2026年高中必刷题高二下英语人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2026年高中必刷题高二下英语人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第115页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
答案 P209
A
语篇类型:新闻报道 主题:传播善意的咖啡馆 词数:298 难度:中 建议用时:7 分钟
[福建泉州四校 2024 高二期末联考]A new coffee shop in New York lets its customers help people with intellectual and developmental disabilities (IDD) in every cup! This is the first coffee shop by Café Joyeux, which is based in Europe. They hire individuals with IDD, providing valuable training and employment opportunities and empowering them along the way.
Café Joyeux was founded in France in response to the alarming fact that over 8 million people with IDD in the US face an 80% unemployment rate. The coffee shop aims to fight against this inequality by not only providing inclusive employment but also leading the way in promoting workplace inclusion more broadly.
The story started on a sailing boat in Brittany, France, where Captain Yann Bucaille-Lanrezac, a successful businessman, shared his passion for sailing with passengers of all abilities. During a trip, Theo, a young man with IDD, asked Yann for a job. Yann hesitated, saying it was complicated, leaving Theo silent. This encounter led to the creation of Café Joyeux, which employs and trains people with mental and cognitive disabilities. It has since expanded to over 19 locations across Europe.
In early 2024, the first American Café Joyeux opened in New York City. Bucaille-Lanrezac and his wife, Lydwine Bucaille, founders of Café Joyeux, employed 169 team members with disabilities. They believed their employees could provide excellent products and services, and stressed the significance of equal rights and fair treatment in the workplace. They started by empowering their employees and reinvesting 100% of their profits to further this mission, both within and outside their cafés.
Early supporters, like Giovana Mullins, have praised the coffee shop Café Joyeux for its welcoming atmosphere. “As a customer walking in, even if you don’t know what this coffee shop is all about, you will feel the energy and the joy,” she said.
1. What problem does Café Joyeux aim to address?
A. The high price of coffee.
B. The expansion of European powers.
C. The unemployment of people with IDD.
D. The unreasonable limitations on sailing.
2. What brought about the idea for Café Joyeux?
A. A job request on a boat.
B. A public awareness campaign.
C. A well-known sailing race.
D. A discussion among customers.
3. What do we know about the employees with IDD in Café Joyeux?
A. They serve as volunteers.
B. They receive equal treatment.
C. They are gifted in storytelling.
D. They have to finish complicated tasks.
4. What does Giovana Mullins think of Café Joyeux?
A. It needs to improve its services.
B. It deserves more funds.
C. It is poorly managed.
D. It is satisfactory.
A
语篇类型:新闻报道 主题:传播善意的咖啡馆 词数:298 难度:中 建议用时:7 分钟
[福建泉州四校 2024 高二期末联考]A new coffee shop in New York lets its customers help people with intellectual and developmental disabilities (IDD) in every cup! This is the first coffee shop by Café Joyeux, which is based in Europe. They hire individuals with IDD, providing valuable training and employment opportunities and empowering them along the way.
Café Joyeux was founded in France in response to the alarming fact that over 8 million people with IDD in the US face an 80% unemployment rate. The coffee shop aims to fight against this inequality by not only providing inclusive employment but also leading the way in promoting workplace inclusion more broadly.
The story started on a sailing boat in Brittany, France, where Captain Yann Bucaille-Lanrezac, a successful businessman, shared his passion for sailing with passengers of all abilities. During a trip, Theo, a young man with IDD, asked Yann for a job. Yann hesitated, saying it was complicated, leaving Theo silent. This encounter led to the creation of Café Joyeux, which employs and trains people with mental and cognitive disabilities. It has since expanded to over 19 locations across Europe.
In early 2024, the first American Café Joyeux opened in New York City. Bucaille-Lanrezac and his wife, Lydwine Bucaille, founders of Café Joyeux, employed 169 team members with disabilities. They believed their employees could provide excellent products and services, and stressed the significance of equal rights and fair treatment in the workplace. They started by empowering their employees and reinvesting 100% of their profits to further this mission, both within and outside their cafés.
Early supporters, like Giovana Mullins, have praised the coffee shop Café Joyeux for its welcoming atmosphere. “As a customer walking in, even if you don’t know what this coffee shop is all about, you will feel the energy and the joy,” she said.
1. What problem does Café Joyeux aim to address?
A. The high price of coffee.
B. The expansion of European powers.
C. The unemployment of people with IDD.
D. The unreasonable limitations on sailing.
2. What brought about the idea for Café Joyeux?
A. A job request on a boat.
B. A public awareness campaign.
C. A well-known sailing race.
D. A discussion among customers.
3. What do we know about the employees with IDD in Café Joyeux?
A. They serve as volunteers.
B. They receive equal treatment.
C. They are gifted in storytelling.
D. They have to finish complicated tasks.
4. What does Giovana Mullins think of Café Joyeux?
A. It needs to improve its services.
B. It deserves more funds.
C. It is poorly managed.
D. It is satisfactory.
答案:
【语篇导读】本文是一篇新闻报道。文章主要报道了纽约一家新开的咖啡店雇用有智力和发育障碍的员工。
1.C 细节理解题。根据第二段中的“Café Joyeux was founded in France in response to the alarming fact that over 8 million people with IDD in the US face an 80% unemployment rate.”可知,这家咖啡店的目的是解决有智力和发育障碍的人员的失业问题。故选C项。
2.A 细节理解题。根据第三段中的“During a trip, Theo, a young man with IDD, asked Yann for a job... This encounter led to the creation of Café Joyeux, which employs and trains people with mental and cognitive disabilities.”可知,船上的一次工作申请促成了开这家咖啡店的想法。故选A项。
3.B 细节理解题。根据第四段中的“They believed their employees could provide excellent products and services, and stressed the significance of equal rights and fair treatment in the workplace.”可知,这家咖啡店的员工受到平等的对待。
4.D 推理判断题。根据最后一段中的“Early supporters, like Giovana Mullins, have praised the coffee shop Cafe Joyeux for its welcoming atmosphere.”以及后面她说的话可知,焦瓦纳·马林斯认为这家咖啡店令人满意。故选D项。
1.C 细节理解题。根据第二段中的“Café Joyeux was founded in France in response to the alarming fact that over 8 million people with IDD in the US face an 80% unemployment rate.”可知,这家咖啡店的目的是解决有智力和发育障碍的人员的失业问题。故选C项。
2.A 细节理解题。根据第三段中的“During a trip, Theo, a young man with IDD, asked Yann for a job... This encounter led to the creation of Café Joyeux, which employs and trains people with mental and cognitive disabilities.”可知,船上的一次工作申请促成了开这家咖啡店的想法。故选A项。
3.B 细节理解题。根据第四段中的“They believed their employees could provide excellent products and services, and stressed the significance of equal rights and fair treatment in the workplace.”可知,这家咖啡店的员工受到平等的对待。
4.D 推理判断题。根据最后一段中的“Early supporters, like Giovana Mullins, have praised the coffee shop Cafe Joyeux for its welcoming atmosphere.”以及后面她说的话可知,焦瓦纳·马林斯认为这家咖啡店令人满意。故选D项。
查看更多完整答案,请扫码查看