第18页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
九、句子翻译(10分)
1. 王老师是我们学校最有耐心的老师之一。
Mrs Wang is ______ in our school.
2. 那个梳着马尾辫的女孩总是面带微笑。
The girl ______ her face all the time.
3. 他希望长大后成为一名优秀的社会工作者。
He hopes to ______.
4. 我父母一直告诉我不要说别人坏话。
My parents always tell me ______.
5. 他们学校里谁最擅长讲故事?
Who is ______ in their school?
1. 王老师是我们学校最有耐心的老师之一。
Mrs Wang is ______ in our school.
2. 那个梳着马尾辫的女孩总是面带微笑。
The girl ______ her face all the time.
3. 他希望长大后成为一名优秀的社会工作者。
He hopes to ______.
4. 我父母一直告诉我不要说别人坏话。
My parents always tell me ______.
5. 他们学校里谁最擅长讲故事?
Who is ______ in their school?
答案:
1. one of the most patient teachers
2. with a ponytail always has a smile on
3. be an excellent social worker when he grows up
4. not to say bad words about others
5. the best at telling stories
2. with a ponytail always has a smile on
3. be an excellent social worker when he grows up
4. not to say bad words about others
5. the best at telling stories
十、书面表达(16分)
你校Buddy Club正举办以“My best friend”为题的英语演讲比赛。假如你是彼得,请根据下表所提示的要点,用英语写一篇短文,介绍你的好友汤姆。(100词左右,文中不得透漏学校、班级、人名等信息)

My best friend
Hello, everyone! Today I will introduce my best friend Tom to you.
你校Buddy Club正举办以“My best friend”为题的英语演讲比赛。假如你是彼得,请根据下表所提示的要点,用英语写一篇短文,介绍你的好友汤姆。(100词左右,文中不得透漏学校、班级、人名等信息)
My best friend
Hello, everyone! Today I will introduce my best friend Tom to you.
答案:
My best friend
Hello, everyone! Today I will introduce my best friend Tom to you.
Tom is an eighth-grader at a mixed school. He has short black hair and bright, smiling eyes. He has a good sense of humor—he often tells funny jokes to make us laugh when we’re sad. He is also helpful; last week, he spent two hours helping me with my math homework. Besides, he is generous, always sharing his snacks and stationery with classmates.
Tom is crazy about DIY courses. He once made a wooden shelf for his books by himself. He is also interested in traveling and has visited many places of interest, like the Great Wall.
Tom hopes to be a traveler in the future because he wants to explore different cultures and share his experiences with others.
This is my best friend Tom. I’m lucky to have him!
Hello, everyone! Today I will introduce my best friend Tom to you.
Tom is an eighth-grader at a mixed school. He has short black hair and bright, smiling eyes. He has a good sense of humor—he often tells funny jokes to make us laugh when we’re sad. He is also helpful; last week, he spent two hours helping me with my math homework. Besides, he is generous, always sharing his snacks and stationery with classmates.
Tom is crazy about DIY courses. He once made a wooden shelf for his books by himself. He is also interested in traveling and has visited many places of interest, like the Great Wall.
Tom hopes to be a traveler in the future because he wants to explore different cultures and share his experiences with others.
This is my best friend Tom. I’m lucky to have him!
查看更多完整答案,请扫码查看