2025年综合应用创新题典中点八年级英语下册鲁教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年综合应用创新题典中点八年级英语下册鲁教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第52页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
一、用括号内所给词的适当形式填空
1.The old man was__________(bear) in a poor family in the countryside.
2.Scientists explain that during sleep time your brain________(review) your experiences in the day.
3.Sarah is a good leader, as she has the__________(able) to make people pull together.
4.__________(know) is a treasure, but practice is the key to it.
5.Have you ever thought about how to spend your pocket money__________(wise)?
6.The government plans__________(create) more jobs for these young people.
7.Lucy is a smart and____________ student. She always answers questions__________ in class. (act)
1.The old man was__________(bear) in a poor family in the countryside.
2.Scientists explain that during sleep time your brain________(review) your experiences in the day.
3.Sarah is a good leader, as she has the__________(able) to make people pull together.
4.__________(know) is a treasure, but practice is the key to it.
5.Have you ever thought about how to spend your pocket money__________(wise)?
6.The government plans__________(create) more jobs for these young people.
7.Lucy is a smart and____________ student. She always answers questions__________ in class. (act)
答案:
1. born【点拨】be born in 意为“出生于……”,是固定短语。故填 born。
2. reviews【点拨】科学家是在解释一个客观事实,所以句子用一般现在时;主语“your brain”是第三人称单数,此处应用单三形式。
3. ability【点拨】定冠词 the 修饰名词 ability“能力”。故填 ability。
4. Knowledge【点拨】knowledge“知识”,不可数名词;设空处位于句首,首字母应大写。故填 Knowledge。
5. wisely【点拨】空处修饰动词,应用副词,故填 wisely。
6. to create【点拨】plan to do sth. 计划做某事,故填 to create。
7. active; actively【点拨】第一空与 smart 并列修饰名词,应用形容词形式 active;第二空为副词修饰动词“answers”,所以第二空填 actively。
2. reviews【点拨】科学家是在解释一个客观事实,所以句子用一般现在时;主语“your brain”是第三人称单数,此处应用单三形式。
3. ability【点拨】定冠词 the 修饰名词 ability“能力”。故填 ability。
4. Knowledge【点拨】knowledge“知识”,不可数名词;设空处位于句首,首字母应大写。故填 Knowledge。
5. wisely【点拨】空处修饰动词,应用副词,故填 wisely。
6. to create【点拨】plan to do sth. 计划做某事,故填 to create。
7. active; actively【点拨】第一空与 smart 并列修饰名词,应用形容词形式 active;第二空为副词修饰动词“answers”,所以第二空填 actively。
二、用适当的介词或连词填空
8.Can you help me connect my phonee__________ the Bluetooth speaker?
9.She was born__________ a natural talent for music.
10.Failure is the mother of success, so don't be afraid__________ failure.
11.Studies show that__________ you drink plenty of water, your skin looks healthier.
12.You should pay attention__________ your handwriting if you want to get a higher score.
13.________ we can set out on time or not depends on today's weather.
8.Can you help me connect my phonee__________ the Bluetooth speaker?
9.She was born__________ a natural talent for music.
10.Failure is the mother of success, so don't be afraid__________ failure.
11.Studies show that__________ you drink plenty of water, your skin looks healthier.
12.You should pay attention__________ your handwriting if you want to get a higher score.
13.________ we can set out on time or not depends on today's weather.
答案:
8. with 9. with 10. of 11. if 12. to 13. Whether
三、[2024烟台莱山区期中]阅读理解
答案14−17
Section B(2a−2e)见答案册第19页
主题:人与自我.生活与学习 素养:学习能力
体裁;说明文 词数;约320 建议用时;8分钟
Physics is a subject that is often seen as difficult and challenging, but it can be learned by project−based learning(项目化学习). This is becoming widely used in schools. It gives learners the chance to get a deeper understanding of a topic. During the learning, learners solve problems by using real−world examples and challenges. Students work on a project over a period of time−from a week to a term. At the end of the project, they show their knowledge and skills by creating a product for people. Let's take the examplle of Sandra.
