2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语选择性必修第二册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第125页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
D
跨学科 Scientists are now digging into precisely why exercise holds so many benefits for our mental health and memory. The answer, studies say, lies in our brain chemistry.
Each time you work up a sweat your body releases feel-good happy hormones (荷尔蒙), including endorphins, dopamine and endocannabinoids, the latter being responsible for the so-called runner's high. Now researchers are also pointing to myokines(肌肉因子) as an important contributor to the mental health benefits of exercise. When our muscles contract, myokines are released into the bloodstream, helping our muscles and organs communicate. They think this communication increases resilience to stress, reduces symptoms of mental suffering and anxiety and has a direct effect on depression.
A 2021 scientific report published in Neuropharmacology showed evidence that myokines boost brain function, like improving memory and mood. “Myokines reduce systemic inflammation (炎症), which is especially beneficial for people with drug-resistant depression whose low mood is linked to high inflammation,” explains Dr Jennifer Heisz, an expert in brain health and associate professor in the department of kinesiology at McMaster University in Canada.
A recent study published in the British Journal of Sports Medicine showed that treatment for depression can be much more effective when physical activity is added to the usual care. Participants found benefits after 12 weeks of exercising for 30 to 60 minutes a day. “While exercise is not a replacement for professional mental health treatment, physical activity can complement and enhance the effects of the treatment,” says lead researcher Ben Singh, a research fellow at the University of South Australia.
“It is amazing to consider how moving our bodies can heal our minds,” says Heisz. Whether you're cycling, walking around your neighbourhood or doing yoga, getting sweaty is good for your body and mind. To get the biggest overall health boost, the key is to zero in on sports and activities you enjoy, so you'll keep going back to them.
32. How do myokines boost our mental health?
A. By bonding muscles with organs.
B. By slowing down our bloodstream.
C. By contracting muscles through the body.
D. By releasing happy hormones in our brain.
33. What is Ben Singh's attitude towards physical activity in treatment for depression?
A. Doubtful.
B. Negative.
C. Uncertain.
D. Approving.
34. 新考法 What does the underlined phrase “zero in on” in the last paragraph mean?
A. Adapt to.
B. Give up.
C. Focus on.
D. Put off.
35. 新考法 How does the author develop the text?
A. By making comparisons.
B. By presenting research findings.
C. By offering suggestions.
D. By conducting some experiments.
跨学科 Scientists are now digging into precisely why exercise holds so many benefits for our mental health and memory. The answer, studies say, lies in our brain chemistry.
Each time you work up a sweat your body releases feel-good happy hormones (荷尔蒙), including endorphins, dopamine and endocannabinoids, the latter being responsible for the so-called runner's high. Now researchers are also pointing to myokines(肌肉因子) as an important contributor to the mental health benefits of exercise. When our muscles contract, myokines are released into the bloodstream, helping our muscles and organs communicate. They think this communication increases resilience to stress, reduces symptoms of mental suffering and anxiety and has a direct effect on depression.
A 2021 scientific report published in Neuropharmacology showed evidence that myokines boost brain function, like improving memory and mood. “Myokines reduce systemic inflammation (炎症), which is especially beneficial for people with drug-resistant depression whose low mood is linked to high inflammation,” explains Dr Jennifer Heisz, an expert in brain health and associate professor in the department of kinesiology at McMaster University in Canada.
A recent study published in the British Journal of Sports Medicine showed that treatment for depression can be much more effective when physical activity is added to the usual care. Participants found benefits after 12 weeks of exercising for 30 to 60 minutes a day. “While exercise is not a replacement for professional mental health treatment, physical activity can complement and enhance the effects of the treatment,” says lead researcher Ben Singh, a research fellow at the University of South Australia.
“It is amazing to consider how moving our bodies can heal our minds,” says Heisz. Whether you're cycling, walking around your neighbourhood or doing yoga, getting sweaty is good for your body and mind. To get the biggest overall health boost, the key is to zero in on sports and activities you enjoy, so you'll keep going back to them.
32. How do myokines boost our mental health?
A. By bonding muscles with organs.
B. By slowing down our bloodstream.
C. By contracting muscles through the body.
D. By releasing happy hormones in our brain.
33. What is Ben Singh's attitude towards physical activity in treatment for depression?
A. Doubtful.
B. Negative.
C. Uncertain.
D. Approving.
34. 新考法 What does the underlined phrase “zero in on” in the last paragraph mean?
A. Adapt to.
B. Give up.
C. Focus on.
D. Put off.
35. 新考法 How does the author develop the text?
A. By making comparisons.
B. By presenting research findings.
C. By offering suggestions.
D. By conducting some experiments.
答案:
32.A 细节理解题。根据第二段最后两句可知,肌肉因子通过将肌肉与器官结合来促进我们的心理健康。故选 A。
33.D 推理判断题。根据第四段中 Ben Singh 说的话可推知,Ben Singh 认为体育活动可以补充和增强治疗抑郁效果,所以他对于治疗抑郁的体育活动的态度是赞同的。故选 D。
34.C 词义猜测题。根据文章最后一段画线短语的前后文可知,运动有助于我们的身心健康,所以要想获得最大程度的健康提升,关键是把注意力集中到自己喜欢的运动和活动上。由此可推知,画线短语的意思应为“集中注意力”,与 C 项 focus on(集中)意思相近。故选 C。
35.B 推理判断题。通读全文可知,文章前四段集中列举了研究结果,所以作者是通过列举研究结果的方式展开文章的。故选 B。
33.D 推理判断题。根据第四段中 Ben Singh 说的话可推知,Ben Singh 认为体育活动可以补充和增强治疗抑郁效果,所以他对于治疗抑郁的体育活动的态度是赞同的。故选 D。
34.C 词义猜测题。根据文章最后一段画线短语的前后文可知,运动有助于我们的身心健康,所以要想获得最大程度的健康提升,关键是把注意力集中到自己喜欢的运动和活动上。由此可推知,画线短语的意思应为“集中注意力”,与 C 项 focus on(集中)意思相近。故选 C。
35.B 推理判断题。通读全文可知,文章前四段集中列举了研究结果,所以作者是通过列举研究结果的方式展开文章的。故选 B。
查看更多完整答案,请扫码查看