2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第26页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
第二节(2024.广东四校阶段性测试)(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Why Travelling Is Essential for Personal Growth There's something about travelling that stirs up a sense off adventure within us all.It's like a call to explore new places,meet new people, and create unforgettable memories. 36 .It's also an essential tool for personal growth.
Giving you confidence
Travelling,especially for the first time,can be challenging.If you stay in the same place for a long time you become fearful of any change. 37 .But what if you take a risk and do it? You'll definitely gain more confidence about travelling. The more challenges you come across during your travels,the stronger you become.
Redefining your comfort zone
It's easy to get stuck in a routine and stay within your comfort zone. 38 .By actively seeking out new experiences,you'll discover sides of yourself that you never knew existed and create unforgettable memories along the way.
Taking risks and facing challenges
While travelling,it's not uncommon to encounter obstacles,but it's all about how we overcome them and accept changes as part of the journey. 39 . This can be as simple as navigating(导航)a new city or as complicated as communicating with locals in a foreign language.
40
It can be easy to get caught up in busy daily life.When you travel,you're forced to slow down and really enjoy each experience.You get to enjoy all the little moments that make life so special,like sunsets in a new city or quiet conversations with strangers.Travelling helps us appreciate the beauty of the world around us and be grateful for what we have right here, right now.
A.Appreciating the present moment
B.Connecting with different cultures
C.Naturally,we appreciate what we have already accomplished
D.But travelling isn't just about having fun and taking pretty pictures
E.We need to adapt and find creative solutions to unexpected situations
F.As a result,new places,faces or routines don't seem as profitable as they really are
G.But pushing yourself outside off those boundaries can lead to rewarding experiences
36.________ 37.________ 38.________
39.________ 40.________
阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Why Travelling Is Essential for Personal Growth There's something about travelling that stirs up a sense off adventure within us all.It's like a call to explore new places,meet new people, and create unforgettable memories. 36 .It's also an essential tool for personal growth.
Giving you confidence
Travelling,especially for the first time,can be challenging.If you stay in the same place for a long time you become fearful of any change. 37 .But what if you take a risk and do it? You'll definitely gain more confidence about travelling. The more challenges you come across during your travels,the stronger you become.
Redefining your comfort zone
It's easy to get stuck in a routine and stay within your comfort zone. 38 .By actively seeking out new experiences,you'll discover sides of yourself that you never knew existed and create unforgettable memories along the way.
Taking risks and facing challenges
While travelling,it's not uncommon to encounter obstacles,but it's all about how we overcome them and accept changes as part of the journey. 39 . This can be as simple as navigating(导航)a new city or as complicated as communicating with locals in a foreign language.
40
It can be easy to get caught up in busy daily life.When you travel,you're forced to slow down and really enjoy each experience.You get to enjoy all the little moments that make life so special,like sunsets in a new city or quiet conversations with strangers.Travelling helps us appreciate the beauty of the world around us and be grateful for what we have right here, right now.
A.Appreciating the present moment
B.Connecting with different cultures
C.Naturally,we appreciate what we have already accomplished
D.But travelling isn't just about having fun and taking pretty pictures
E.We need to adapt and find creative solutions to unexpected situations
F.As a result,new places,faces or routines don't seem as profitable as they really are
G.But pushing yourself outside off those boundaries can lead to rewarding experiences
36.________ 37.________ 38.________
39.________ 40.________
答案:
D 根据下文“It's also an essential tool for personal growth.”可知,这里利用 also 说明旅行的另一个好处,所以上文也应该是介绍旅行的好处。D 项和下文意思一致。故选 D。
@@F 根据上文“Travelling ... of any change.”可知,人们在一个地方待的时间越长就越不愿意接触新的人和事物。F 项和上文意思一致。故选 F。 →F 项中的“profitable”意为“有益的”
@@G 根据本段内容可知,这里建议人们走出舒适区。G 项和上下文意思一致。故选 G。
@@E 根据上文“While travelling ... as part of the journey.”可知,旅行过程中会有意外,所以要想办法解决。E 项和上文意思一致。故选 E。
@@A 根据下文“It can be easy to ... right now.”可知,这一段建议人们要珍惜旅行中的每一个时刻。A 项和下文意思一致。故选 A。
@@F 根据上文“Travelling ... of any change.”可知,人们在一个地方待的时间越长就越不愿意接触新的人和事物。F 项和上文意思一致。故选 F。 →F 项中的“profitable”意为“有益的”
@@G 根据本段内容可知,这里建议人们走出舒适区。G 项和上下文意思一致。故选 G。
@@E 根据上文“While travelling ... as part of the journey.”可知,旅行过程中会有意外,所以要想办法解决。E 项和上文意思一致。故选 E。
@@A 根据下文“It can be easy to ... right now.”可知,这一段建议人们要珍惜旅行中的每一个时刻。A 项和下文意思一致。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看