Sandra is an 1l−year−old student in Sunshine Primary School. She wanted to know more about Greek mythology(希腊神话). How did she make it?


Note everyone is a greatttesttaker, but everyone is good at something. Through project work, students can not only learn deeply about a topic, but also have fun learning. If you're interested in something, why not start with project−based learning?
14.How long may it take students to finish a project according to the passage?
A.3 days. B.7 days. C.7 months. D.1 year.
15./新考法内窘还原/What's the best subtitle(小标题)
of Step 3?
A.Create a project. B.Draw a picture book.
C.Share the project. D.Collect the information.
16.What do the four steps in the box show us?
A.How Sandra learned physics.
B.How a teacher gave a lesson.
C.How Sandra finished her project.
D.How Sandra played with Legos.
17.What is the advantage of project−based learning according to the passage?
A.Students get high grades in tests.
B.Students meet more difficult problems.
C.Students are more intterested in physics.
D.Students learn to solve real−world problems.
答案14−17
Section B(2a−2e)见答案册第19页
主题:人与自我.生活与学习 素养:学习能力
体裁;说明文 词数;约320 建议用时;8分钟
Physics is a subject that is often seen as difficult and challenging, but it can be learned by project−based learning(项目化学习). This is becoming widely used in schools. It gives learners the chance to get a deeper understanding of a topic. During the learning, learners solve problems by using real−world examples and challenges. Students work on a project over a period of time−from a week to a term. At the end of the project, they show their knowledge and skills by creating a product for people. Let's take the examplle of Sandra.
Sandra is an 1l−year−old student in Sunshine Primary School. She wanted to know more about Greek mythology(希腊神话). How did she make it?
Note everyone is a greatttesttaker, but everyone is good at something. Through project work, students can not only learn deeply about a topic, but also have fun learning. If you're interested in something, why not start with project−based learning?
14.How long may it take students to finish a project according to the passage?
A.3 days. B.7 days. C.7 months. D.1 year.
15./新考法内窘还原/What's the best subtitle(小标题)
of Step 3?
A.Create a project. B.Draw a picture book.
C.Share the project. D.Collect the information.
16.What do the four steps in the box show us?
A.How Sandra learned physics.
B.How a teacher gave a lesson.
C.How Sandra finished her project.
D.How Sandra played with Legos.
17.What is the advantage of project−based learning according to the passage?
A.Students get high grades in tests.
B.Students meet more difficult problems.
C.Students are more intterested in physics.
D.Students learn to solve real−world problems.
答案:
【主旨大意】本文主要介绍了项目化学习,它使学习者有机会对某个主题有更深入的了解。
14. B【点拨】细节理解题。根据“Students work on a project over a period of time—from a week to a term.”可知,学生完成一个课题可能需要 7 天。故选 B。
15. A【点拨】标题归纳题。根据“According to her talents and skills, she created a project.”可知,本段介绍创建课题。故选 A。
16. C【点拨】细节理解题。根据“She wanted to know more about Greek mythology (希腊神话). How did she make it?”可知,桑德拉的例子展示了她是如何完成一个课题的。故选 C。
17. D【点拨】细节理解题。根据“It gives learners the chance... using real - world examples and challenges.”可知,通过项目化学习,学生可以学会解决实际问题。故选 D。
14. B【点拨】细节理解题。根据“Students work on a project over a period of time—from a week to a term.”可知,学生完成一个课题可能需要 7 天。故选 B。
15. A【点拨】标题归纳题。根据“According to her talents and skills, she created a project.”可知,本段介绍创建课题。故选 A。
16. C【点拨】细节理解题。根据“She wanted to know more about Greek mythology (希腊神话). How did she make it?”可知,桑德拉的例子展示了她是如何完成一个课题的。故选 C。
17. D【点拨】细节理解题。根据“It gives learners the chance... using real - world examples and challenges.”可知,通过项目化学习,学生可以学会解决实际问题。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看