2025年通城学典组合训练八年级英语全一册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练八年级英语全一册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第88页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
B
KEY→P18
范畴:人与自我 主题:自我认知 体裁:说明文 难度:★★★ 建议用时:6 分钟 评价:____/4
Sometimes people come into your life and you know at once that they are sure to be there. They serve some sort of purpose, teach you a lesson or help you find out who you are or who you want to become. You never know who these people may be: your classmates, neighbors, teachers, long - lost friends or even real strangers. But you know that every moment they affect your life in some serious ways.
Sometimes things happen to you. They may seem terrible, painful and unfair at first. But later you realize that without getting over those difficulties, you will never realize your further ability. Everything happens for a reason and nothing happens by chance or with good or bad luck.
The people you meet affect your life, and the success and failure you experience make you who you are. Even the bad experiences can be learned from. In fact, they are probably the most painful but the most important ones.
Enjoy every day, even every moment, for you may never be able to experience it again. Talk to people you have never talked to before, and really listen to them. You should set your sights high, hold your head up, tell yourself you are a great one and believe in yourself.
You can make your life anything you want it to be. Create your own life and then go out and live it.
(
A. know where to find us
B. serve us with no purpose
C. won't become our neighbors
D. will change us in some ways
(
A. terribly meet with bad luck
B. realize our further ability
C. find no success
D. possibly enjoy every moment
(
A. Never talk to strange people.
B. Learn as much as we can each day.
C. Get over difficulties painfully.
D. Don't believe in ourselves.
(
A. explain how to get along with different people
B. encourage readers to face life with a positive mindset
C. compare different ways to achieve personal goals
D. describe the importance of luck in daily life
KEY→P18
范畴:人与自我 主题:自我认知 体裁:说明文 难度:★★★ 建议用时:6 分钟 评价:____/4
Sometimes people come into your life and you know at once that they are sure to be there. They serve some sort of purpose, teach you a lesson or help you find out who you are or who you want to become. You never know who these people may be: your classmates, neighbors, teachers, long - lost friends or even real strangers. But you know that every moment they affect your life in some serious ways.
Sometimes things happen to you. They may seem terrible, painful and unfair at first. But later you realize that without getting over those difficulties, you will never realize your further ability. Everything happens for a reason and nothing happens by chance or with good or bad luck.
The people you meet affect your life, and the success and failure you experience make you who you are. Even the bad experiences can be learned from. In fact, they are probably the most painful but the most important ones.
Enjoy every day, even every moment, for you may never be able to experience it again. Talk to people you have never talked to before, and really listen to them. You should set your sights high, hold your head up, tell yourself you are a great one and believe in yourself.
You can make your life anything you want it to be. Create your own life and then go out and live it.
(
D
)1. The people we meet ______.A. know where to find us
B. serve us with no purpose
C. won't become our neighbors
D. will change us in some ways
(
B
)2. From the passage, we know that bad things can make us ______.A. terribly meet with bad luck
B. realize our further ability
C. find no success
D. possibly enjoy every moment
(
B
)3. 新考法·观点态度 Which of the following statements might the writer agree with?A. Never talk to strange people.
B. Learn as much as we can each day.
C. Get over difficulties painfully.
D. Don't believe in ourselves.
(
B
)4. The writer writes this passage mainly to ______.A. explain how to get along with different people
B. encourage readers to face life with a positive mindset
C. compare different ways to achieve personal goals
D. describe the importance of luck in daily life
答案:
1.D 细节理解题。根据第一段中“But you know that every moment they affect your life in some serious ways.”可知,我们遇到的人会在一些重要的方面影响我们。
2.B 细节理解题。根据第二段中“But later you realize that without getting over those difficulties,you will never realize your further ability.”可推知,不好的事情能让我们意识到我们进一步的能力。
3.B 推理判断题。通读全文可知,作者会认同我们应当每天尽可能多地去学习。
4.B 推理判断题。通读全文可知,作者主要是鼓励读者以积极心态面对生活。
2.B 细节理解题。根据第二段中“But later you realize that without getting over those difficulties,you will never realize your further ability.”可推知,不好的事情能让我们意识到我们进一步的能力。
3.B 推理判断题。通读全文可知,作者会认同我们应当每天尽可能多地去学习。
4.B 推理判断题。通读全文可知,作者主要是鼓励读者以积极心态面对生活。
查看更多完整答案,请扫码查看