2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第142页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
E
Davis has had the habit of starting each day from a bench with a fantastic view of the Oakland, California waterfront (海滨). “Sitting on the bench and watching a sunrise at the waterfront can bring peace and joy to my heart before starting my day,” said Davis.
One day a woman stopped there and said to him, “You know, every morning when I see you sitting here, I know that everything is going to be OK.” What she said suddenly made Davis realize that he should pay more attention to the people walking past. Since then, he began to smile at people and talk with them. Soon some people began joining him on the bench, sometimes talking about their personal problems and sometimes asking him for advice about jobs and relationships. His openness to listen has won him the name “the Sunshine Listener”. “I'm happy to listen,” Davis said. “I want them to walk away knowing they don't have to feel lonely.”
▲ They simply want to sit next to someone and share the silence. “A woman stopped once and said, ‘I just want to sit here with you.’” Davis said. “We looked at the water for some time, and then she thanked me and walked away. She just wanted a moment of peace and to know she wasn't alone. And in that moment, she truly wasn't.”
70. Which of the following can be put in ▲ in Paragraph 3?
A. Sometimes people just sit down and don't feel like talking at all.
B. Sometimes people want to talk about something different with me.
C. Sometimes people write to tell me how much they enjoy the silence.
D. Sometimes people come and say something nice to make me feel better.
71. What is Davis like according to the text?
A. Lonely but friendly. B. Humorous and clever.
C. Patient and helpful. D. Brave and honest.
72. What's the best title for the text?
A. Stories at the Waterfront B. Peaceful Moments in Life
C. Kindness from a Stranger D. The Sunshine Listener
Davis has had the habit of starting each day from a bench with a fantastic view of the Oakland, California waterfront (海滨). “Sitting on the bench and watching a sunrise at the waterfront can bring peace and joy to my heart before starting my day,” said Davis.
One day a woman stopped there and said to him, “You know, every morning when I see you sitting here, I know that everything is going to be OK.” What she said suddenly made Davis realize that he should pay more attention to the people walking past. Since then, he began to smile at people and talk with them. Soon some people began joining him on the bench, sometimes talking about their personal problems and sometimes asking him for advice about jobs and relationships. His openness to listen has won him the name “the Sunshine Listener”. “I'm happy to listen,” Davis said. “I want them to walk away knowing they don't have to feel lonely.”
▲ They simply want to sit next to someone and share the silence. “A woman stopped once and said, ‘I just want to sit here with you.’” Davis said. “We looked at the water for some time, and then she thanked me and walked away. She just wanted a moment of peace and to know she wasn't alone. And in that moment, she truly wasn't.”
70. Which of the following can be put in ▲ in Paragraph 3?
A. Sometimes people just sit down and don't feel like talking at all.
B. Sometimes people want to talk about something different with me.
C. Sometimes people write to tell me how much they enjoy the silence.
D. Sometimes people come and say something nice to make me feel better.
71. What is Davis like according to the text?
A. Lonely but friendly. B. Humorous and clever.
C. Patient and helpful. D. Brave and honest.
72. What's the best title for the text?
A. Stories at the Waterfront B. Peaceful Moments in Life
C. Kindness from a Stranger D. The Sunshine Listener
答案:
70 A 信息回填题。根据设空后的“They simply want to sit next to someone and share the silence”可知,他们只是想坐在某人旁边,享受这份沉默。故选项A“有时人们只是坐下来,根本不想说话”符合语境。
@@71 C 推理判断题。根据文中的“His openness to listen has won him the name ‘the Sunshine Listener’”以及“‘I want them to walk away knowing they don't have to feel lonely’”可知,戴维斯乐意倾听他人的生活琐事,让他人知道自己不必感到孤独。由此可推知他是一个有耐心且乐于助人的人。故选C。
@@72 D 标题归纳题。本文讲述了戴维斯习惯每天早晨坐在长椅上观看日出开启自己的一天的故事。后来他对路过的人微笑,与他们交谈,倾听他们的故事,与大家一起静坐享受生活的宁静,让人们知道自己不必感到孤单。他因此赢得了“阳光倾听者”的称号。故选项D“阳光倾听者”最适合做文章的标题。
@@71 C 推理判断题。根据文中的“His openness to listen has won him the name ‘the Sunshine Listener’”以及“‘I want them to walk away knowing they don't have to feel lonely’”可知,戴维斯乐意倾听他人的生活琐事,让他人知道自己不必感到孤独。由此可推知他是一个有耐心且乐于助人的人。故选C。
@@72 D 标题归纳题。本文讲述了戴维斯习惯每天早晨坐在长椅上观看日出开启自己的一天的故事。后来他对路过的人微笑,与他们交谈,倾听他们的故事,与大家一起静坐享受生活的宁静,让人们知道自己不必感到孤单。他因此赢得了“阳光倾听者”的称号。故选项D“阳光倾听者”最适合做文章的标题。
查看更多完整答案,请扫码查看