第43页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
B
Sixteen-year-old Amy Martin is on holiday with her family in San Diego,California,in the United States. They're staying at the Coronado Bay Resort Hotel. After lunch,Amy and her parents are going swimming in the hotel pool. The fourth member of their family,Martha,is going to take a surfing class. But here's the unusual thing:Martha is a dog.
At the Coronado Bay Resort Hotel,dogs and cats are special guests. For example,Martha stays in the same room with Amy and her parents. Martha also has her own bed. Cooks make special meals for dogs and cats. And for fun,the animals can go surfing.
There are many animal-friendly hotels around the world. For example,at hotels in Italy and Mexico,there are dining rooms for dogs and cats where they can eat special food. At the Devon Hotel in the United Kingdom,dogs can exercise. Then they can relax in a pool for animals.
Staying at these hotels costs extra money. It usually costs 200 more a night. But most hotel guests with pets are happy to pay. “Martha is a part of our family,” says Amy Martin. “When we travel,she comes with us.”
( ) 4. Who is Martha?
A. A dog. B. A cat. C. Amy's doll. D. An unusual person.
( ) 5. What is the passage about?
A. Unusual animals. B. Holiday activities. C. Amy's family. D. Animal-friendly hotels.
( ) 6. If you stay at the Devon Hotel,______.
A. you should pay extra money B. you'll only pay 200 a night C. you'll only pay for your pet D. your pet can stay for free
Sixteen-year-old Amy Martin is on holiday with her family in San Diego,California,in the United States. They're staying at the Coronado Bay Resort Hotel. After lunch,Amy and her parents are going swimming in the hotel pool. The fourth member of their family,Martha,is going to take a surfing class. But here's the unusual thing:Martha is a dog.
At the Coronado Bay Resort Hotel,dogs and cats are special guests. For example,Martha stays in the same room with Amy and her parents. Martha also has her own bed. Cooks make special meals for dogs and cats. And for fun,the animals can go surfing.
There are many animal-friendly hotels around the world. For example,at hotels in Italy and Mexico,there are dining rooms for dogs and cats where they can eat special food. At the Devon Hotel in the United Kingdom,dogs can exercise. Then they can relax in a pool for animals.
Staying at these hotels costs extra money. It usually costs 200 more a night. But most hotel guests with pets are happy to pay. “Martha is a part of our family,” says Amy Martin. “When we travel,she comes with us.”
( ) 4. Who is Martha?
A. A dog. B. A cat. C. Amy's doll. D. An unusual person.
( ) 5. What is the passage about?
A. Unusual animals. B. Holiday activities. C. Amy's family. D. Animal-friendly hotels.
( ) 6. If you stay at the Devon Hotel,______.
A. you should pay extra money B. you'll only pay 200 a night C. you'll only pay for your pet D. your pet can stay for free
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解题,需要从文章中找出关键信息来回答提出的问题。文章主要讲述了Amy和她的家人在Coronado Bay Resort Hotel度假,以及这家酒店对宠物的友好政策,并提到了其他几家对宠物友好的酒店。接下来,我们根据文章内容来逐一解答问题。
对于第4题,"Who is Martha?",文章第一段明确提到"The fourth member of their family, Martha, is going to take a surfing class. But here's the unusual thing: Martha is a dog.",所以Martha是一只狗。
对于第5题,"What is the passage about?",文章主要描述的是对宠物友好的酒店,包括Coronado Bay Resort Hotel和其他几家酒店,所以答案是对宠物友好的酒店。
对于第6题,"If you stay at the Devon Hotel, ______.",文章最后一段提到"Staying at these hotels costs extra money. It usually costs 200 more a night.",所以在Devon Hotel住宿需要支付额外的费用。
【答案】:
4. A. A dog.
5. D. Animal-friendly hotels.
6. A. you should pay extra money
这是一道英语阅读理解题,需要从文章中找出关键信息来回答提出的问题。文章主要讲述了Amy和她的家人在Coronado Bay Resort Hotel度假,以及这家酒店对宠物的友好政策,并提到了其他几家对宠物友好的酒店。接下来,我们根据文章内容来逐一解答问题。
对于第4题,"Who is Martha?",文章第一段明确提到"The fourth member of their family, Martha, is going to take a surfing class. But here's the unusual thing: Martha is a dog.",所以Martha是一只狗。
对于第5题,"What is the passage about?",文章主要描述的是对宠物友好的酒店,包括Coronado Bay Resort Hotel和其他几家酒店,所以答案是对宠物友好的酒店。
对于第6题,"If you stay at the Devon Hotel, ______.",文章最后一段提到"Staying at these hotels costs extra money. It usually costs 200 more a night.",所以在Devon Hotel住宿需要支付额外的费用。
【答案】:
4. A. A dog.
5. D. Animal-friendly hotels.
6. A. you should pay extra money
查看更多完整答案,请扫码查看