第121页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
B
At church, Mrs Thatcher talked to Mrs Harper and found out that Becky had not slept there last night. Where was she? Then Aunt Polly said Tom had not come home either. They asked if anybody had seen them on the boat. Nobody could remember.
“They must still be in the caves!” said somebody.
A large group of men went to the caves to search for the two children. They searched all day. They searched for three days, but they did not find Tom or Becky. Where could they be?
At the picnic, Tom and Becky went into the caves with the other children. They took their candles and walked down a small tunnel. Then Tom saw a small opening he had never seen before. He decided to explore. Becky came with him. They made some marks on the wall. This would help them find their way back. They found a large cave with a spring in it. There were a lot of bats hanging on the roof. The bats did not like the candlelight and attacked the children. Tom and Becky ran. They did not watch where they were going. They escaped from the bats and found a lake. They sat down to rest.
“We haven't heard the other children for a long time,” said Becky.
“We'd better go back,” suggested Tom.
They tried to find a way back without going through the cave with bats. They were soon lost. They didn't know how to get back. They began to shout. Nobody answered.
—From The Adventures of Tom Sawyer
( ) 4. A group of men went to the caves ______.
A. to look for Tom and Becky B. to have a picnic C. to attack the children D. to sleep in the caves
( ) 5. What does the word “spring” mean in the passage?
A.春天 B.树枝 C.泉水 D.湖
( ) 6. What did the two children take with when they went into the caves?
A. Some bats. B. Some candles. C. Some knives. D. Some food.
At church, Mrs Thatcher talked to Mrs Harper and found out that Becky had not slept there last night. Where was she? Then Aunt Polly said Tom had not come home either. They asked if anybody had seen them on the boat. Nobody could remember.
“They must still be in the caves!” said somebody.
A large group of men went to the caves to search for the two children. They searched all day. They searched for three days, but they did not find Tom or Becky. Where could they be?
At the picnic, Tom and Becky went into the caves with the other children. They took their candles and walked down a small tunnel. Then Tom saw a small opening he had never seen before. He decided to explore. Becky came with him. They made some marks on the wall. This would help them find their way back. They found a large cave with a spring in it. There were a lot of bats hanging on the roof. The bats did not like the candlelight and attacked the children. Tom and Becky ran. They did not watch where they were going. They escaped from the bats and found a lake. They sat down to rest.
“We haven't heard the other children for a long time,” said Becky.
“We'd better go back,” suggested Tom.
They tried to find a way back without going through the cave with bats. They were soon lost. They didn't know how to get back. They began to shout. Nobody answered.
—From The Adventures of Tom Sawyer
( ) 4. A group of men went to the caves ______.
A. to look for Tom and Becky B. to have a picnic C. to attack the children D. to sleep in the caves
( ) 5. What does the word “spring” mean in the passage?
A.春天 B.树枝 C.泉水 D.湖
( ) 6. What did the two children take with when they went into the caves?
A. Some bats. B. Some candles. C. Some knives. D. Some food.
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和词汇的猜测能力。题目给出了一个故事片段,并附带了三个问题,每个问题有四个选项。
对于第4题,需要从文章中找到一群男人去洞穴的目的,可以通过搜索关键词"A large group of men went to the caves"找到相关信息,确定他们是为了找Tom和Becky。
第5题是一个词汇猜测题,需要根据上下文来推断"spring"的意思。在文章中提到"They found a large cave with a spring in it",后文又描述了孩子们在洞穴中的其他活动,但没有直接说明"spring"的具体含义,需要通过选项和常识来判断。
第6题是细节理解题,需要找到Tom和Becky进入洞穴时带了什么东西,可以通过搜索关键词"They took their candles"找到答案。
【答案】:
4. A
5. C
6. B
这是一道英语阅读理解题,主要考查学生对文章细节的理解和词汇的猜测能力。题目给出了一个故事片段,并附带了三个问题,每个问题有四个选项。
对于第4题,需要从文章中找到一群男人去洞穴的目的,可以通过搜索关键词"A large group of men went to the caves"找到相关信息,确定他们是为了找Tom和Becky。
第5题是一个词汇猜测题,需要根据上下文来推断"spring"的意思。在文章中提到"They found a large cave with a spring in it",后文又描述了孩子们在洞穴中的其他活动,但没有直接说明"spring"的具体含义,需要通过选项和常识来判断。
第6题是细节理解题,需要找到Tom和Becky进入洞穴时带了什么东西,可以通过搜索关键词"They took their candles"找到答案。
【答案】:
4. A
5. C
6. B
查看更多完整答案,请扫码查看