2025年小题狂做高中英语必修第三册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年小题狂做高中英语必修第三册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第49页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
五、句式表达
1. 他们必须具备正确的知识和技能,使他们能够有效地使用这项技术。(enable)
2. 她认为确保每个人都能使用互联网是非常重要的。(have access to)
3. 这部电影是根据真实故事改编的。难怪它吸引了这么多人。(no wonder)
4. 我很荣幸借此机会让大家听到我的声音。(have sth done)
5. 他们不得不夜以继日地工作以谋生的日子一去不复返了。(表语前置引起倒装)
6. 我将安排一辆汽车去机场接你。(make arrangements)
7. 请你一得到结果就给我写信。(the instant)
8. 这项活动是应他们的请求而组织的。(at the request of)
1. 他们必须具备正确的知识和技能,使他们能够有效地使用这项技术。(enable)
2. 她认为确保每个人都能使用互联网是非常重要的。(have access to)
3. 这部电影是根据真实故事改编的。难怪它吸引了这么多人。(no wonder)
4. 我很荣幸借此机会让大家听到我的声音。(have sth done)
5. 他们不得不夜以继日地工作以谋生的日子一去不复返了。(表语前置引起倒装)
6. 我将安排一辆汽车去机场接你。(make arrangements)
7. 请你一得到结果就给我写信。(the instant)
8. 这项活动是应他们的请求而组织的。(at the request of)
答案:
1. They must be equipped with the right knowledge and skills to enable them to use the technology effectively.
2. She believes that it is important to make sure that everyone has access to the Internet.
3. This film is adapted/an adaptation from a true story. No wonder it has attracted so many people.
4. I feel much honoured to take the chance to have my voice heard.
5. Gone are the days when they had to work day and night to earn their living.
6. I will make arrangements for a car to pick you up at the airport.
7. Please write to me the instant you get the results.
8. The activity is organized at the request of them.
2. She believes that it is important to make sure that everyone has access to the Internet.
3. This film is adapted/an adaptation from a true story. No wonder it has attracted so many people.
4. I feel much honoured to take the chance to have my voice heard.
5. Gone are the days when they had to work day and night to earn their living.
6. I will make arrangements for a car to pick you up at the airport.
7. Please write to me the instant you get the results.
8. The activity is organized at the request of them.
一、阅读理解
[湖南邵阳第二高级中学期中] Buying books on the Internet is a great way to save time and money. Online bookstores offer new books and used books that can save you lots of money. They are far better compared( 与……相 比 较 ) to traditional bookstores because they offer much broader kinds of books. Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers’ reviews to get an idea whether the book is worth buying. Online bookstores offer great discounts( 折 扣 ) to regular customers, which is a big attraction for book lovers.
For book lovers, the most important thing is to get books in time. Therefore, you need to find a reliable online bookstore that will be able to provide fast delivery( 送 货 ).
Here are some tips to use when choosing an online bookstore. Some online bookstores are popular for fiction books; some are for non-fiction books or novels, etc. Understanding their specialization will help you get the right kinds of books in time. Check whether you will be buying the books from a third-party seller or directly from the website. Although the website could be reputable( 声 誉 好 的 ), third-party sellers advertised on their site may not have a good reputation. Never jump at stores that offer super cheap prices, as books sold at such low prices could be in very bad condition.
Most of the popular online bookstores offer useful tools. One tool is a wish list tool on its website. You can update the list of books you wish to buy in the future. The bookstore will know what you want and will email you immediately when the book of your choice is available.
(
A. Online bookstores offer readers the lowest prices.
B. Online bookstores offer readers the latest books.
C. Online bookstores offer readers more kinds of books to choose from.
D. Online bookstores offer readers information about their favourite authors.
(
A. By asking booksellers for suggestions. B. By reading online reviews.
C. By asking for discounts. D. By comparing services.
(
A. The prices of books. B. The condition of books.
C. The speed of deliveries. D. The writers of books.
(
A. buy their favourite books in time B. pay for their books more quickly
C. get to know more reliable booksellers D. learn about the number of the books
[湖南邵阳第二高级中学期中] Buying books on the Internet is a great way to save time and money. Online bookstores offer new books and used books that can save you lots of money. They are far better compared( 与……相 比 较 ) to traditional bookstores because they offer much broader kinds of books. Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers’ reviews to get an idea whether the book is worth buying. Online bookstores offer great discounts( 折 扣 ) to regular customers, which is a big attraction for book lovers.
For book lovers, the most important thing is to get books in time. Therefore, you need to find a reliable online bookstore that will be able to provide fast delivery( 送 货 ).
