2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
Ⅰ. 课文语法填空
A fundraising campaign was started, 1.
A fundraising campaign was started, 1.
known
(know) as the Social Media Detox. Over 100 students 2. were persuaded
(persuade) to stop using social media for seven days, 3. which
meant no messaging friends, no posting photos, no blogging. In the seven days, some showed their strong determination, 4. resisting
(resist) turning on the phone. They either picked up their hobbies, had a conversation with their friends, 5. or
took part in the sports, and all these simple 6. activities
(activity) made them aware of the 7. truth
(true) that they had spent too much time on the media and 8. that
they can communicate better 9. without
it. However, others 10. threw
(throw) in the towel for lack of patience.
答案:
Ⅰ. 1. known 2. were persuaded 3. which 4. resisting
5. or 6. activities 7. truth 8. that 9. without 10. threw
5. or 6. activities 7. truth 8. that 9. without 10. threw
Ⅱ. 新情境
(2025·河北衡水武邑中学月考)阅读理解
主题语境: 人与社会 语篇类型: 应用文 建议用时: 7 min
Connected to each other like never before, young people today are becoming agents of change, increasingly contributing to innovative solutions that improve people's lives and the planet's health.
The United Nations Institute for Training and Research is therefore delighted to launch the Young Leaders Online Training Programme, a four-week E-Learning course, to provide participants with the knowledge and skills to fully unfold their potential as global leaders.
CONTENT
Online Learning Modules
Module 1: The United Nations (3—9 June 2024)
Module 2: Conference Diplomacy(外交) (10—16 June 2024)
Module 3: Sustainable Development Goals (17—23 June 2024)
Module 4: International Communication (24—30 June 2024)
Each module will comprise about 30 pages of literature, external links, videos, and other relevant material, corresponding to a total workload of 40—45 hours during the four weeks.
Live Components
Each E-Learning module will go with a series of live meetings with UN experts. These will have varying lengths and formats, including e-workshops, mock(模拟的) interviews, etc.
COMPLETION REQUIREMENTS
Participants are qualified for a course certificate upon successful completion of the components below:
Reading the four modules' content. You may wish to study the material through the interactive programme Articulate Storyline or simply download the PDF version of the content. They are identical in content and are meant to give participants flexibility in the way to study.
Participation in the discussion board forums(论坛). You are supposed to answer questions on every module in short texts. Your posts will be evaluated according to both quantity and quality.
Passing the multiple-choice assessments. Each module features an assessment quiz at its end. It contains 10 questions, and passing the module requires at least 8 out of 10 questions correctly answered.
1. What is the main aim of the course?
A. To improve the lives of young people.
B. To connect the youth around the world.
C. To collect innovative ideas from young people.
D. To build up the youth's global leadership ability.
(
2. What will participants do in each module?
A. Read great works of literature.
B. Spend 40—45 hours on learning.
C. Make videos for the United Nations.
D. Have online meetings with UN experts.
(
3. To get a course certificate, a participant needs to ____.
A. take part in the discussions
B. post questions on each module
C. copy the PDF version of the content
D. answer all the test questions correctly
(
(2025·河北衡水武邑中学月考)阅读理解
主题语境: 人与社会 语篇类型: 应用文 建议用时: 7 min
Connected to each other like never before, young people today are becoming agents of change, increasingly contributing to innovative solutions that improve people's lives and the planet's health.
The United Nations Institute for Training and Research is therefore delighted to launch the Young Leaders Online Training Programme, a four-week E-Learning course, to provide participants with the knowledge and skills to fully unfold their potential as global leaders.
CONTENT
Online Learning Modules
Module 1: The United Nations (3—9 June 2024)
Module 2: Conference Diplomacy(外交) (10—16 June 2024)
Module 3: Sustainable Development Goals (17—23 June 2024)
Module 4: International Communication (24—30 June 2024)
Each module will comprise about 30 pages of literature, external links, videos, and other relevant material, corresponding to a total workload of 40—45 hours during the four weeks.
Live Components
Each E-Learning module will go with a series of live meetings with UN experts. These will have varying lengths and formats, including e-workshops, mock(模拟的) interviews, etc.
COMPLETION REQUIREMENTS
Participants are qualified for a course certificate upon successful completion of the components below:
Reading the four modules' content. You may wish to study the material through the interactive programme Articulate Storyline or simply download the PDF version of the content. They are identical in content and are meant to give participants flexibility in the way to study.
Participation in the discussion board forums(论坛). You are supposed to answer questions on every module in short texts. Your posts will be evaluated according to both quantity and quality.
Passing the multiple-choice assessments. Each module features an assessment quiz at its end. It contains 10 questions, and passing the module requires at least 8 out of 10 questions correctly answered.
1. What is the main aim of the course?
A. To improve the lives of young people.
B. To connect the youth around the world.
C. To collect innovative ideas from young people.
D. To build up the youth's global leadership ability.
(
D
)2. What will participants do in each module?
A. Read great works of literature.
B. Spend 40—45 hours on learning.
C. Make videos for the United Nations.
D. Have online meetings with UN experts.
(
D
)3. To get a course certificate, a participant needs to ____.
A. take part in the discussions
B. post questions on each module
C. copy the PDF version of the content
D. answer all the test questions correctly
(
A
)
答案:
Ⅱ. 语篇导读 本文是一篇应用文。文章主要介绍了联合国培训与研究所推出的青年领袖在线培训计划,旨在帮助年轻人充分发挥他们作为全球领袖的潜力。
1. D 细节理解题。根据第二段内容可知,课程的主要目的是培养青年的全球领导力。故选 D。
2. D 细节理解题。根据 Live Components 部分中的“Each E-Learning module will go with a series of live meetings with UN experts.”可知,每个模块参与者将与联合国专家进行在线会议。故选 D。
3. A 细节理解题。根据 COMPLETION REQUIREMENTS 部分中的“Participation in the discussion board forums(论坛).”可知,要获得课程证书,参与者需要参与讨论。故选 A。
解题指导 做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性地找出相关语句进行仔细分析,再结合选项选出正确答案。
1. D 细节理解题。根据第二段内容可知,课程的主要目的是培养青年的全球领导力。故选 D。
2. D 细节理解题。根据 Live Components 部分中的“Each E-Learning module will go with a series of live meetings with UN experts.”可知,每个模块参与者将与联合国专家进行在线会议。故选 D。
3. A 细节理解题。根据 COMPLETION REQUIREMENTS 部分中的“Participation in the discussion board forums(论坛).”可知,要获得课程证书,参与者需要参与讨论。故选 A。
解题指导 做这类题材阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性地找出相关语句进行仔细分析,再结合选项选出正确答案。
查看更多完整答案,请扫码查看