2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版》

第3页
Ⅰ. 课文语法填空
All teenagers can’t wait to be 18. That means they would have the right 1.
to vote
, that they would have more freedom with money and 2.
that
they would have a new chapter in their lives. But in fact, turning 18 3.
is
not just the door of their childhood closing. There will be more than their thinking. Just as Bethany says, she should take 4.
responsibility
for her life and the lives of other people. Meanwhile, according to Lin Ning, 5.
as
an adult, he should begin to feel more aware 6.
of
other people and to develop a 7.
stronger
sense of social responsibility. For Morgan, he once believed he would become more independent after turning 18, 8.
but
the reality has been quite different. Though he can get a bank loan to buy his own apartment, he 9.
will be living
with his parents for a while longer. He doesn’t feel ready to make that kind of 10.
commitment
, and he does like his mother’s cooking.
Ⅱ.
答案: 1.to vote 2.that 3.is 4.responsibility 5.as 6.of 7.stronger 8.but 9.will be living 10.commitment
(2024·辽宁丹东期中)阅读理解
主题语境: 人与自我 语篇类型: 记叙文 建议用时: 7 min
I’m sure you have noticed that I’m fat. I am the capital F - A - T kind of fat. I am the elephant in the room.
When I was six years old, my sister taught ballet to us little girls. I was about a foot taller and a foot wider than most of the group. When it came to doing our first performance, I was so excited about wearing a pretty pink tutu(芭蕾舞裙) and shining on stage. As the other girls slipped easily into their tutus, none was big enough to fit me. I was determined not to be excluded from the performance, so I turned to my mother and loudly said, “Mum, I don’t need a tutu. I need a fourfour.”
Although I didn’t recognise it at the time, claiming space for myself in that glorious fourfour was the first step towards becoming a fat activist. I’m not saying that this has been an easy skip along a glittering path of self - acceptance since that day in class. Far from it, I soon learned that living outside what the mainstream considers normal can be a frustrating place. I’ve been openly laughed at and been told that I’m day - dreaming. I also receive smiles from strangers who recognise what it takes to walk down the street with your head held high.
Through it all, that fierce little six - year - old has stayed with me, and she has helped me stand before you today as a person that simply refuses to subscribe to the dominant concept about how I should move through the world in this body of mine.
And I’m not alone. I am part of an international community of people who choose to flourish in these bodies as they are today. We value mental health, self - worth and how we feel in our bodies as vital aspects to our overall well - being. We are the people who refuse to believe that living in these fat bodies is a barrier to anything.
1. What can we learn about the author at the age of six?
A. She was ashamed of her body.
B. She was eager to perform.
C. She was laughed at by others.
D. She was praised by her sister.
2. What does the underlined word “excluded” in Paragraph 2 mean?
A. Returned.
B. Hidden.
C. Prevented.
D. Protected.
3. How was the author’s journey to self - acceptance?
A. Smooth.
B. Heart - breaking.
C. Lonely.
D. Bittersweet.
4. What is the author’s opinion according to the passage?
A. Fat people should try to lose weight.
B. People shouldn’t care about how they look.
C. Slim people have better control of their bodies.
D. Being fat can’t stop people doing what they like.
答案: 1.B 2.C 3.D 4.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