2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
D(2025.四川眉山青神中学期中)
During the first two weeks this year,my grandmother passed away and I lost my job in London.Everything seemed to work against me.
My life felt stuck.So I decided to run.It was my natural response.I just wanted to get away.I put on my shoes and started running — by the time I came back,I knew I was aware of something.
I've always exercised since I was little. I've practised different sports—I tried surfing,tennis,yoga and cycling. But I never got excited about those things. So I did what most people do when they don't want to get fat—go to the gym. In a way, going to the gym is lazy. You get in the gym, do some light exercise while you have a chat with a friend or someone you know from the gym.
This year I started to run again. It was a cold January day, and I only ran for 3 miles in a time that I am too ashamed to mention. But my time is not what's important—during that run I finally got it and I knew it would be better if I kept running.
My life has improved at the same rate that my running stamina(耐力)has improved. But running has the most impact on my productivity, mood, creativity, and overall lifestyle. Scientific research backs all of this. Dr John Ratey in his book Spark says: if you have an important afternoon brainstorming meeting scheduled, going for a short run during lunchtime is a smart idea.
Every time life became difficult I would give up. When I wanted to travel the world after college, I decided that I did not have money—so I told myself I should save money. Years passed, and that round-the-world trip never happened. Now, when life is difficult, my response is different—I love the struggle instead of shying away from it. I owe(把······归功于)this to running.
32.In the author's opinion,working out at a gym can ________.
A.be a waste of money
B.be a lazy way of exercising
C.help one lose weight t in a set time
D.provide an opportunity to make friends
(
33.How did the author feel after his first run this year?
A.Cold. B.Proud.
C.Regretful. D.Confident.
(
34. 新考法 What does the underlined word “ backs ” mean in Paragraph 5?
A.Supports. B.Improves.
C.Changes. D.Needs.
(
35.What has the author learned from running?
A.Never stop trying.
B.Hard work pays off.
C.Rise to the challenge.
D.Learn to walk before you run.
(
During the first two weeks this year,my grandmother passed away and I lost my job in London.Everything seemed to work against me.
My life felt stuck.So I decided to run.It was my natural response.I just wanted to get away.I put on my shoes and started running — by the time I came back,I knew I was aware of something.
I've always exercised since I was little. I've practised different sports—I tried surfing,tennis,yoga and cycling. But I never got excited about those things. So I did what most people do when they don't want to get fat—go to the gym. In a way, going to the gym is lazy. You get in the gym, do some light exercise while you have a chat with a friend or someone you know from the gym.
This year I started to run again. It was a cold January day, and I only ran for 3 miles in a time that I am too ashamed to mention. But my time is not what's important—during that run I finally got it and I knew it would be better if I kept running.
My life has improved at the same rate that my running stamina(耐力)has improved. But running has the most impact on my productivity, mood, creativity, and overall lifestyle. Scientific research backs all of this. Dr John Ratey in his book Spark says: if you have an important afternoon brainstorming meeting scheduled, going for a short run during lunchtime is a smart idea.
Every time life became difficult I would give up. When I wanted to travel the world after college, I decided that I did not have money—so I told myself I should save money. Years passed, and that round-the-world trip never happened. Now, when life is difficult, my response is different—I love the struggle instead of shying away from it. I owe(把······归功于)this to running.
32.In the author's opinion,working out at a gym can ________.
A.be a waste of money
B.be a lazy way of exercising
C.help one lose weight t in a set time
D.provide an opportunity to make friends
(
B
)33.How did the author feel after his first run this year?
A.Cold. B.Proud.
C.Regretful. D.Confident.
(
D
)34. 新考法 What does the underlined word “ backs ” mean in Paragraph 5?
A.Supports. B.Improves.
C.Changes. D.Needs.
(
A
)35.What has the author learned from running?
A.Never stop trying.
B.Hard work pays off.
C.Rise to the challenge.
D.Learn to walk before you run.
(
C
)
答案:
32.B 细节理解题。根据第三段中的“So I did what most people do when they don't want to get fat-go to the gym. In a way,going to the gym is lazy.”可知,在作者看来,在健身房锻炼是一种懒惰的锻炼方式。故选 B。 33.D 推理判断题。根据第四段内容可知,跑完之后,作者知道如果坚持跑下去,情况会更好,所以是变得自信了。故选 D。 34.A 词义猜测题。根据前文“But running has the most impact on my productivity,mood,creativity,and overall lifestyle.”以及后文“Dr John Ratey in his book Spark says:if you have an important afternoon brainstorming meeting scheduled,going for a short run during lunchtime is a smart idea.”可知,作者认为跑步对他的工作效率、情绪、创造力和整体生活方式影响最大,而这是有科学根据的,所以应是科学研究支持这一切。由此推知,画线词 backs 应是“支持”之意,和 A 项意思相近。故选 A。 35.C 细节理解题。根据最后一段内容可知,作者从跑步中学到了要迎接挑战。故选 C。
查看更多完整答案,请扫码查看