Here are some tips to use when choosing an online bookstore. Some online bookstores are popular for fiction books; some are for non-fiction books or novels, etc. Understanding their specialization will help you get the right kinds of books in time. Check whether you will be buying the books from a third-party seller or directly from the website. Although the website could be reputable( 声 誉 好 的 ), third-party sellers advertised on their site may not have a good reputation. Never jump at stores that offer super cheap prices, as books sold at such low prices could be in very bad condition.
Most of the popular online bookstores offer useful tools. One tool is a wish list tool on its website. You can update the list of books you wish to buy in the future. The bookstore will know what you want and will email you immediately when the book of your choice is available.
(
C
) 1. What is an advantage of online bookstores compared to the traditional ones?A. Online bookstores offer readers the lowest prices.
B. Online bookstores offer readers the latest books.
C. Online bookstores offer readers more kinds of books to choose from.
D. Online bookstores offer readers information about their favourite authors.
(
B
) 2. How can a reader buy a worthy book when shopping online?A. By asking booksellers for suggestions. B. By reading online reviews.
C. By asking for discounts. D. By comparing services.
(
C
) 3. For online book lovers, what do they care about most?A. The prices of books. B. The condition of books.
C. The speed of deliveries. D. The writers of books.
(
A
) 4. The wish list tool can help readers.A. buy their favourite books in time B. pay for their books more quickly
C. get to know more reliable booksellers D. learn about the number of the books
答案:
1 C 细节理解题
【关键句】They are far better compared to traditional bookstores because they offer much broader kinds of books.
释义:与传统书店相比,它们( 在线书店)要好得多,因为它们提供的书籍种类要多得多。
【解析】由关键句可知,与传统书店相比,在线书店的一个好处是能提供更多种类的书籍以供选择。故选C项。
2 B 细节理解题
【关键句】Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers reviews to get an idea whether the book is worth buying.
释义:网购的另一个好处是,你还可以阅读书评和读者评论,从而了解这本书是否值得购买。
【解析】由关键句可知,读者在网购时可以通过阅读在线评论来购买一本有价值的书。故选B项。
3 C 细节理解题
【关键句】For book lovers, the most important thing is to get books in time. Therefore, you need to find a reliable online bookstore that will be able to provide fast delivery.
释义:对于书籍爱好者来说,最重要的是及时拿到书。因此,你需要找到一个可靠的、能够提供快速送货服务的在线书店。
【解析】由关键句可知,对于在线书籍爱好者来说,他们最关心的是送货速度。故选C项。
4 A 细节理解题
【关键句】You can update the list of books you wish to buy in the future. The bookstore will know what you want and will email you immediately when the book of your choice is available.
释义:你可以更新你将来想买的书的清单。书店会知道你想要什么,当你选择的书有货时,书店会立即给你发电子邮件。
【解析】由题干中的关键词wish list tool定位到最后一段。由最后一段最后两句( 关键句)可知,读者可以利用愿望清单工具更新自己想要的书的清单,书店会根据清单在书籍到货时及时通知读者,从而帮助读者及时购买到他们最喜欢的书。故选A项。
【关键句】They are far better compared to traditional bookstores because they offer much broader kinds of books.
释义:与传统书店相比,它们( 在线书店)要好得多,因为它们提供的书籍种类要多得多。
【解析】由关键句可知,与传统书店相比,在线书店的一个好处是能提供更多种类的书籍以供选择。故选C项。
2 B 细节理解题
【关键句】Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers reviews to get an idea whether the book is worth buying.
释义:网购的另一个好处是,你还可以阅读书评和读者评论,从而了解这本书是否值得购买。
【解析】由关键句可知,读者在网购时可以通过阅读在线评论来购买一本有价值的书。故选B项。
3 C 细节理解题
【关键句】For book lovers, the most important thing is to get books in time. Therefore, you need to find a reliable online bookstore that will be able to provide fast delivery.
释义:对于书籍爱好者来说,最重要的是及时拿到书。因此,你需要找到一个可靠的、能够提供快速送货服务的在线书店。
【解析】由关键句可知,对于在线书籍爱好者来说,他们最关心的是送货速度。故选C项。
4 A 细节理解题
【关键句】You can update the list of books you wish to buy in the future. The bookstore will know what you want and will email you immediately when the book of your choice is available.
释义:你可以更新你将来想买的书的清单。书店会知道你想要什么,当你选择的书有货时,书店会立即给你发电子邮件。
【解析】由题干中的关键词wish list tool定位到最后一段。由最后一段最后两句( 关键句)可知,读者可以利用愿望清单工具更新自己想要的书的清单,书店会根据清单在书籍到货时及时通知读者,从而帮助读者及时购买到他们最喜欢的书。故选A项。
查看更多完整答案,请扫码查看