing
B. breathtaking
C. annoying
D. heartbreaking
34. A. different from
B. harmful to
C. mixed with
D. applied to
35. A. balance
B. humor
C. justice
D. sympathy
答案:
21. A 根据上一句中的“my father, who fancied reading, was found to have cancer”可知,作者的父亲患癌症之后应该要治疗。
22. C 根据下一段可知,作者在一个应用程序上请求邻居们捐书,由此可知,作者决定发起一项图书捐赠活动。
23. A 根据24空后的“asking my neighbors for... book donations”可推知,作者给患癌症的孩子们收集图书。
24. B 根据空后的“on an app called Nextdoor asking my neighbors for... book donations”可推知,作者应是在一个应用程序上发布了一条信息,请求邻居们捐书。
25. D 根据空后的donations并结合常识可知,作者请求邻居们捐赠的书应是旧书。
26. B 根据空前的“I was only expecting a few books in the neighborhood, but”和空后的was truly incredible可知,作者本来只期待能从邻居们那里得到一些书,但是应用程序上的回应令人难以置信。
27. A 根据空后的“loading boxes of books into my truck”可知,作者将一箱箱书装进自己的卡车,由此可知,作者开车在镇上收集书。
28. C 根据空后的“out of my own pocket”可知,作者自己掏钱买了很多书。
29. B 根据上一句“I also... books out of my own pocket.”和空后的“I received donations through my Amazon wish list”可知,此处是在介绍书籍的其他来源,因此in addition“此外;除此之外”符合语境。on the contrary“与此相反;恰恰相反”;by accident“偶然;意外地”;at last“最后;终于”。
30. D 根据语境并结合选项可知,作者通过亚马逊愿望清单收到了捐赠的书,这件事超出了作者的预期。
31. A 根据空后的“with For Love and Buttercup receiving over 15,000 books and being recognized by the public”可知,作者收到了超过1.5万本书,并且这一活动得到了公众的认可。由此可知,他的这个项目是成功的。
32. B 根据空后的“these books had given kids with cancer strength to live”可知,这些书给了患癌症的孩子们活下去的力量,这应是让作者最为高兴的事。
33. D 根据空后的“watch my dad suffer from cancer and lose a little bit of himself each day”可知,看着父亲遭受癌症折磨并且慢慢失去自我,这是令人伤心的。heartbreaking意为“令人伤心的;令人心碎的”。
34. C 根据空后的“an even greater sense of”并结合语境可推知,作者因为这项图书活动产生了新的责任感和另外一种更强的感觉,这两种感觉应是混合在一起的。
35. D 根据本段第一句中的“watch my dad suffer from cancer and lose a little bit of himself each day”和空后的“to help kids with cancer”可推知,作者因为看到了癌症给父亲带来的痛苦才有了更强烈的同情心,来帮助患有癌症的孩子。
22. C 根据下一段可知,作者在一个应用程序上请求邻居们捐书,由此可知,作者决定发起一项图书捐赠活动。
23. A 根据24空后的“asking my neighbors for... book donations”可推知,作者给患癌症的孩子们收集图书。
24. B 根据空后的“on an app called Nextdoor asking my neighbors for... book donations”可推知,作者应是在一个应用程序上发布了一条信息,请求邻居们捐书。
25. D 根据空后的donations并结合常识可知,作者请求邻居们捐赠的书应是旧书。
26. B 根据空前的“I was only expecting a few books in the neighborhood, but”和空后的was truly incredible可知,作者本来只期待能从邻居们那里得到一些书,但是应用程序上的回应令人难以置信。
27. A 根据空后的“loading boxes of books into my truck”可知,作者将一箱箱书装进自己的卡车,由此可知,作者开车在镇上收集书。
28. C 根据空后的“out of my own pocket”可知,作者自己掏钱买了很多书。
29. B 根据上一句“I also... books out of my own pocket.”和空后的“I received donations through my Amazon wish list”可知,此处是在介绍书籍的其他来源,因此in addition“此外;除此之外”符合语境。on the contrary“与此相反;恰恰相反”;by accident“偶然;意外地”;at last“最后;终于”。
30. D 根据语境并结合选项可知,作者通过亚马逊愿望清单收到了捐赠的书,这件事超出了作者的预期。
31. A 根据空后的“with For Love and Buttercup receiving over 15,000 books and being recognized by the public”可知,作者收到了超过1.5万本书,并且这一活动得到了公众的认可。由此可知,他的这个项目是成功的。
32. B 根据空后的“these books had given kids with cancer strength to live”可知,这些书给了患癌症的孩子们活下去的力量,这应是让作者最为高兴的事。
33. D 根据空后的“watch my dad suffer from cancer and lose a little bit of himself each day”可知,看着父亲遭受癌症折磨并且慢慢失去自我,这是令人伤心的。heartbreaking意为“令人伤心的;令人心碎的”。
34. C 根据空后的“an even greater sense of”并结合语境可推知,作者因为这项图书活动产生了新的责任感和另外一种更强的感觉,这两种感觉应是混合在一起的。
35. D 根据本段第一句中的“watch my dad suffer from cancer and lose a little bit of himself each day”和空后的“to help kids with cancer”可推知,作者因为看到了癌症给父亲带来的痛苦才有了更强烈的同情心,来帮助患有癌症的孩子。
查看更多完整答案,请扫码查看