2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第47页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
阅读下面短文,并用英语回答问题(请注意每小题的词数要求)。
F
Once, there lived a wise man. His son, however, had no goal(目标) in life and wasn't happy.
As the years passed, the man was more and more worried. One day, he handed his son a map and said, “I want you to go and find treasure. ”
The son set out eagerly (急切地). He travelled really far, across forests and mountains. Finally, he reached the place and began to dig. He dug and dug, but nothing was found. Tired and sad, he decided to go back home.
On his way back, he noticed dancing birds and beautiful flowers. He met happy farmers in the fields. He found everything nice!
He got home, and his father asked, “How was your journey to the place? Did you enjoy it?”
“Of course not! I was worried that someone else would find the treasure before I did. But I really enjoyed the journey back home and forgot the pain of not finding the treasure. ” The son continued to tell his father what he noticed on his way back.
“Nice things are always there,” the father smiled. “My son, I want you to have a goal. If you don't have a goal, you won't set out. But if the goal is the only thing in your mind, you'll miss something nice and won't be happy. So remember: It's important to have a goal in life and enjoy the journey as well. ”
73. Why did the man worry about his son? (不超过10个词)
______________________________
74. What did the son think of everything on his way back? (不超过5个词)
______________________________
75. What did the man want his son to remember? (不超过15个词)
______________________________
F
Once, there lived a wise man. His son, however, had no goal(目标) in life and wasn't happy.
As the years passed, the man was more and more worried. One day, he handed his son a map and said, “I want you to go and find treasure. ”
The son set out eagerly (急切地). He travelled really far, across forests and mountains. Finally, he reached the place and began to dig. He dug and dug, but nothing was found. Tired and sad, he decided to go back home.
On his way back, he noticed dancing birds and beautiful flowers. He met happy farmers in the fields. He found everything nice!
He got home, and his father asked, “How was your journey to the place? Did you enjoy it?”
“Of course not! I was worried that someone else would find the treasure before I did. But I really enjoyed the journey back home and forgot the pain of not finding the treasure. ” The son continued to tell his father what he noticed on his way back.
“Nice things are always there,” the father smiled. “My son, I want you to have a goal. If you don't have a goal, you won't set out. But if the goal is the only thing in your mind, you'll miss something nice and won't be happy. So remember: It's important to have a goal in life and enjoy the journey as well. ”
73. Why did the man worry about his son? (不超过10个词)
______________________________
74. What did the son think of everything on his way back? (不超过5个词)
______________________________
75. What did the man want his son to remember? (不超过15个词)
______________________________
答案:
73 Because he had no goal in life and wasn't happy.细节理解题。根据文章第一段中的“His son, however, had no goal(目标)in life and wasn't happy”以及第二段中的“As the years passed, the man was more and more worried”可知,这位智者的儿子没有生活目标,且整日闷闷不乐,这令智者很担心。
@@74 He thought/found everything was nice.细节理解题。根据文章第四段中的“On his way back, he noticed dancing birds and beautiful flowers. He met happy farmers in the fields. He found everything nice!”可知,儿子在回家的途中,注意到了跳舞的小鸟,美丽的花朵,还遇到了农田里快乐的农夫。他认为所有的一切都很美好。
@@75 It's important to have a goal in life and enjoy the journey as well.细节理解题。根据文章最后一段中的“So remember: It's important to have a goal in life and enjoy the journey as well”可知,智者希望儿子记住:人不但要有目标,还要享受旅途。
@@74 He thought/found everything was nice.细节理解题。根据文章第四段中的“On his way back, he noticed dancing birds and beautiful flowers. He met happy farmers in the fields. He found everything nice!”可知,儿子在回家的途中,注意到了跳舞的小鸟,美丽的花朵,还遇到了农田里快乐的农夫。他认为所有的一切都很美好。
@@75 It's important to have a goal in life and enjoy the journey as well.细节理解题。根据文章最后一段中的“So remember: It's important to have a goal in life and enjoy the journey as well”可知,智者希望儿子记住:人不但要有目标,还要享受旅途。
查看更多完整答案,请扫码查看