2025年一遍过英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年一遍过英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第83页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
B
(体育1新高考4年6考)It was winter of 1973 and Singaporean L. Shanmugam waited at the guardhouse of a building in the small town of Hermannsburg, Germany. The Outward Bound Singapore instructor hoped for the once - in - a - lifetime chance to call on Kurt Hahn, the father of experiential education and founder of Outward Bound.
When he was told that the elderly Hahn was a sick and weak man who did not receive guests, Shanmugam still waited. He said he had traveled from Wales to Germany, crossing the Alps just to meet him—if that was not the spirit of adventure, what was? The next moment, he was invited in. He recalled it was an exciting experience to finally meet Hahn.
Over lunch, Shanmugam shared that he had come from a faraway country called Singapore. He talked about how the small flat island had little experience with mountaineering, polar exploration or extreme landscapes. Despite the limitations, this did not stop young Singaporeans from continuing to follow Hahn's rich legacy of outdoor learning.
Hahn was among the earliest pioneers who believed that the outdoors could shape the personal development of young people. In 1934, as the founder and headmaster of Gordonstoun School in Moray, Scotland, he asked his students to make regular sailing expeditions and hill - walking.
During the Second World War, Hahn proposed to start a new kind of school in Aberdovey, Wales to train the youth: a one - month course including expeditions across three mountain ranges, rescue training and volunteer work in the local community. In 1941, Outward Bound, a non - profit educational organization that provides adventure programs, was born.
Over eighty years on, Outward Bound has become a national policy in Singapore. The country has found that the act of communicating with the outdoors brings a certain kind of magic.
"We want all our young people to be strong, adaptable and creative. Outdoor adventure learning is especially useful in giving these lessons, which are very hard to teach in the classroom," said Singapore's Prime Minister Lee Hsien Loong.
24. Why did Shanmugam come to visit Hahn?
A. To treat Hahn's disease.
B. To show his spirit of adventure.
C. To express his admiration for Hahn.
D. To discuss the idea of experiential education.
25. What made it hard for young Singaporeans to develop outdoor learning?
A. Having few experienced instructors.
B. Not having rich and various landforms.
C. Not receiving strong government support.
D. Knowing little about experiential education.
26. What did the schools mentioned in paragraph 4 and paragraph 5 have in common?
A. They both trained outdoor skills.
B. They both taught the youth to be sailors.
C. They both offered students volunteer work.
D. They both encouraged student - centered learning.
27. Which statement might Lee Hsien Loong agree with according to the text?
A. Educators should teach many different skills.
B. Students should learn about nature in many ways.
C. Young people should spend more time learning in the wild.
D. The government should provide better classrooms for kids.
(体育1新高考4年6考)It was winter of 1973 and Singaporean L. Shanmugam waited at the guardhouse of a building in the small town of Hermannsburg, Germany. The Outward Bound Singapore instructor hoped for the once - in - a - lifetime chance to call on Kurt Hahn, the father of experiential education and founder of Outward Bound.
When he was told that the elderly Hahn was a sick and weak man who did not receive guests, Shanmugam still waited. He said he had traveled from Wales to Germany, crossing the Alps just to meet him—if that was not the spirit of adventure, what was? The next moment, he was invited in. He recalled it was an exciting experience to finally meet Hahn.
Over lunch, Shanmugam shared that he had come from a faraway country called Singapore. He talked about how the small flat island had little experience with mountaineering, polar exploration or extreme landscapes. Despite the limitations, this did not stop young Singaporeans from continuing to follow Hahn's rich legacy of outdoor learning.
Hahn was among the earliest pioneers who believed that the outdoors could shape the personal development of young people. In 1934, as the founder and headmaster of Gordonstoun School in Moray, Scotland, he asked his students to make regular sailing expeditions and hill - walking.
During the Second World War, Hahn proposed to start a new kind of school in Aberdovey, Wales to train the youth: a one - month course including expeditions across three mountain ranges, rescue training and volunteer work in the local community. In 1941, Outward Bound, a non - profit educational organization that provides adventure programs, was born.
Over eighty years on, Outward Bound has become a national policy in Singapore. The country has found that the act of communicating with the outdoors brings a certain kind of magic.
"We want all our young people to be strong, adaptable and creative. Outdoor adventure learning is especially useful in giving these lessons, which are very hard to teach in the classroom," said Singapore's Prime Minister Lee Hsien Loong.
24. Why did Shanmugam come to visit Hahn?
A. To treat Hahn's disease.
B. To show his spirit of adventure.
C. To express his admiration for Hahn.
D. To discuss the idea of experiential education.
25. What made it hard for young Singaporeans to develop outdoor learning?
A. Having few experienced instructors.
B. Not having rich and various landforms.
C. Not receiving strong government support.
D. Knowing little about experiential education.
26. What did the schools mentioned in paragraph 4 and paragraph 5 have in common?
A. They both trained outdoor skills.
B. They both taught the youth to be sailors.
C. They both offered students volunteer work.
D. They both encouraged student - centered learning.
27. Which statement might Lee Hsien Loong agree with according to the text?
A. Educators should teach many different skills.
B. Students should learn about nature in many ways.
C. Young people should spend more time learning in the wild.
D. The government should provide better classrooms for kids.
答案:
24. D 考查推理判断。根据第一段最后一句话可知Hahn的身份,同时结合第三段中Shanmugam与Hahn谈论的内容可推知,Shanmugam拜访Hahn是为了与其探讨户外教育。故选D。25. B 考查细节理解。根据文章第三段中的"He talked about how the small flat island... extreme landscapes"可知,在新加坡难以进行户外拓展训练是因为新加坡地势平坦,没有各种各样的丰富地形。故选B。26. A 考查细节理解。根据文章第四段中的"In 1934, as the founder and headmaster... and hill - walking"以及文章第五段中的"Hahn proposed to start... in the local community"可知,这两段提及的学校的共同之处在于都对学生进行户外技能的训练。故选A。27. C 考查推理判断。根据文章最后一段内容可知,李显龙总理认为户外冒险学习很重要,很多技能是无法在课堂上学到的,即年轻人应该多花时间在野外学习。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看