第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
B
Do you hope to do a lot of homework every evening? Are you interested in your English classes? Who do you want to teach you? Maybe you have lots of questions in your mind before school starts.
Well,I want to give you some good advice on these problems.
First,keep calm(冷静). Don't worry about all the problems you have. Put your heart into learning,and you can find something you are interested in. Do it actively.
Second,try your best to finish your homework quickly. Don't spend a lot of time on it. Do more reading or writing in English. Think about the problems you have and solve them at once. Don't stay up(熬夜) late,or you can't study well the next day.
Third,invent something instead of copying or repeating. If you can remember the words in your way,you can tell your teachers you don't like the way of copying them again and again. Be sure,you must pass the test. I think your teachers will agree with you. And they can give you some interesting work to do.
School is really a good place for us to learn. Believe in your teachers and yourself. You are the best one and you can do everything well.
( ) 4. The writer writes this article in order to(为了)______.
A. ask students not to do their homework B. tell students what a good teacher and a good school are C. give students some good ways of learning D. ask the students not to listen to the teacher carefully
( ) 5. How many pieces of advice does the writer give us?
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
( ) 6. What does the writer tell students to do about their homework?
A. They should spend much time on it. B. Do the homework quickly. C. They should do less reading or writing in English. D. They should stay up late doing their homework.
Do you hope to do a lot of homework every evening? Are you interested in your English classes? Who do you want to teach you? Maybe you have lots of questions in your mind before school starts.
Well,I want to give you some good advice on these problems.
First,keep calm(冷静). Don't worry about all the problems you have. Put your heart into learning,and you can find something you are interested in. Do it actively.
Second,try your best to finish your homework quickly. Don't spend a lot of time on it. Do more reading or writing in English. Think about the problems you have and solve them at once. Don't stay up(熬夜) late,or you can't study well the next day.
Third,invent something instead of copying or repeating. If you can remember the words in your way,you can tell your teachers you don't like the way of copying them again and again. Be sure,you must pass the test. I think your teachers will agree with you. And they can give you some interesting work to do.
School is really a good place for us to learn. Believe in your teachers and yourself. You are the best one and you can do everything well.
( ) 4. The writer writes this article in order to(为了)______.
A. ask students not to do their homework B. tell students what a good teacher and a good school are C. give students some good ways of learning D. ask the students not to listen to the teacher carefully
( ) 5. How many pieces of advice does the writer give us?
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
( ) 6. What does the writer tell students to do about their homework?
A. They should spend much time on it. B. Do the homework quickly. C. They should do less reading or writing in English. D. They should stay up late doing their homework.
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和把握。题目给出了一个关于学习建议的短文,然后提出了几个问题,要求学生根据短文内容选择正确答案。
对于第4题,需要理解文章的主旨,即作者写这篇文章的目的。通过阅读文章,可以发现作者是在给学生提供一些学习上的建议,因此答案应选C。
对于第5题,需要数出作者给出了多少条建议。通过阅读文章,可以明确地看到作者给出了三条建议,因此答案应选A。
对于第6题,需要找出作者关于学生作业的具体建议。通过阅读文章,可以发现作者建议学生尽快完成作业,不要花费太多时间,因此答案应选B。
【答案】:
4. C
5. A
6. B
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章内容的理解和把握。题目给出了一个关于学习建议的短文,然后提出了几个问题,要求学生根据短文内容选择正确答案。
对于第4题,需要理解文章的主旨,即作者写这篇文章的目的。通过阅读文章,可以发现作者是在给学生提供一些学习上的建议,因此答案应选C。
对于第5题,需要数出作者给出了多少条建议。通过阅读文章,可以明确地看到作者给出了三条建议,因此答案应选A。
对于第6题,需要找出作者关于学生作业的具体建议。通过阅读文章,可以发现作者建议学生尽快完成作业,不要花费太多时间,因此答案应选B。
【答案】:
4. C
5. A
6. B
查看更多完整答案,请扫码查看