2025年一遍过英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
三、阅读理解
主题语境: 人与自我 语篇类型: 记叙文 难度: 易 建议用时: 6分钟
[2024 河北保定市名校联合体高一上期中考试]High school, for most teenagers, is a place where new adventures and challenges begin. I clearly remember my first day of high school. As I entered the school gate, I was greeted by a crowd of students. The hallways were filled with students' talking and laughing. There was a lot to handle, and I felt like a tiny fish in the vast ocean. I held my schedule tightly, trying to find the right classroom. My heart raced as I was scared of getting lost.
My first class was English, and as I walked in, I spotted familiar faces from my previous school. I breathed a sigh of relief as I took my seat, surrounded by friendly smiles. My English teacher, Mrs. Johnson, introduced herself and made everyone feel comfortable. She explained what we would be studying during the semester and encouraged us to share our thoughts and ideas. The next class was mathematics, which happened to be my weakest subject. I got a tight feeling in my stomach as I entered the classroom, but my maths teacher, Mr. Smith, turned out to be very patient. He promised us that we would learn and improve together. His words of support made me feel more relaxed, and I began to believe that I could improve my maths.
During lunchtime, I sat with a group of students who quickly became my friends. We shared stories, and talked about our expectations for high school. It was during this time that I realized that high school wasn't just about studying; it was also about building friendships and making lasting memories.
The rest of the day flew by with a variety of classes, faces, and experiences. My first day of high school was filled with moments of anxiety, joy, and the promise of a new beginning.
1. Why did the author feel like a tiny fish in the vast ocean at first?
A. Because of excitement and curiosity.
B. Because of the school's welcoming atmosphere.
C. Because of fear of the unfamiliar environment.
D. Because of good preparations for the new school.
2. Which word can best describe the author's English teacher?
A. Outgoing. B. Patient. C. Strict. D. Supportive.
3. How did the author feel when he was about to attend the maths class?
A. Excited. B. Anxious. C. Relaxed. D. Confident.
4. What did the author realize during lunchtime?
A. High school only focused on studying.
B. High school was an extremely challenging place.
C. High school was full of old friends and classmates.
D. High school was also about wonderful social experiences.
主题语境: 人与自我 语篇类型: 记叙文 难度: 易 建议用时: 6分钟
[2024 河北保定市名校联合体高一上期中考试]High school, for most teenagers, is a place where new adventures and challenges begin. I clearly remember my first day of high school. As I entered the school gate, I was greeted by a crowd of students. The hallways were filled with students' talking and laughing. There was a lot to handle, and I felt like a tiny fish in the vast ocean. I held my schedule tightly, trying to find the right classroom. My heart raced as I was scared of getting lost.
My first class was English, and as I walked in, I spotted familiar faces from my previous school. I breathed a sigh of relief as I took my seat, surrounded by friendly smiles. My English teacher, Mrs. Johnson, introduced herself and made everyone feel comfortable. She explained what we would be studying during the semester and encouraged us to share our thoughts and ideas. The next class was mathematics, which happened to be my weakest subject. I got a tight feeling in my stomach as I entered the classroom, but my maths teacher, Mr. Smith, turned out to be very patient. He promised us that we would learn and improve together. His words of support made me feel more relaxed, and I began to believe that I could improve my maths.
During lunchtime, I sat with a group of students who quickly became my friends. We shared stories, and talked about our expectations for high school. It was during this time that I realized that high school wasn't just about studying; it was also about building friendships and making lasting memories.
The rest of the day flew by with a variety of classes, faces, and experiences. My first day of high school was filled with moments of anxiety, joy, and the promise of a new beginning.
1. Why did the author feel like a tiny fish in the vast ocean at first?
A. Because of excitement and curiosity.
B. Because of the school's welcoming atmosphere.
C. Because of fear of the unfamiliar environment.
D. Because of good preparations for the new school.
2. Which word can best describe the author's English teacher?
A. Outgoing. B. Patient. C. Strict. D. Supportive.
3. How did the author feel when he was about to attend the maths class?
A. Excited. B. Anxious. C. Relaxed. D. Confident.
4. What did the author realize during lunchtime?
A. High school only focused on studying.
B. High school was an extremely challenging place.
C. High school was full of old friends and classmates.
D. High school was also about wonderful social experiences.
答案:
1. C 考查推理判断。根据文章第一段中的" As I entered the school gate... a tiny fish in the vast ocean"可知,作者进入学校大门时,一群学生的欢迎、走廊里学生有说有笑的场面以及太多要处理的事情都让作者觉得自己就像浩瀚海洋中的一条小鱼。由此可推知,作者有此感觉是源于对陌生环境的恐惧。故选C。
2. D 考查推理判断。根据文章第二段中的"My English teacher... encouraged us to share our thoughts and ideas"可知,作者的英语老师Johnson女士鼓励学生分享自己的想法,由此可推知,她是一个给予鼓励与支持的老师。故选D。
3. B 考查细节理解。根据文章第二段中的"The next class was mathematics, which happened to be my weakest subject. I got a tight feeling in my stomach as I entered the classroom"可知,由于作者的数学不好,所以当他要去上数学课时他感到焦虑紧张。故选B。
4. D 考查细节理解。根据文章第三段的内容尤其是" it was also about building friendships and making lasting memories"可知,午餐期间,作者明白了高中不仅仅是为了学习,还为了建立友谊。故选D。
2. D 考查推理判断。根据文章第二段中的"My English teacher... encouraged us to share our thoughts and ideas"可知,作者的英语老师Johnson女士鼓励学生分享自己的想法,由此可推知,她是一个给予鼓励与支持的老师。故选D。
3. B 考查细节理解。根据文章第二段中的"The next class was mathematics, which happened to be my weakest subject. I got a tight feeling in my stomach as I entered the classroom"可知,由于作者的数学不好,所以当他要去上数学课时他感到焦虑紧张。故选B。
4. D 考查细节理解。根据文章第三段的内容尤其是" it was also about building friendships and making lasting memories"可知,午餐期间,作者明白了高中不仅仅是为了学习,还为了建立友谊。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看