第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
Ⅲ 阅读理解(每小题3分,共45分)
A
人与社会·游览体验
Xi’an is a popular city for visitors. If you want to spend one day here, we have a great one-day tour for you.
26. If you take the tour, you will be visiting the Terracotta Warriors Museum ______.
A.at 9:30 am B.at 11:00 am
C.at 1:00 pm D.at 2:30 pm
27. From 12 noon to 2:00 pm, you can do some things EXCEPT ______.
A.choosing dishes B.having tea
C.taking a rest D.cycling around
28. How many hours may the one-day tour last?
A.8 hours. B.9 hours.
C.10 hours. D.12 hours.
29. 新考法·写作目的题 What is the purpose of the text?
A.To explain the popularity of Xi’an.
B.To explain the importance of Xi’an.
C.To introduce the one-day Xi’an tour.
D.To introduce the history of Xi’an.
30. Where is the text most probably from?
A.A research paper.
B.A guidebook.
C.A health magazine.
D.A movie poster.
A
人与社会·游览体验
Xi’an is a popular city for visitors. If you want to spend one day here, we have a great one-day tour for you.
26. If you take the tour, you will be visiting the Terracotta Warriors Museum ______.
A.at 9:30 am B.at 11:00 am
C.at 1:00 pm D.at 2:30 pm
27. From 12 noon to 2:00 pm, you can do some things EXCEPT ______.
A.choosing dishes B.having tea
C.taking a rest D.cycling around
28. How many hours may the one-day tour last?
A.8 hours. B.9 hours.
C.10 hours. D.12 hours.
29. 新考法·写作目的题 What is the purpose of the text?
A.To explain the popularity of Xi’an.
B.To explain the importance of Xi’an.
C.To introduce the one-day Xi’an tour.
D.To introduce the history of Xi’an.
30. Where is the text most probably from?
A.A research paper.
B.A guidebook.
C.A health magazine.
D.A movie poster.
答案:
A[语篇解读] 本文介绍了西安一日游的行程安排。
26. B 细节理解题。根据9:00 am—10:00 am和10:00 am - 12 noon的行程描述及选项可知,游览兵马俑博物馆的时间是“上午11点”,故答案为B。27. D 细节理解题。根据12 noon - 2:00 pm的行程描述中提到的“We will be pleased to introduce some different dishes to you and you can choose whatever you want to try. After the meal, you can have a cup of tea and take a rest.”可知,该时间段中没有提到的活动是“骑自行车到处逛”,故答案为D。28. A 数字计算题。根据西安一日游的开始时间“9:00 am”和结束时间“5:00 pm”可计算出,该一日游可能持续八个小时,故答案为A。29. C 写作目的题。通读全文可知,本文的写作目的是介绍西安一日游的行程安排,故答案为C。30. B 文章出处题。本文介绍了西安一日游的行程安排,合适的出处是“旅游指南”,故答案为B。
26. B 细节理解题。根据9:00 am—10:00 am和10:00 am - 12 noon的行程描述及选项可知,游览兵马俑博物馆的时间是“上午11点”,故答案为B。27. D 细节理解题。根据12 noon - 2:00 pm的行程描述中提到的“We will be pleased to introduce some different dishes to you and you can choose whatever you want to try. After the meal, you can have a cup of tea and take a rest.”可知,该时间段中没有提到的活动是“骑自行车到处逛”,故答案为D。28. A 数字计算题。根据西安一日游的开始时间“9:00 am”和结束时间“5:00 pm”可计算出,该一日游可能持续八个小时,故答案为A。29. C 写作目的题。通读全文可知,本文的写作目的是介绍西安一日游的行程安排,故答案为C。30. B 文章出处题。本文介绍了西安一日游的行程安排,合适的出处是“旅游指南”,故答案为B。
查看更多完整答案,请扫码查看