2025年一遍过英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第5页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
一、阅读理解
主题语境:人与自我 语篇类型:新闻报道 难度:中 建议用时:7分钟
Jewel White, a 15 - year - old student, gathers her books and signs herself out of a morning math class. She is not leaving school, but is off to try some more challenging courses. This practice is not uncommon at Westmount Secondary School in Hamilton, Ontario, Canada, where an untraditional learning method is prevailing.
Westmount is one of the eight regular schools in the country where students work at their own pace and set their own direction, spending as much or as little time as they need on subjects. Teachers act as advisers. With the classroom teachers’ permission(许可), students can sign out of a classroom to work on other materials or walk into another class to catch up on another subject. And every two weeks they make plans for their own learning time, with support from their adviser.
At a time when a falling student population is causing boards to close schools, Westmount has 1,500 students. Its large number led trustees(董事) to consider expanding the program to other places.
"If students are interested, we are going to do our best to provide that sort of program," said Todd White, trustee of the Hamilton - Wentworth District School Board.
When students like Jewel are not in a classroom, they can usually be found in the school’s learning commons, a study area for all students. There are teachers available to help, but generally students are working on their own homework or projects.
Jewel said Westmount’s self - paced style caught her attention when she was looking at high schools. Westmount is not the school close to her home. She said at elementary school she would often cause trouble in class because she would finish her work early and not have much else to do. "I find this kind of academic(学术的) environment at Westmount is a lot better for me," she said. "I like the thought of being able to work faster or slower if needed."
1. What does the underlined word "prevailing" in paragraph 1 mean?
A. Becoming popular.
B. Giving way.
C. Slowing down.
D. Causing trouble.
2. Which of the following words can best describe the students’ learning method at Westmount?
A. Free and flexible.
B. Difficult but interesting.
C. Simple but meaningless.
D. Traditional and common.
3. What was Todd White’s attitude to the learning style at Westmount?
A. Opposed.
B. Doubtful.
C. Supportive.
D. Unclear.
4. What did Jewel think of her elementary school?
A. It was a school closest to her home.
B. It gave students too much homework.
C. Its learning environment was not very pleasant.
D. Its students did not work as fast as those of Westmount.
主题语境:人与自我 语篇类型:新闻报道 难度:中 建议用时:7分钟
Jewel White, a 15 - year - old student, gathers her books and signs herself out of a morning math class. She is not leaving school, but is off to try some more challenging courses. This practice is not uncommon at Westmount Secondary School in Hamilton, Ontario, Canada, where an untraditional learning method is prevailing.
Westmount is one of the eight regular schools in the country where students work at their own pace and set their own direction, spending as much or as little time as they need on subjects. Teachers act as advisers. With the classroom teachers’ permission(许可), students can sign out of a classroom to work on other materials or walk into another class to catch up on another subject. And every two weeks they make plans for their own learning time, with support from their adviser.
At a time when a falling student population is causing boards to close schools, Westmount has 1,500 students. Its large number led trustees(董事) to consider expanding the program to other places.
"If students are interested, we are going to do our best to provide that sort of program," said Todd White, trustee of the Hamilton - Wentworth District School Board.
When students like Jewel are not in a classroom, they can usually be found in the school’s learning commons, a study area for all students. There are teachers available to help, but generally students are working on their own homework or projects.
Jewel said Westmount’s self - paced style caught her attention when she was looking at high schools. Westmount is not the school close to her home. She said at elementary school she would often cause trouble in class because she would finish her work early and not have much else to do. "I find this kind of academic(学术的) environment at Westmount is a lot better for me," she said. "I like the thought of being able to work faster or slower if needed."
1. What does the underlined word "prevailing" in paragraph 1 mean?
A. Becoming popular.
B. Giving way.
C. Slowing down.
D. Causing trouble.
2. Which of the following words can best describe the students’ learning method at Westmount?
A. Free and flexible.
B. Difficult but interesting.
C. Simple but meaningless.
D. Traditional and common.
3. What was Todd White’s attitude to the learning style at Westmount?
A. Opposed.
B. Doubtful.
C. Supportive.
D. Unclear.
4. What did Jewel think of her elementary school?
A. It was a school closest to her home.
B. It gave students too much homework.
C. Its learning environment was not very pleasant.
D. Its students did not work as fast as those of Westmount.
答案:
1.A 考查词义猜测。由画线词所在句中的"This practice is not uncommon"可知,这种做法很常见,即这种学习方法在Westmount中学很流行。故"prevailing"与A项意思相近。
2.A 考查推理判断。根据文章第二段内容可知,在Westmount,学生按照自己的节奏学习,设定自己的目标,并自由分配花在各科上的时间,老师只是提供意见者。由此推知,该校学生的学习方法是自由灵活的。故选A。flexible"灵活的"。
3.C 考查推理判断。由题干中的Todd White定位至文章第四段,由他所说的话可知,Todd White认为这种学习方式值得推崇,因此其态度应是支持的,故选C。
4.C 考查推理判断。由题干中的Jewel和elementary school定位至文章最后一段中的"She said at elementary school she...not have much else to do",由此可知,Jewel在小学时总能快速完成作业,然后就无事可做。再结合下文中的"I find...better for me"可推知,她认为她小学的学习氛围不如Westmount那么让人满意。故选C。
2.A 考查推理判断。根据文章第二段内容可知,在Westmount,学生按照自己的节奏学习,设定自己的目标,并自由分配花在各科上的时间,老师只是提供意见者。由此推知,该校学生的学习方法是自由灵活的。故选A。flexible"灵活的"。
3.C 考查推理判断。由题干中的Todd White定位至文章第四段,由他所说的话可知,Todd White认为这种学习方式值得推崇,因此其态度应是支持的,故选C。
4.C 考查推理判断。由题干中的Jewel和elementary school定位至文章最后一段中的"She said at elementary school she...not have much else to do",由此可知,Jewel在小学时总能快速完成作业,然后就无事可做。再结合下文中的"I find...better for me"可推知,她认为她小学的学习氛围不如Westmount那么让人满意。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看