2025年创新成功学习快乐暑假七年级
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新成功学习快乐暑假七年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第98页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
(
A.tomatos
B.tomato
C. tomatoes
D.tomotaes
C
)1.Please take some ______ to your parents.A.tomatos
B.tomato
C. tomatoes
D.tomotaes
答案:
C
(
A.bank
B.supermarket
C.kitchen
D.hotel
B
)2.We have no fruit at home. Please buy some when you go to the ______.A.bank
B.supermarket
C.kitchen
D.hotel
答案:
B
(
A.but
B.or
C.so
D.because
D
)3.Many people like pandas ______ they are cute.A.but
B.or
C.so
D.because
答案:
D
(
A.with
B.for
C.on
D.about
A
)4.Jim always helps his mother ______ housework at home after school.A.with
B.for
C.on
D.about
答案:
A
(
A.too much; too many
B.too much; much too
C.too many; much too
D.too many; too much
D
)5.I have ______ rules in my home and I have ______ homework to do every day.A.too much; too many
B.too much; much too
C.too many; much too
D.too many; too much
答案:
D
(
—We ______ run in the hallways. Teachers are very strict with us.
A.may
B.can
C.can't
D.needn't
C
)6.—What are your school rules?—We ______ run in the hallways. Teachers are very strict with us.
A.may
B.can
C.can't
D.needn't
答案:
C
(
A.is watching; is reading
B.watches; is reading
C.watches; reads
D.is watching; reads
B
)7.Joe ______ TV every evening. But now he ______ an English book.A.is watching; is reading
B.watches; is reading
C.watches; reads
D.is watching; reads
答案:
B
(
—Yes, I'd like one large bowl of beef noodles.
A.where is the restaurant
B.are there any vegetables in the noodles
C.what kind of noodles would you like
D.may I take your order
D
)8.—Excuse me, ______?—Yes, I'd like one large bowl of beef noodles.
A.where is the restaurant
B.are there any vegetables in the noodles
C.what kind of noodles would you like
D.may I take your order
答案:
D
(
—They often ______ animals in the zoo.
A.look after
B.put away
C.come out
D.listen to
A
)9.—What do Sally and Lucy often do in their free time?—They often ______ animals in the zoo.
A.look after
B.put away
C.come out
D.listen to
答案:
A
(
—Great! We ____ a party at Tom's house.
A.have
B.are having
C.had
D.to have
C
)10.—How was your weekend?—Great! We ____ a party at Tom's house.
A.have
B.are having
C.had
D.to have
答案:
C
二、阅读理解
第一节 根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
My family went to the country by car last weekend.
There was too much traffic on the road, so we had to move very slowly. It took us about an hour to get out of the town. After a long time, we came to the hill. It was green and beautiful. We thought this was a good place for a picnic, so we stopped and took the food, fruit and drinks out of the car. We sat down and began to enjoy the delicious food. Suddenly, a strong wind came and soon it started to rain. We had to run back to our car and have our picnic in the car. Later, we drove back home. What a sad trip!
(
(
(
(
(
第一节 根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
My family went to the country by car last weekend.
There was too much traffic on the road, so we had to move very slowly. It took us about an hour to get out of the town. After a long time, we came to the hill. It was green and beautiful. We thought this was a good place for a picnic, so we stopped and took the food, fruit and drinks out of the car. We sat down and began to enjoy the delicious food. Suddenly, a strong wind came and soon it started to rain. We had to run back to our car and have our picnic in the car. Later, we drove back home. What a sad trip!
(
F
)11. The family went to the country by bike last weekend.(
F
)12. It took them a short time to get out of the town.(
T
)13. They thought the hill was a good place for a picnic.(
T
)14. At last, they had the picnic in the car.(
F
)15. They had a good time last weekend.
答案:
11.F 12.F 13.T 14.T 15.F
查看更多完整答案,请扫码查看