2025年通城学典组合训练八年级英语全一册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练八年级英语全一册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第101页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
一、阅读理解
A 新模态 新媒体语篇
KEY→P21
范畴:人与社会
主题:科学技术
体裁:应用文
难度:★★
建议用时:4 分钟
评价:____/4
If we have questions, we usually search the Internet. Now let’s take a look at how to use AI tools to find the information you want!

素材来源:《空中美语》
(
A. To ask for advice on buying a country music album.
B. To help solve ChatGPT’s question.
C. To learn more about key words.
D. To ask for a school report example.
(
A. The boy gave ChatGPT a clear order in the end.
B. The boy didn’t get the right report during the talk.
C. The boy asked ChatGPT to give him direct orders.
D. The boy gave ChatGPT tips for giving key words.
(
A. Clear.
B. Broad.
C. Strong.
D. Excellent.
(
A. A storybook.
B. A science magazine.
C. A computer or a phone.
D. A guidebook.
A 新模态 新媒体语篇
KEY→P21
范畴:人与社会
主题:科学技术
体裁:应用文
难度:★★
建议用时:4 分钟
评价:____/4
If we have questions, we usually search the Internet. Now let’s take a look at how to use AI tools to find the information you want!
素材来源:《空中美语》
(
D
)1. Why did the boy talk with ChatGPT?A. To ask for advice on buying a country music album.
B. To help solve ChatGPT’s question.
C. To learn more about key words.
D. To ask for a school report example.
(
A
)2. Which is TRUE about this conversation?A. The boy gave ChatGPT a clear order in the end.
B. The boy didn’t get the right report during the talk.
C. The boy asked ChatGPT to give him direct orders.
D. The boy gave ChatGPT tips for giving key words.
(
B
)3. What might the underlined word “extensive” mean?A. Clear.
B. Broad.
C. Strong.
D. Excellent.
(
C
)4. Where might this conversation be from?A. A storybook.
B. A science magazine.
C. A computer or a phone.
D. A guidebook.
答案:
1 D 细节理解题。由“Hmm,I actually want a school report example about country music.”可知答案。
2 A 推理判断题。由“Tell me more for each...”和“Sure!Here is the new report...”可知,男孩最后给出了一个很明确的指令。
3 B 词义猜测题。根据“Your first key words were too extensive.”和前面男孩问的“How do I write a school English report?”可知,这个问题比较宽泛,没有具体指向,所以extensive在此处意为“宽泛的”,与broad意思相近。
4 C 推理判断题。从对话中男孩称呼对方为ChatGPT可以推断,这是在与人工智能进行交流,通常人们会通过电脑或手机等设备与ChatGPT进行对话。
2 A 推理判断题。由“Tell me more for each...”和“Sure!Here is the new report...”可知,男孩最后给出了一个很明确的指令。
3 B 词义猜测题。根据“Your first key words were too extensive.”和前面男孩问的“How do I write a school English report?”可知,这个问题比较宽泛,没有具体指向,所以extensive在此处意为“宽泛的”,与broad意思相近。
4 C 推理判断题。从对话中男孩称呼对方为ChatGPT可以推断,这是在与人工智能进行交流,通常人们会通过电脑或手机等设备与ChatGPT进行对话。
查看更多完整答案,请扫码查看