第94页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
1. Where does this passage come from?
A. A guidebook.
B. A movie poster.
C. Local newspapers.
D. A Biology magazine.
2. Which of the following doesn't make drowning a great danger during a flood?
A. There is so much water.
B. The water is moving very fast.
C. The floodwater carries pieces of glass, bricks and metal.
D. Some of the people are not good at swimming.
3. Which of the following can be put in “▲” in the passage?
A. fallen trees
B. power lines
C. hard rocks
D. broken houses
4. What do we know about floods according to the passage?
A. After the flood, it is easy for us to send basic supplies to the area.
B. Six inches of floodwater isn't strong enough to knock people down.
C. If you are a good swimmer, you can swim across the floodwater safely.
D. Floods can cause a lot of problems not only during the flood but also after the flood.
5. This passage is written to ______.
A. tell us what causes the flood
B. tell us how dangerous the flood is
C. tell us how to prevent floods from happening
D. introduce floods' danger and tips for protecting ourselves
A. A guidebook.
B. A movie poster.
C. Local newspapers.
D. A Biology magazine.
C
2. Which of the following doesn't make drowning a great danger during a flood?
A. There is so much water.
B. The water is moving very fast.
C. The floodwater carries pieces of glass, bricks and metal.
D. Some of the people are not good at swimming.
D
3. Which of the following can be put in “▲” in the passage?
A. fallen trees
B. power lines
C. hard rocks
D. broken houses
B
4. What do we know about floods according to the passage?
A. After the flood, it is easy for us to send basic supplies to the area.
B. Six inches of floodwater isn't strong enough to knock people down.
C. If you are a good swimmer, you can swim across the floodwater safely.
D. Floods can cause a lot of problems not only during the flood but also after the flood.
D
5. This passage is written to ______.
A. tell us what causes the flood
B. tell us how dangerous the flood is
C. tell us how to prevent floods from happening
D. introduce floods' danger and tips for protecting ourselves
D
答案:
1. C 提示:推理判断题。通读全文可知,本文主要介绍了洪水的危害以及洪水来临时保护自己的建议,结合四个选项判断,本文应该是出自报纸。
2. D 提示:细节理解题。根据第二段可知选 D。
3. B 提示:细节理解题。根据提示 5 的内容"as they are often knocked down during strong storms and flooding. They can cause water all around to become charged, leading to people's death because the power isn't cut off."可知,电线会导致周围的水充满电,导致人们死亡。
4. D 提示:细节理解题。根据文章第一句"Being caught in a flood is quite dangerous."以及最后一段第一句"After the flood, do not drink water or use it to wash dishes or brush teeth."可知,洪水的危害不仅在洪水期间,在洪水之后也会造成很多问题。
5. D 提示:主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了洪水的危害及洪水来临时保护自己的建议。
2. D 提示:细节理解题。根据第二段可知选 D。
3. B 提示:细节理解题。根据提示 5 的内容"as they are often knocked down during strong storms and flooding. They can cause water all around to become charged, leading to people's death because the power isn't cut off."可知,电线会导致周围的水充满电,导致人们死亡。
4. D 提示:细节理解题。根据文章第一句"Being caught in a flood is quite dangerous."以及最后一段第一句"After the flood, do not drink water or use it to wash dishes or brush teeth."可知,洪水的危害不仅在洪水期间,在洪水之后也会造成很多问题。
5. D 提示:主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍了洪水的危害及洪水来临时保护自己的建议。
查看更多完整答案,请扫码查看