第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
Ⅲ阅读理解(每小题2分,共20分)
A
人与自我·健康生活
21.If you want to have healthy eyes, ______ is/are important.
A.healthy habits B.doing sports C.contact lenses D.doctors
22.There are ______ tips for eye health.
A.3 B.4 C.5 D.6
23.______ is one of the best ways to keep eyes healthy.
A.Avoiding looking directly at the grass B.Visiting your eye doctor when you remember C.Rolling and moving your legs D.Cleaning your eyes with pure cold water regularly
24.You’d better keep a good distance of about ______ from the computer screen.
A.5 inches B.10 inches C.24 inches D.50 inches
25.We probably find this passage in ______.
A.a health magazine B.a technology magazine C.a language magazine D.a humor magazine
A
人与自我·健康生活
21.If you want to have healthy eyes, ______ is/are important.
A.healthy habits B.doing sports C.contact lenses D.doctors
22.There are ______ tips for eye health.
A.3 B.4 C.5 D.6
23.______ is one of the best ways to keep eyes healthy.
A.Avoiding looking directly at the grass B.Visiting your eye doctor when you remember C.Rolling and moving your legs D.Cleaning your eyes with pure cold water regularly
24.You’d better keep a good distance of about ______ from the computer screen.
A.5 inches B.10 inches C.24 inches D.50 inches
25.We probably find this passage in ______.
A.a health magazine B.a technology magazine C.a language magazine D.a humor magazine
答案:
21.A 细节理解题。根据第一段中的“Healthy habits are important for us to keep our eyes healthy.”可知,如果你想拥有健康的眼睛,健康的习惯是很重要的,故选A。
22.C 细节理解题。通读全文可知,本文一共提了五条建议,故选C。
23.D 细节理解题。根据“Clean your eyes with pure cold water regularly. This is one of the best ways to keep eyes healthy.”可知,定期用纯净的冷水洗眼睛是保持眼睛健康的最好方法之一,故选D。
24.C 推理判断题。根据“Keep a good distance from the computer screen—sit 22 - 28 inches away from it.”可知选C。
25.A 文章出处题。本文的话题是眼睛保健问题,合适的出处是一本健康杂志。故选A。
22.C 细节理解题。通读全文可知,本文一共提了五条建议,故选C。
23.D 细节理解题。根据“Clean your eyes with pure cold water regularly. This is one of the best ways to keep eyes healthy.”可知,定期用纯净的冷水洗眼睛是保持眼睛健康的最好方法之一,故选D。
24.C 推理判断题。根据“Keep a good distance from the computer screen—sit 22 - 28 inches away from it.”可知选C。
25.A 文章出处题。本文的话题是眼睛保健问题,合适的出处是一本健康杂志。故选A。
查看更多完整答案,请扫码查看