2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年金考卷45套汇编英语人教版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第44页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
- 第193页
- 第194页
- 第195页
- 第196页
- 第197页
- 第198页
- 第199页
- 第200页
- 第201页
- 第202页
- 第203页
- 第204页
- 第205页
- 第206页
- 第207页
- 第208页
- 第209页
- 第210页
- 第211页
- 第212页
- 第213页
- 第214页
- 第215页
- 第216页
- 第217页
- 第218页
- 第219页
- 第220页
- 第221页
- 第222页
- 第223页
- 第224页
- 第225页
- 第226页
- 第227页
- 第228页
- 第229页
- 第230页
- 第231页
- 第232页
- 第233页
- 第234页
- 第235页
- 第236页
- 第237页
- 第238页
- 第239页
- 第240页
- 第241页
- 第242页
- 第243页
- 第244页
- 第245页
- 第246页
- 第247页
- 第248页
- 第249页
- 第250页
- 第251页
- 第252页
- 第253页
- 第254页
- 第255页
C
Early one October morning, a nice woman sent a young magpie(喜鹊) to my home for care. The magpie flew into the front window of a truck and got hurt, but luckily the woman was passing by.
With my care, the young magpie was doing well, but he was not happy to find himself in a cage(笼子). Several days later, his wings were fine and nothing else was broken. He recovered. I decided to drive him to where he was found. When I arrived, I got the cage out of the car and opened the door. I offered my arm. He jumped onto it and looked around. I could see he knew where he was.
Next to us was a tree. He flew straight to the top to join a wagtail (鹡鸰). The wagtail made lots of high singing and flew off across the 安徽中考45套汇编.英语<4 - 8)
field. The young magpie remained on the top of the tree. I began to worry as he still needed his parents.
The next minute I heard the singing of the wagtail again. He was flying back and two large magpies followed. They landed on either side of the young magpie, and then put their heads in the air and sang excitedly.
63. Who sent the young magpie to the writer's home?
A. A young doctor.
B. A nice woman.
C. The writer's parents.
D. The truck driver.
64. What does the underlined word “recovered” mean?
A. 康复
B. 求救
C. 挨饿
D. 唱歌
65. What is the ending of the story?
A. The magpie broke both his wings again.
B. The magpie flew away with the wagtail.
C. The magpie got together with his parents.
D. The magpie returned to the writer's home.
66. Which of the following best describes the writer?
A. Clever.
B. Kind - hearted.
C. Lucky.
D. Hard - working.
Early one October morning, a nice woman sent a young magpie(喜鹊) to my home for care. The magpie flew into the front window of a truck and got hurt, but luckily the woman was passing by.
With my care, the young magpie was doing well, but he was not happy to find himself in a cage(笼子). Several days later, his wings were fine and nothing else was broken. He recovered. I decided to drive him to where he was found. When I arrived, I got the cage out of the car and opened the door. I offered my arm. He jumped onto it and looked around. I could see he knew where he was.
Next to us was a tree. He flew straight to the top to join a wagtail (鹡鸰). The wagtail made lots of high singing and flew off across the 安徽中考45套汇编.英语<4 - 8)
field. The young magpie remained on the top of the tree. I began to worry as he still needed his parents.
The next minute I heard the singing of the wagtail again. He was flying back and two large magpies followed. They landed on either side of the young magpie, and then put their heads in the air and sang excitedly.
63. Who sent the young magpie to the writer's home?
A. A young doctor.
B. A nice woman.
C. The writer's parents.
D. The truck driver.
64. What does the underlined word “recovered” mean?
A. 康复
B. 求救
C. 挨饿
D. 唱歌
65. What is the ending of the story?
A. The magpie broke both his wings again.
B. The magpie flew away with the wagtail.
C. The magpie got together with his parents.
D. The magpie returned to the writer's home.
66. Which of the following best describes the writer?
A. Clever.
B. Kind - hearted.
C. Lucky.
D. Hard - working.
答案:
63 B 细节理解题。由第一段中的“a nice woman sent a young magpie(喜鹊) to my home for care”可知选B。
@@64 A 词义猜测题。由第二段中的“With my care, the young magpie was doing well”及“Several days later, his wings were fine and nothing else was broken”可知,在作者的照顾下,那只喜鹊翅膀上的伤好了,身上其他地方也没有损伤了,由此可推知,喜鹊康复了,故选A。
@@65 C 推理判断题。由最后一段中的“He was flying back and two large magpies followed. They landed on either side of the young magpie, and then put their heads in the air and sang excitedly”可知,那只鹡鸰带来了两只大喜鹊,这两只大喜鹊飞到小喜鹊身旁,激动地仰头鸣叫,由此可推知,这两只大喜鹊应该是小喜鹊的父母,喜鹊一家团聚了,故选C。
@@66 B 推理判断题。一个好心的女士将一只受伤的喜鹊送到作者家照顾,在喜鹊恢复健康后,作者将其放回大自然使其和家人团聚,由此可推知,作者是个善良的人,故选B。
@@64 A 词义猜测题。由第二段中的“With my care, the young magpie was doing well”及“Several days later, his wings were fine and nothing else was broken”可知,在作者的照顾下,那只喜鹊翅膀上的伤好了,身上其他地方也没有损伤了,由此可推知,喜鹊康复了,故选A。
@@65 C 推理判断题。由最后一段中的“He was flying back and two large magpies followed. They landed on either side of the young magpie, and then put their heads in the air and sang excitedly”可知,那只鹡鸰带来了两只大喜鹊,这两只大喜鹊飞到小喜鹊身旁,激动地仰头鸣叫,由此可推知,这两只大喜鹊应该是小喜鹊的父母,喜鹊一家团聚了,故选C。
@@66 B 推理判断题。一个好心的女士将一只受伤的喜鹊送到作者家照顾,在喜鹊恢复健康后,作者将其放回大自然使其和家人团聚,由此可推知,作者是个善良的人,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看