第64页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
- 第157页
- 第158页
- 第159页
- 第160页
- 第161页
- 第162页
- 第163页
- 第164页
- 第165页
- 第166页
- 第167页
- 第168页
- 第169页
- 第170页
- 第171页
- 第172页
- 第173页
- 第174页
- 第175页
- 第176页
一、完形填空(每小题1分,满分15分)
It was Monday morning, and we had an English competition which was held in our school. I 1 up early in order to take part in it.
When I was washing my face in a hurry, 2 my new cellphone fell into the water. It is my birthday gift from my grandparents. It is the most valuable thing for me. I broke into tears 3 didn’t know what to do.
Just at that time,my brother rushed there. He picked up my cellphone quickly from the water and tried his best to remove(清除) the 4 from the phone. At the same time,he told me not to 5 the cellphone. He would help me repair it. He also told me to put my heart into the English 6 . I felt much better and did as my brother told me. At last,I 7 first place in the competition.
We often meet with problems 8 this. They usually don’t make sense to us,and our natural emotional reaction(情绪反应) might be very 9 and even cry at the top of our lungs. But does this reaction help 10 solve the problems? Of course it doesn’t. The smartest,and often hardest thing we can do in these kinds of 11 is to change and control our reactions. Remember that anger only makes matters 12 . And remember that tragedies(悲剧) are not as bad as they seem. 13 when they are,they give us an opportunity to grow stronger. Every difficult moment in our lives 14 with an opportunity for personal growth and creativity. But in order to achieve this growth and creativity,we must first learn to control our emotions. We must realize that difficulties pass like everything else in life. And once they pass,all we’re left with are our special experiences with others in this world,and the 15 we’ve learned along the way.
Life is short. Our thoughts control our life. We already know this. The choice is ours to make.
( )1.
( )2.
( )3.
( )4.
( )5.
( )6.
( )7.
( )8.
( )9.
( )10.
( )11.
( )12.
( )13.
( )14.
( )15.
It was Monday morning, and we had an English competition which was held in our school. I 1 up early in order to take part in it.
When I was washing my face in a hurry, 2 my new cellphone fell into the water. It is my birthday gift from my grandparents. It is the most valuable thing for me. I broke into tears 3 didn’t know what to do.
Just at that time,my brother rushed there. He picked up my cellphone quickly from the water and tried his best to remove(清除) the 4 from the phone. At the same time,he told me not to 5 the cellphone. He would help me repair it. He also told me to put my heart into the English 6 . I felt much better and did as my brother told me. At last,I 7 first place in the competition.
We often meet with problems 8 this. They usually don’t make sense to us,and our natural emotional reaction(情绪反应) might be very 9 and even cry at the top of our lungs. But does this reaction help 10 solve the problems? Of course it doesn’t. The smartest,and often hardest thing we can do in these kinds of 11 is to change and control our reactions. Remember that anger only makes matters 12 . And remember that tragedies(悲剧) are not as bad as they seem. 13 when they are,they give us an opportunity to grow stronger. Every difficult moment in our lives 14 with an opportunity for personal growth and creativity. But in order to achieve this growth and creativity,we must first learn to control our emotions. We must realize that difficulties pass like everything else in life. And once they pass,all we’re left with are our special experiences with others in this world,and the 15 we’ve learned along the way.
Life is short. Our thoughts control our life. We already know this. The choice is ours to make.
( )1.
A
( )2.
D
( )3.
B
( )4.
C
( )5.
C
( )6.
B
( )7.
D
( )8.
A
( )9.
C
( )10.
B
( )11.
D
( )12.
A
( )13.
A
( )14.
C
( )15.
