第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
1. Thunder forms around the Awakening of Insects because
2. The writer tells the importance of the Awakening of Insects to farmers by
3. Which of the following is the most suitable for " ▲ "?
4. Which sentence is TRUE according to the passage?
D
.2. The writer tells the importance of the Awakening of Insects to farmers by
C
.3. Which of the following is the most suitable for " ▲ "?
A
4. Which sentence is TRUE according to the passage?
B
答案:
1.D 提示:细节理解题。根据第二段中“Around the Awakening of Insects, the earth becomes humid and the hot air near the surface rises. At the same time, the cold dry air from the north is strong and creates winds. When the two airflow come together, thunder forms during this time.”可知,惊蛰前后打雷是因为湿热的空气与干冷的空气相遇。
2.C 提示:推理判断题。根据第三段中“... because they take it as the beginning of the busiest time for farm work. During this time, most areas of China see the quickest rise in temperatures, usually reaching above 10 degrees. There is also a big increase in sunshine, which provides good conditions for farming.”可知,第三段通过解释原因讲述了惊蛰对农民的重要性。
3.A 提示:推理判断题。根据第四段中“Around the Awakening of Insects, some animals wake up, and so do fish... Fishing can help people relax in body and mind, especially for people living in the city.”可知,这里说的是钓鱼,选项 A“Going fishing”符合语境。
4.B 提示:推理判断题。根据第四段中“Fishing can help people relax in body and mind, especially for people living in the city.”可知,住在城市里的人可能很喜欢钓鱼。
2.C 提示:推理判断题。根据第三段中“... because they take it as the beginning of the busiest time for farm work. During this time, most areas of China see the quickest rise in temperatures, usually reaching above 10 degrees. There is also a big increase in sunshine, which provides good conditions for farming.”可知,第三段通过解释原因讲述了惊蛰对农民的重要性。
3.A 提示:推理判断题。根据第四段中“Around the Awakening of Insects, some animals wake up, and so do fish... Fishing can help people relax in body and mind, especially for people living in the city.”可知,这里说的是钓鱼,选项 A“Going fishing”符合语境。
4.B 提示:推理判断题。根据第四段中“Fishing can help people relax in body and mind, especially for people living in the city.”可知,住在城市里的人可能很喜欢钓鱼。
查看更多完整答案,请扫码查看