2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第122页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
17. What will Todd Messegee be responsible for?
A. Writing a play.
B. Directing a play.
C. Starring in a play.
18. What will participants mainly do by the fourth day?
A. Practise the play.
B. Attend a lecture on acting.
C. Perform on stage formally.
19. What is suggested by the speaker?
A. Signing up early.
B. Receiving top-level training.
C. Developing complex characters.
20. What is the speaker doing?
A. Making a plan for a play.
B. Recruiting actors for a play.
C. Announcing arrangements for a play.
17. What will Todd Messegee be responsible for?
A. Writing a play.
B. Directing a play.
C. Starring in a play.
18. What will participants mainly do by the fourth day?
A. Practise the play.
B. Attend a lecture on acting.
C. Perform on stage formally.
19. What is suggested by the speaker?
A. Signing up early.
B. Receiving top-level training.
C. Developing complex characters.
20. What is the speaker doing?
A. Making a plan for a play.
B. Recruiting actors for a play.
C. Announcing arrangements for a play.
答案:
17.B 18.A 19.A 20.B
第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2025·江苏南京、镇江、徐州等十校联盟月考)
Friends are very important to us. Sometimes we just want to develop some new friendships. Here are some of the best apps for you to make new friends.
Atleto
Research shows that exercising with a friend promotes more motivation and healthier lifestyle habits. Atleto is an app that builds on this “exercise contagion(传染)” phenomenon by bringing together athletic people to take exercise and organise group activities. You can choose from over 40 sports and find your community of people who like to be in a sweat.
Friender
Studies show that we're eager to find people similar to us. Suppose you're sick of boring surface-level conversations. Then Friender solves that problem quickly with an algorithm (算法) that only matches you based on your favourite activities and interests. This friend-finding app makes it easy to get into conversations that you care about. If you don't have many hobbies to type into an app, one of the easiest ways to start is to try out new hobbies.
PawDate
Dogs are great companions, but sometimes it's nice to talk to humans, too. This app connects pet owners to meet up at dog parks or walk with their pups. You get to set up doggie play dates and find new friends at the same time. It's a win-win.
Skout
Skout started back in 2007 to help people make new friends. The matches are based on geographical distances and preferences. It's perfect for meeting people while travelling, moving and entering a new chapter of life. Skout is able to discover people directly by checking into a location and seeing who else on the app is there.
21. Who is Atleto intended for?
A. Friendship seekers who like walking dogs.
B. Friendship seekers who like playing sports.
C. Friendship seekers who specialise in infection treatment.
D. Friendship seekers who specialise in community service.
22. How can people make friends with Friender?
A. By wrestling with algorithm issues.
B. By forming unconventional habits.
C. By sharing their favourite activities.
D. By talking with like-minded people.
23. Which app can help the user find new friends quickly at a new place?
A. Atleto.
B. Friender.
C. PawDate.
D. Skout.
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2025·江苏南京、镇江、徐州等十校联盟月考)
Friends are very important to us. Sometimes we just want to develop some new friendships. Here are some of the best apps for you to make new friends.
Atleto
Research shows that exercising with a friend promotes more motivation and healthier lifestyle habits. Atleto is an app that builds on this “exercise contagion(传染)” phenomenon by bringing together athletic people to take exercise and organise group activities. You can choose from over 40 sports and find your community of people who like to be in a sweat.
Friender
Studies show that we're eager to find people similar to us. Suppose you're sick of boring surface-level conversations. Then Friender solves that problem quickly with an algorithm (算法) that only matches you based on your favourite activities and interests. This friend-finding app makes it easy to get into conversations that you care about. If you don't have many hobbies to type into an app, one of the easiest ways to start is to try out new hobbies.
PawDate
Dogs are great companions, but sometimes it's nice to talk to humans, too. This app connects pet owners to meet up at dog parks or walk with their pups. You get to set up doggie play dates and find new friends at the same time. It's a win-win.
Skout
Skout started back in 2007 to help people make new friends. The matches are based on geographical distances and preferences. It's perfect for meeting people while travelling, moving and entering a new chapter of life. Skout is able to discover people directly by checking into a location and seeing who else on the app is there.
21. Who is Atleto intended for?
A. Friendship seekers who like walking dogs.
B. Friendship seekers who like playing sports.
C. Friendship seekers who specialise in infection treatment.
D. Friendship seekers who specialise in community service.
22. How can people make friends with Friender?
A. By wrestling with algorithm issues.
B. By forming unconventional habits.
C. By sharing their favourite activities.
D. By talking with like-minded people.
23. Which app can help the user find new friends quickly at a new place?
A. Atleto.
B. Friender.
C. PawDate.
D. Skout.
答案:
21.B 细节理解题。根据Atleto部分中的“Atleto is an app that builds on this ‘exercise contagion(传染)’ phenomenon by bringing together athletic people to take exercise and organise group activities.”可知,Atleto 针对那些喜欢运动的友谊寻求者。故选 B。
22.D 细节理解题。根据Friender部分中的“Then Friender solves that problem quickly with an algorithm(算法) that only matches you based on your favourite activities and interests. This friend-finding app makes it easy to get into conversations that you care about.”可推知,人们通过与志同道合的人在Friender上交谈来交朋友。故选 D。
23.D 细节理解题。根据最后一段中的“Skout started back in 2007 to help people make new friends. The matches are based on geographical distances and preferences. It's perfect for meeting people while travelling,moving and entering a new chapter of life.”可推知,Skout这个应用程序可以帮助用户在新地方快速找到新朋友。故选 D。
22.D 细节理解题。根据Friender部分中的“Then Friender solves that problem quickly with an algorithm(算法) that only matches you based on your favourite activities and interests. This friend-finding app makes it easy to get into conversations that you care about.”可推知,人们通过与志同道合的人在Friender上交谈来交朋友。故选 D。
23.D 细节理解题。根据最后一段中的“Skout started back in 2007 to help people make new friends. The matches are based on geographical distances and preferences. It's perfect for meeting people while travelling,moving and entering a new chapter of life.”可推知,Skout这个应用程序可以帮助用户在新地方快速找到新朋友。故选 D。
查看更多完整答案,请扫码查看