C
答案:
【解析】:
这是一道英语完形填空题,主要考查学生对英语词汇、语法和语境理解的综合运用能力。题目给出了一个短文,其中包含15个空格,每个空格有四个选项,需要学生根据短文内容和上下文语境选择最合适的选项填入。
1. 第一个空格考查动词短语辨析,根据后文“in order to take part in it”可知是为了参加英语比赛而早起,所以选“got up”。
2. 第二个空格考查副词辨析,根据“my new cellphone fell into the water”可知手机掉进水里是突然发生的,所以选“suddenly”。
3. 第三个空格考查连词辨析,根据“I broke into tears”和“didn’t know what to do”可知两个动作是并列关系,所以选“and”。
4. 第四个空格考查名词辨析,根据前文“my new cellphone fell into the water”可知手机掉进了水里,所以需要清除水,选“water”。
5. 第五个空格考查动词短语辨析,根据后文“He would help me repair it”可知哥哥会帮我修手机,所以让我不要担心,选“worry about”。
6. 第六个空格考查名词辨析,根据前文“we had an English competition”可知是英语比赛,所以选“competition”。
7. 第七个空格考查动词辨析,根据“first place in the competition”可知在比赛中获得了第一名,所以选“won”。
8. 第八个空格考查介词辨析,根据“We often meet with problems”和“this”可知是遇到像这样的问题,所以选“like”。
9. 第九个空格考查形容词辨析,根据“and even cry at the top of our lungs”可知情绪反应可能是非常沮丧的,所以选“upset”。
10. 第十个空格考查代词辨析,根据“does this reaction help”可知这个反应帮助我们解决问题吗,所以选“us”。
11. 第十一个空格考查名词辨析,根据“The smartest,and often hardest thing we can do”可知是在这种情况下我们能做的最聪明且最难的事情,所以选“situations”。
12. 第十二个空格考查形容词辨析,根据“anger only makes matters”可知愤怒只会使事情变得更糟,所以选“worse”。
13. 第十三个空格考查副词辨析,根据“And remember that tragedies(悲剧) are not as bad as they seem”和“when they are,they give us an opportunity to grow stronger”可知即使悲剧看起来很糟,它们也给我们一个成长的机会,所以选“Even”。
14. 第十四个空格考查动词辨析,根据“Every difficult moment in our lives”和“with an opportunity for personal growth and creativity”可知生活中的每个困难时刻都伴随着个人成长和创造力的机会,所以选“happens”。
15. 第十五个空格考查名词辨析,根据“And once they pass,all we’re left with are our special experiences with others in this world,and the”可知一旦困难过去,我们留下的就是与这个世界上其他人的特殊经历和一路上学到的教训,所以选“lessons”。
【答案】:
1. A;2. D;3. B;4. C;5. C;6. B;7. D;8. A;9. C;10. B;11. D;12. A;13. A;14. C;15. C。
这是一道英语完形填空题,主要考查学生对英语词汇、语法和语境理解的综合运用能力。题目给出了一个短文,其中包含15个空格,每个空格有四个选项,需要学生根据短文内容和上下文语境选择最合适的选项填入。
1. 第一个空格考查动词短语辨析,根据后文“in order to take part in it”可知是为了参加英语比赛而早起,所以选“got up”。
2. 第二个空格考查副词辨析,根据“my new cellphone fell into the water”可知手机掉进水里是突然发生的,所以选“suddenly”。
3. 第三个空格考查连词辨析,根据“I broke into tears”和“didn’t know what to do”可知两个动作是并列关系,所以选“and”。
4. 第四个空格考查名词辨析,根据前文“my new cellphone fell into the water”可知手机掉进了水里,所以需要清除水,选“water”。
5. 第五个空格考查动词短语辨析,根据后文“He would help me repair it”可知哥哥会帮我修手机,所以让我不要担心,选“worry about”。
6. 第六个空格考查名词辨析,根据前文“we had an English competition”可知是英语比赛,所以选“competition”。
7. 第七个空格考查动词辨析,根据“first place in the competition”可知在比赛中获得了第一名,所以选“won”。
8. 第八个空格考查介词辨析,根据“We often meet with problems”和“this”可知是遇到像这样的问题,所以选“like”。
9. 第九个空格考查形容词辨析,根据“and even cry at the top of our lungs”可知情绪反应可能是非常沮丧的,所以选“upset”。
10. 第十个空格考查代词辨析,根据“does this reaction help”可知这个反应帮助我们解决问题吗,所以选“us”。
11. 第十一个空格考查名词辨析,根据“The smartest,and often hardest thing we can do”可知是在这种情况下我们能做的最聪明且最难的事情,所以选“situations”。
12. 第十二个空格考查形容词辨析,根据“anger only makes matters”可知愤怒只会使事情变得更糟,所以选“worse”。
13. 第十三个空格考查副词辨析,根据“And remember that tragedies(悲剧) are not as bad as they seem”和“when they are,they give us an opportunity to grow stronger”可知即使悲剧看起来很糟,它们也给我们一个成长的机会,所以选“Even”。
14. 第十四个空格考查动词辨析,根据“Every difficult moment in our lives”和“with an opportunity for personal growth and creativity”可知生活中的每个困难时刻都伴随着个人成长和创造力的机会,所以选“happens”。
15. 第十五个空格考查名词辨析,根据“And once they pass,all we’re left with are our special experiences with others in this world,and the”可知一旦困难过去,我们留下的就是与这个世界上其他人的特殊经历和一路上学到的教训,所以选“lessons”。
【答案】:
1. A;2. D;3. B;4. C;5. C;6. B;7. D;8. A;9. C;10. B;11. D;12. A;13. A;14. C;15. C。
查看更多完整答案,请扫码查看