2025年一遍过英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第106页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
C
(人与自然|新高考4年8考)For years, David James, who studies insects at Washington State University, had wanted to look at the migration patterns of monarch butterflies. The route the butterflies travel has been hardly known because the populations are too small to follow. For every 200 monarchs tagged by a researcher, only one is usually recovered at the end of its trip, James says, and finding even 200 monarchs in the wild is unlikely. Knowing the route is important to environmental protection, but James had no way to figure it out — until he got a phone call from Washington State Penitentiary in Walla Walla.
The prison (监狱) was looking for new activities to improve the mental health of those serving long - term sentences. So James began working with prisoners to raise monarchs through the whole process of their transformation(变化). The adult insects were then tagged and released(放出) from the prison. Over five years, several thousand monarchs flew from the prison. Elsewhere in Washington, Oregon and Idaho, researchers released another few thousand butterflies.
The tags included email addresses, and soon after the first butterflies flew away, James started receiving messages from people who had spotted them. The butterflies, the reports stated, wintered in coastal California. Twelve of them landed at Lighthouse Field State Beach in Santa Cruz. Several more headed to Bolinas and Morro Bay.
The work helps researchers discover ideal places to plant milkweed (a kind of plant) and other plants that are important to the life cycle of monarch butterflies. It also brought out the gentler side of some of the prisoners. "They were very worried that they may harm these butterflies," James says. Watching the monarchs change their form also touched the men. " These butterflies changed," James recalls prisoners telling him, "and maybe we can too. "
28. What was hard for James to do in his study?
A. Raising money for research.
B. Hiring experienced workers.
C. Building a new laboratory.
D. Finding enough monarchs.
29. Why are the butterflies tagged before being released?
A. To ensure their safety.
B. To track their travel routes.
C. To tell them from other species.
D. To enable them to fly longer distances.
30. What makes the prisoners feel that they can change?
A. The patience the butterflies showed.
B. The transformation of the butterflies.
C. The hardship the butterflies experienced.
D. James’ devotion to the butterflies.
31. What is the last paragraph mainly about?
A. The impact of the research.
B. The findings of James’ study.
C. The release of the prisoners.
D. The life cycle of the butterflies.
(人与自然|新高考4年8考)For years, David James, who studies insects at Washington State University, had wanted to look at the migration patterns of monarch butterflies. The route the butterflies travel has been hardly known because the populations are too small to follow. For every 200 monarchs tagged by a researcher, only one is usually recovered at the end of its trip, James says, and finding even 200 monarchs in the wild is unlikely. Knowing the route is important to environmental protection, but James had no way to figure it out — until he got a phone call from Washington State Penitentiary in Walla Walla.
The prison (监狱) was looking for new activities to improve the mental health of those serving long - term sentences. So James began working with prisoners to raise monarchs through the whole process of their transformation(变化). The adult insects were then tagged and released(放出) from the prison. Over five years, several thousand monarchs flew from the prison. Elsewhere in Washington, Oregon and Idaho, researchers released another few thousand butterflies.
The tags included email addresses, and soon after the first butterflies flew away, James started receiving messages from people who had spotted them. The butterflies, the reports stated, wintered in coastal California. Twelve of them landed at Lighthouse Field State Beach in Santa Cruz. Several more headed to Bolinas and Morro Bay.
The work helps researchers discover ideal places to plant milkweed (a kind of plant) and other plants that are important to the life cycle of monarch butterflies. It also brought out the gentler side of some of the prisoners. "They were very worried that they may harm these butterflies," James says. Watching the monarchs change their form also touched the men. " These butterflies changed," James recalls prisoners telling him, "and maybe we can too. "
28. What was hard for James to do in his study?
A. Raising money for research.
B. Hiring experienced workers.
C. Building a new laboratory.
D. Finding enough monarchs.
29. Why are the butterflies tagged before being released?
A. To ensure their safety.
B. To track their travel routes.
C. To tell them from other species.
D. To enable them to fly longer distances.
30. What makes the prisoners feel that they can change?
A. The patience the butterflies showed.
B. The transformation of the butterflies.
C. The hardship the butterflies experienced.
D. James’ devotion to the butterflies.
31. What is the last paragraph mainly about?
A. The impact of the research.
B. The findings of James’ study.
C. The release of the prisoners.
D. The life cycle of the butterflies.
答案:
28. D 考查细节理解。根据第一段内容可知,黑脉金斑蝶的飞行路线几乎不为人知,因为它们的数量太少,无法追踪。每200只被研究人员标记的黑脉金斑蝶,通常只有一只在旅行结束时被找到,而在野外找到200只黑脉金斑蝶不大可能。由此可知,对于James来说,研究中困难的是找到足够的黑脉金斑蝶。29. B 考查推理判断。根据第三段内容可知,这些标签包括电子邮件地址,在第一批蝴蝶飞走后不久,James就开始收到发现它们的人发来的信息。通过这些信息,James知道了蝴蝶的几处落脚点。由此可推断,在释放蝴蝶之前给它们贴上标签是为了追踪它们的迁徙路径。30. B 考查细节理解。根据最后一段内容可知,蝴蝶的改变触动了这些囚犯,他们觉得蝴蝶能够变化,他们也可以改变,因此可知是蝴蝶的变化让囚犯感觉自己也可以改变。故B项正确。31. A 考查段落大意。根据最后一段第一句可知,这项工作帮助研究人员发现了理想的种植马利筋和其他植物的地方,这些植物对黑脉金斑蝶的生命周期很重要。这项工作也使一些囚犯展现出温和的一面。因此本段主要讲述了这项研究工作的影响。
查看更多完整答案,请扫码查看