2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
B
Mike is graduating (毕业) from Concord Academy High School and Rowan Kabbalah Community College at the same time. And he's only 12. At his high school science fair, he introduced his newest invention, HORIZON OS.
Mike showed great learning ability and interest in the “how” and “why” behind things at a very young age. He began to study computer programming at age 5. He taught himself on the Internet and put his learning into practice. He has learned about 10 languages. Also, he is improving (提高) another skill: written communication. “My idea is no use to anyone if I can't express it,” he explained.
“Mike does well in all subjects,” his mother said. “When he has difficulties, he will try to find a way out. ” His father was satisfied with Mike's non - academic (非学业的) achievements. “They mean much more,” his father said.
Mike has started two technology companies. And he has a bigger dream for the future. “I really want to make things easier for people, especially the old,” Mike explained. “The next, maybe a health care robot. ”
59. When did Mike start to learn computer programming?
A. At age 5.
B. At age 7.
C. At age 10.
D. At age 12.
60. Why is Mike improving the skill of written communication?
A. To learn another language.
B. To make new inventions.
C. To better express his ideas.
D. To teach himself online.
61. What can we learn about Mike's parents?
A. They are proud of their son Mike.
B. They help Mike with all subjects.
C. They care more about Mike's grades.
D. They work in the same company.
62. What is Mike's bigger dream?
A. To be a health care worker.
B. To make things easier for people.
C. To learn computer knowledge.
D. To start two technology companies.
Mike is graduating (毕业) from Concord Academy High School and Rowan Kabbalah Community College at the same time. And he's only 12. At his high school science fair, he introduced his newest invention, HORIZON OS.
Mike showed great learning ability and interest in the “how” and “why” behind things at a very young age. He began to study computer programming at age 5. He taught himself on the Internet and put his learning into practice. He has learned about 10 languages. Also, he is improving (提高) another skill: written communication. “My idea is no use to anyone if I can't express it,” he explained.
“Mike does well in all subjects,” his mother said. “When he has difficulties, he will try to find a way out. ” His father was satisfied with Mike's non - academic (非学业的) achievements. “They mean much more,” his father said.
Mike has started two technology companies. And he has a bigger dream for the future. “I really want to make things easier for people, especially the old,” Mike explained. “The next, maybe a health care robot. ”
59. When did Mike start to learn computer programming?
A. At age 5.
B. At age 7.
C. At age 10.
D. At age 12.
60. Why is Mike improving the skill of written communication?
A. To learn another language.
B. To make new inventions.
C. To better express his ideas.
D. To teach himself online.
61. What can we learn about Mike's parents?
A. They are proud of their son Mike.
B. They help Mike with all subjects.
C. They care more about Mike's grades.
D. They work in the same company.
62. What is Mike's bigger dream?
A. To be a health care worker.
B. To make things easier for people.
C. To learn computer knowledge.
D. To start two technology companies.
答案:
59 A 细节理解题。由第二段中的“He began to study computer programming at age 5”可知选A。
@@60 C 推理判断题。由第二段中的“Also, he is improving(提高)another skill: written communication. ‘My idea is no use to anyone if I can't express it,’ he explained”可推知,Mike提高书面交流技巧是为了更好地表达自己的想法,故选C。
@@61 A 推理判断题。由倒数第二段内容可知,Mike的父母对他满含赞许,由此可推知,他们为拥有这样的儿子感到骄傲,故选A。
@@62 B 细节理解题。由最后一段中的“I really want to make things easier for people, especially the old”可知,Mike想让人们的生活更舒适,故选B。
@@60 C 推理判断题。由第二段中的“Also, he is improving(提高)another skill: written communication. ‘My idea is no use to anyone if I can't express it,’ he explained”可推知,Mike提高书面交流技巧是为了更好地表达自己的想法,故选C。
@@61 A 推理判断题。由倒数第二段内容可知,Mike的父母对他满含赞许,由此可推知,他们为拥有这样的儿子感到骄傲,故选A。
@@62 B 细节理解题。由最后一段中的“I really want to make things easier for people, especially the old”可知,Mike想让人们的生活更舒适,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看