2025年通城学典组合训练八年级英语全一册人教版辽宁专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练八年级英语全一册人教版辽宁专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第87页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
A
KEY→P18
范畴:人与自然 主题:环境保护 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:5 分钟 评价:____/4
Coral reefs(珊瑚礁) play a big role in the ocean. They are home to many sea plants and animals. Healthy coral reefs also protect the shoreline(海岸线) from flooding during storms. Even if you live far from coral reefs, you can make your own efforts in protecting them. Here're some tips.

(
① they protect the coastline ② they provide food for people ③ they keep ocean temperatures from rising ④ they are home to many ocean plants and animals
A. ①④
B. ②③
C. ①②③
D. ①③④
(
A. coral reefs are fragile
B. coral reefs grow quite slowly
C. coral reefs are polluted by water
D. they are very expensive
(
A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
(
A. In a storybook.
B. On a postcard.
C. In a science book.
D. In a diary.
KEY→P18
范畴:人与自然 主题:环境保护 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:5 分钟 评价:____/4
Coral reefs(珊瑚礁) play a big role in the ocean. They are home to many sea plants and animals. Healthy coral reefs also protect the shoreline(海岸线) from flooding during storms. Even if you live far from coral reefs, you can make your own efforts in protecting them. Here're some tips.
(
A
)1. 新考法·组合式选择 Coral reefs are important because ______.① they protect the coastline ② they provide food for people ③ they keep ocean temperatures from rising ④ they are home to many ocean plants and animals
A. ①④
B. ②③
C. ①②③
D. ①③④
(
B
)2. You can't buy coral souvenirs, because ______.A. coral reefs are fragile
B. coral reefs grow quite slowly
C. coral reefs are polluted by water
D. they are very expensive
(
D
)3. How many ways of protecting the coral reefs are mentioned?A. Four.
B. Five.
C. Six.
D. Seven.
(
C
)4. Where can we most probably read the text?A. In a storybook.
B. On a postcard.
C. In a science book.
D. In a diary.
答案:
1.A 细节理解题。由“They are home to many sea plants and animals. Healthy coral reefs also protect the shoreline from flooding during storms.”可知,珊瑚礁是很多海洋动植物的家园,它还保护着海岸线。
2.B 推理判断题。由“It can take years for one piece of coral to grow back after someone has broken it off the reef.”可知,一块珊瑚被人打破后,可能需要数年时间才能长出来,由此可判断珊瑚礁长得很慢。
3.D 细节理解题。由表格内容可知,本文主要介绍了七个保护珊瑚礁的方式。
4.C 推理判断题。本文介绍了珊瑚礁的重要性及七个保护珊瑚礁的方式,结合选项可判断,本文可能来自科学书。
2.B 推理判断题。由“It can take years for one piece of coral to grow back after someone has broken it off the reef.”可知,一块珊瑚被人打破后,可能需要数年时间才能长出来,由此可判断珊瑚礁长得很慢。
3.D 细节理解题。由表格内容可知,本文主要介绍了七个保护珊瑚礁的方式。
4.C 推理判断题。本文介绍了珊瑚礁的重要性及七个保护珊瑚礁的方式,结合选项可判断,本文可能来自科学书。
查看更多完整答案,请扫码查看