第82页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
1. It can be inferred from the passage that the African elephant ______.
2. The African elephant influences the ecosystem in the following ways except that ______.
3. According to the passage, which of the following statements is TRUE?
4. The passage is developed mainly by ______.
B
2. The African elephant influences the ecosystem in the following ways except that ______.
B
3. According to the passage, which of the following statements is TRUE?
C
4. The passage is developed mainly by ______.
D
答案:
1. B 提示:细节理解题。根据第一段中“As a giant plant-eater, it significantly shapes the forest-and-savanna surroundings in which it lives, therefore deciding the conditions of existence for millions of other animals that live in its habitat.”可知,非洲象作为一种大型食草动物,它塑造了自己生活的环境,从而决定了栖息地中数百万其他动物的生存条件。
2. B 提示:细节理解题。根据第三段中“In their natural states, the spreading branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the forest floor. By pulling down trees and eating plants, elephants create open spaces, allowing new plants to grow on the forest floor.”可知,非洲象拉倒树木制造了空地,而不是遮住阳光,遮住阳光是热带雨林树木自然生长的状态。
3. C 提示:细节理解题。根据第二段第二句“In its continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day, it kills small trees and bushes, as well as pulls branches off big trees.”可知,非洲象每天要消耗大量植物,包括树枝和灌木。
4. D 提示:推理判断题。本文开篇指出非洲象对非洲生态系统非常重要,是其生存环境的构建者,这是在阐述非洲象对生态系统的影响,接着文章解释了产生这种影响的原因。
2. B 提示:细节理解题。根据第三段中“In their natural states, the spreading branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the forest floor. By pulling down trees and eating plants, elephants create open spaces, allowing new plants to grow on the forest floor.”可知,非洲象拉倒树木制造了空地,而不是遮住阳光,遮住阳光是热带雨林树木自然生长的状态。
3. C 提示:细节理解题。根据第二段第二句“In its continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day, it kills small trees and bushes, as well as pulls branches off big trees.”可知,非洲象每天要消耗大量植物,包括树枝和灌木。
4. D 提示:推理判断题。本文开篇指出非洲象对非洲生态系统非常重要,是其生存环境的构建者,这是在阐述非洲象对生态系统的影响,接着文章解释了产生这种影响的原因。
查看更多完整答案,请扫码查看