2026年高中必刷题高二下英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年高中必刷题高二下英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第3页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
答案 P148
A
语篇类型:应用文 主题:青少年影评项目 词数:223 难度:偏易 建议用时:6分钟
[湖南长沙2025高二期末]
KIDS FIRST! Film Critics Boot Camp
What Is the Programme?
This programme helps young people to share their views on the media. It provides reviews of kid-friendly movies, TV shows, and digital content to help families make informed entertainment choices. The programme's mission is to educate the youth about the media and encourage critical thinking as consumers.
What You'll Do
Young critics review the latest films, TV shows, and digital content (rated PG - 13 or younger). They attend press screenings and premieres, where they interview leading figures in the field. This gives them early access to new content. After gathering insights, they create written and video reviews. Their work is then shared through social media platforms, reaching over 5 million viewers per release, with valuable feedback received. This exposure helps establish them as a trusted voice in youth media criticism.
Boot Camp Schedule & Pricing
Want to join the programme? Improve your chances of passing the next audition (试镜) by attending our Boot Camp!

For more information, visit www.kidsfirst.org.
1. What is the goal of the programme?
A. To develop kids' media literacy.
B. To support parents in educating kids.
C. To better kids' academic performance.
D. To provide entertaining activities for kids.
2. Which of the following is a responsibility of a film critic?
A. Organising a press screening.
B. Creating written and video reviews.
C. Responding to audiences' comments.
D. Communicating with many viewers.
3. What is the total cost for attending a private class?
A. $75.B. $80.
C. $450.D. $400.
A
语篇类型:应用文 主题:青少年影评项目 词数:223 难度:偏易 建议用时:6分钟
[湖南长沙2025高二期末]
KIDS FIRST! Film Critics Boot Camp
What Is the Programme?
This programme helps young people to share their views on the media. It provides reviews of kid-friendly movies, TV shows, and digital content to help families make informed entertainment choices. The programme's mission is to educate the youth about the media and encourage critical thinking as consumers.
What You'll Do
Young critics review the latest films, TV shows, and digital content (rated PG - 13 or younger). They attend press screenings and premieres, where they interview leading figures in the field. This gives them early access to new content. After gathering insights, they create written and video reviews. Their work is then shared through social media platforms, reaching over 5 million viewers per release, with valuable feedback received. This exposure helps establish them as a trusted voice in youth media criticism.
Boot Camp Schedule & Pricing
Want to join the programme? Improve your chances of passing the next audition (试镜) by attending our Boot Camp!
For more information, visit www.kidsfirst.org.
1. What is the goal of the programme?
A. To develop kids' media literacy.
B. To support parents in educating kids.
C. To better kids' academic performance.
D. To provide entertaining activities for kids.
2. Which of the following is a responsibility of a film critic?
A. Organising a press screening.
B. Creating written and video reviews.
C. Responding to audiences' comments.
D. Communicating with many viewers.
3. What is the total cost for attending a private class?
A. $75.B. $80.
C. $450.D. $400.
答案:
【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了一个青少年影评项目及相关训练营的信息。
1.A 细节理解题。根据“What Is the Programme?”部分中的“The programme’s mission is to educate the youth about the media and encourage critical thinking as consumers.”可知,该项目的目标是培养孩子们的媒体素养。故选A项。
2.B 细节理解题。根据What You’ll Do部分中的“After gathering insights,they create written and video reviews.”可知,影评人的职责之一是写书面和视频评论。故选B项。
3.C 细节理解题。根据图表中Private class option部分的“Reserve a six-class package at $75 per session!”可知,参加私教课程的总费用是450美元。故选C项。
1.A 细节理解题。根据“What Is the Programme?”部分中的“The programme’s mission is to educate the youth about the media and encourage critical thinking as consumers.”可知,该项目的目标是培养孩子们的媒体素养。故选A项。
2.B 细节理解题。根据What You’ll Do部分中的“After gathering insights,they create written and video reviews.”可知,影评人的职责之一是写书面和视频评论。故选B项。
3.C 细节理解题。根据图表中Private class option部分的“Reserve a six-class package at $75 per session!”可知,参加私教课程的总费用是450美元。故选C项。
查看更多完整答案,请扫码查看