第51页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
D. Answer the questions.
One day, John came down to the pond to sail his new model boat. He called it "the Red Flag", because it was painted red and had a little flag.
It was sunny and windy. The wind was soon filling its sails. It soon crossed to the other side of the pond. Then John ran around and started it again, so that it kept sailing from side to side. John found it was a lot of fun to sail his boat on the pond.
One holiday afternoon, his cousin Fred came to visit him. They went to play by this pond. John saw some pretty purple roses so close to the water by the pond that he felt sure he could get them.
"You must not try," said Fred. "The pond is very deep and you may fall into it."
But John did not listen to Fred. Catching a thin branch, he held out his hand as far as possible to reach the flowers.
Suddenly, the branch 6. Fred pulled him back quickly. But it did him good, because it taught him to be more careful the next time.
1. What's the name of John's new model boat?______
2. How was the weather that day?______
3. What did John think of sailing his boat on the pond?______
4. When did Fred come to visit John?______
5. Where did John see some pretty purple roses?______
6. What do you think happened to the branch and John then?
______
One day, John came down to the pond to sail his new model boat. He called it "the Red Flag", because it was painted red and had a little flag.
It was sunny and windy. The wind was soon filling its sails. It soon crossed to the other side of the pond. Then John ran around and started it again, so that it kept sailing from side to side. John found it was a lot of fun to sail his boat on the pond.
One holiday afternoon, his cousin Fred came to visit him. They went to play by this pond. John saw some pretty purple roses so close to the water by the pond that he felt sure he could get them.
"You must not try," said Fred. "The pond is very deep and you may fall into it."
But John did not listen to Fred. Catching a thin branch, he held out his hand as far as possible to reach the flowers.
Suddenly, the branch 6. Fred pulled him back quickly. But it did him good, because it taught him to be more careful the next time.
1. What's the name of John's new model boat?______
The Red Flag
2. How was the weather that day?______
Sunny and windy
3. What did John think of sailing his boat on the pond?______
A lot of fun
4. When did Fred come to visit John?______
One holiday afternoon
5. Where did John see some pretty purple roses?______
By the pond, close to the water
6. What do you think happened to the branch and John then?
______
The branch broke and John fell into the pond.
答案:
【解析】:
1. 题目问约翰的新模型船叫什么名字,原文第一句“He called it 'the Red Flag'”直接给出答案。
2. 询问那天天气如何,文中“It was sunny and windy.”明确描述了天气。
3. 约翰觉得在池塘航行他的船怎么样,“John found it was a lot of fun to sail his boat on the pond.”表明他觉得很有趣。
4. 弗雷德什么时候来拜访约翰,“One holiday afternoon, his cousin Fred came to visit him.”提到是一个假日下午。
5. 约翰在哪里看到一些漂亮的紫色玫瑰,“John saw some pretty purple roses so close to the water by the pond...”说明是在池塘边靠近水的地方。
6. 推测树枝和约翰发生了什么,根据前文约翰抓着细树枝去够花,结合常识,细树枝可能断了,约翰会掉进水里,后文“Fred pulled him back quickly.”也暗示约翰有危险,所以合理推测树枝断了,约翰掉进了水里。
【答案】:
1. The Red Flag
2. Sunny and windy
3. A lot of fun
4. One holiday afternoon
5. By the pond, close to the water
6. The branch broke and John fell into the pond.
1. 题目问约翰的新模型船叫什么名字,原文第一句“He called it 'the Red Flag'”直接给出答案。
2. 询问那天天气如何,文中“It was sunny and windy.”明确描述了天气。
3. 约翰觉得在池塘航行他的船怎么样,“John found it was a lot of fun to sail his boat on the pond.”表明他觉得很有趣。
4. 弗雷德什么时候来拜访约翰,“One holiday afternoon, his cousin Fred came to visit him.”提到是一个假日下午。
5. 约翰在哪里看到一些漂亮的紫色玫瑰,“John saw some pretty purple roses so close to the water by the pond...”说明是在池塘边靠近水的地方。
6. 推测树枝和约翰发生了什么,根据前文约翰抓着细树枝去够花,结合常识,细树枝可能断了,约翰会掉进水里,后文“Fred pulled him back quickly.”也暗示约翰有危险,所以合理推测树枝断了,约翰掉进了水里。
【答案】:
1. The Red Flag
2. Sunny and windy
3. A lot of fun
4. One holiday afternoon
5. By the pond, close to the water
6. The branch broke and John fell into the pond.
查看更多完整答案,请扫码查看