第34页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
- 第177页
- 第178页
- 第179页
- 第180页
- 第181页
- 第182页
- 第183页
- 第184页
- 第185页
- 第186页
- 第187页
- 第188页
- 第189页
- 第190页
- 第191页
- 第192页
六、六选四阅读(4 分)
What kind of pets do people have in your country? Dogs? Cats? How about a duck,snake or pig? ______ Here is an example of animal owners with an unusual pet.
In London in 1969,roommates Anthony and John bought a baby lion from Harrods Department Store. Really,Harrods sold baby lions and tigers then. The lion was called Christian and he lived with Anthony and John in their apartment above the furniture shop they owned. In the daytime,Christian would play in the furniture store. ______
But Christian quickly grew too large for the shop,and he was starting to make the buyers feel scared. So,the two men took Christian to Kenya where an animal keeper tried to help lead him to the wild. ______ So they decided to visit him. Their friends told them that their earlier housemate had fully grown up,and that he wouldn't know them. But the two men went anyway.
In Kenya,the animal keeper took Anthony and John to where he had last seen Christian. Very soon the lion appeared. He stopped for a few seconds. ______ The three spent two happy days walking and lying under the trees together.
A. It's dangerous to keep a lion as a pet.
B. In fact,people with unusual pets are nothing new.
C. A year on,Anthony and John missed Christian terribly.
D. Then,he ran and jumped into Anthony and John's arms.
E. In the end,Christian didn't know Anthony and John at all.
F. And at night he'd sit on their knees while they read or watched TV.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______
What kind of pets do people have in your country? Dogs? Cats? How about a duck,snake or pig? ______ Here is an example of animal owners with an unusual pet.
In London in 1969,roommates Anthony and John bought a baby lion from Harrods Department Store. Really,Harrods sold baby lions and tigers then. The lion was called Christian and he lived with Anthony and John in their apartment above the furniture shop they owned. In the daytime,Christian would play in the furniture store. ______
But Christian quickly grew too large for the shop,and he was starting to make the buyers feel scared. So,the two men took Christian to Kenya where an animal keeper tried to help lead him to the wild. ______ So they decided to visit him. Their friends told them that their earlier housemate had fully grown up,and that he wouldn't know them. But the two men went anyway.
In Kenya,the animal keeper took Anthony and John to where he had last seen Christian. Very soon the lion appeared. He stopped for a few seconds. ______ The three spent two happy days walking and lying under the trees together.
A. It's dangerous to keep a lion as a pet.
B. In fact,people with unusual pets are nothing new.
C. A year on,Anthony and John missed Christian terribly.
D. Then,he ran and jumped into Anthony and John's arms.
E. In the end,Christian didn't know Anthony and John at all.
F. And at night he'd sit on their knees while they read or watched TV.
1. ______ 2. ______ 3. ______ 4. ______
答案:
【解析】:
这是一道英语阅读理解中的六选四题型,主要考查学生对于文章内容的理解和上下文的逻辑推理能力。学生需要根据文章的内容,从给出的选项中选出最合适的句子填入空白处,使文章内容完整、通顺。
文章主要讲述了人们养不同寻常的宠物的情况,并以Anthony和John养狮子Christian为例,描述了他们与狮子的生活经历以及后来的重逢。
1. 第一个空白处需要填入一个能够引出后文“Here is an example of animal owners with an unusual pet.”的句子,即需要提到人们养不寻常宠物的情况并不罕见,因此选项B“In fact,people with unusual pets are nothing new.”最为合适。
2. 第二个空白处描述的是Christian在白天和晚上的活动,与后文的“But Christian quickly grew too large for the shop”形成转折关系。因此,需要填入描述Christian在店内活动的句子,选项F“And at night he'd sit on their knees while they read or watched TV.”符合语境。
3. 第三个空白处描述的是Anthony和John将Christian带到肯尼亚后的情况,以及他们后来的决定。根据后文的“So they decided to visit him.”可知,他们非常想念Christian,因此选项C“A year on,Anthony and John missed Christian terribly.”最为合适。
4. 第四个空白处描述的是Anthony和John在肯尼亚与Christian重逢的情景。根据前文的“Very soon the lion appeared. He stopped for a few seconds.”可知,接下来应该描述Christian的反应,选项D“Then,he ran and jumped into Anthony and John's arms.”符合语境。
【答案】:
1. B;2. F;3. C;4. D
这是一道英语阅读理解中的六选四题型,主要考查学生对于文章内容的理解和上下文的逻辑推理能力。学生需要根据文章的内容,从给出的选项中选出最合适的句子填入空白处,使文章内容完整、通顺。
文章主要讲述了人们养不同寻常的宠物的情况,并以Anthony和John养狮子Christian为例,描述了他们与狮子的生活经历以及后来的重逢。
1. 第一个空白处需要填入一个能够引出后文“Here is an example of animal owners with an unusual pet.”的句子,即需要提到人们养不寻常宠物的情况并不罕见,因此选项B“In fact,people with unusual pets are nothing new.”最为合适。
2. 第二个空白处描述的是Christian在白天和晚上的活动,与后文的“But Christian quickly grew too large for the shop”形成转折关系。因此,需要填入描述Christian在店内活动的句子,选项F“And at night he'd sit on their knees while they read or watched TV.”符合语境。
3. 第三个空白处描述的是Anthony和John将Christian带到肯尼亚后的情况,以及他们后来的决定。根据后文的“So they decided to visit him.”可知,他们非常想念Christian,因此选项C“A year on,Anthony and John missed Christian terribly.”最为合适。
4. 第四个空白处描述的是Anthony和John在肯尼亚与Christian重逢的情景。根据前文的“Very soon the lion appeared. He stopped for a few seconds.”可知,接下来应该描述Christian的反应,选项D“Then,he ran and jumped into Anthony and John's arms.”符合语境。
【答案】:
1. B;2. F;3. C;4. D
查看更多完整答案,请扫码查看