第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
Ⅲ 阅读理解(每小题 2 分,共 20 分)
A

21. 新考法·图片理解题 What sport did John use to play when he was at school?

22. Who used to be a pilot?
A. John. B. Kevin. C. Paula. D. Kate.
23. 新考法·观点态度题 After reading Kate’s words, we can know her attitude (态度) towards Mr. Smith is ______.
A. thankful B. disappointed
C. annoyed D. patient
24. What can we know from the passage?
A. Now John still loves to play sports.
B. Kevin used to live in Scotland.
C. Paula never had difficulty speaking English.
D. Kate succeeded in making the speech.
25. What are the four people talking about?
A. Where they lived when they were young.
B. What their school life was like.
C. How their life has changed.
D. Why they wanted to make a change.
A
21. 新考法·图片理解题 What sport did John use to play when he was at school?
22. Who used to be a pilot?
A. John. B. Kevin. C. Paula. D. Kate.
23. 新考法·观点态度题 After reading Kate’s words, we can know her attitude (态度) towards Mr. Smith is ______.
A. thankful B. disappointed
C. annoyed D. patient
24. What can we know from the passage?
A. Now John still loves to play sports.
B. Kevin used to live in Scotland.
C. Paula never had difficulty speaking English.
D. Kate succeeded in making the speech.
25. What are the four people talking about?
A. Where they lived when they were young.
B. What their school life was like.
C. How their life has changed.
D. Why they wanted to make a change.
答案:
A
[语篇解读] 本文中四个人谈论了他们的生活发生了怎样的变化。
21.B 图片理解题。根据 John 的描述中的“When I...I used to play football and table tennis.”可知,John 以前喜欢踢足球和打乒乓球,对应的图片是 B。
22.B 细节理解题。根据 Kevin 的描述中的“When I was young, I used to be a pilot.”可知,Kevin 曾经是一名飞行员,故答案为 B。
23.A 推理判断题。通读 Kate 的描述可知,Mr. Smith 经常鼓励 Kate 在课堂上发言,给了她演讲的机会,还教她如何演讲,Kate 不想让他失望,她演讲得很好,由此可推断,Kate 对他的态度是“感激的”,故答案为 A。
24.D 细节理解题。根据 Kate 的描述中的“I made the speech beautifully.”可知,她成功完成了演讲,故答案为 D。
25.C 主旨大意题。通读全文可知,四个人谈论了他们的生活发生了怎样的变化,故答案为 C。
[语篇解读] 本文中四个人谈论了他们的生活发生了怎样的变化。
21.B 图片理解题。根据 John 的描述中的“When I...I used to play football and table tennis.”可知,John 以前喜欢踢足球和打乒乓球,对应的图片是 B。
22.B 细节理解题。根据 Kevin 的描述中的“When I was young, I used to be a pilot.”可知,Kevin 曾经是一名飞行员,故答案为 B。
23.A 推理判断题。通读 Kate 的描述可知,Mr. Smith 经常鼓励 Kate 在课堂上发言,给了她演讲的机会,还教她如何演讲,Kate 不想让他失望,她演讲得很好,由此可推断,Kate 对他的态度是“感激的”,故答案为 A。
24.D 细节理解题。根据 Kate 的描述中的“I made the speech beautifully.”可知,她成功完成了演讲,故答案为 D。
25.C 主旨大意题。通读全文可知,四个人谈论了他们的生活发生了怎样的变化,故答案为 C。
查看更多完整答案,请扫码查看