2025年创新成功学习快乐暑假七年级


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年创新成功学习快乐暑假七年级 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年创新成功学习快乐暑假七年级》

二、阅读理解
第一节 根据短文内容,判断句子正(T)误(F)。
Welcome to Lisa's Noodle House! Here you can eat different kinds of noodles. A large bowl of beef noodles is only five dollars and a medium one is just three dollars. Each bowl of mutton noodles is six dollars. And a large bowl of noodles with vegetables is four dollars and a medium one is just two dollars.
Come and enjoy the delicious noodles here! If you order any meat noodles, you can have apples, pears and oranges for free. If you are busy and can't come, please call us at 125-894-564, and you can get your noodles in ten to twenty minutes. Our Noodle House is open from 6 a.m. to 8 p.m. every day.
(
F
)11. A large bowl of beef noodles is just three dollars.
(
T
)12. You can't eat rice in the Noodle House.
(
T
)13. If you are busy and can't come, you can call 125-894-564 for help.
(
F
)14. If you order any meat noodles, you can have some juice for free.
(
F
)15. The Noodle House is open for 10 hours every day.
答案: 11.F 12.T 13.T 14.F 15.F
第二节 根据短文内容,选择最佳答案。
A
Baboons(狒狒) live in Africa. They are like monkeys. Most people think daddy baboons don't know their babies. But scientists(科学家) find that daddy baboons know how to help their babies. The daddy baboons are smart.
Joan Silk is a scientist. She has studied the baboons for 3 years. She says the daddy baboons are happy to see their babies. They have big teeth to help the babies to eat hard things. Mother baboons are small. And they live in a place. When a mother baboon gives birth(分娩), she often has only one baby. Baby baboons have fur. They are very cute.
During the day, they usually eat things and play. At night, they sleep in the trees. Most children like baboons because they look like men.
(
A
)16. Where do baboons live?
A. In Africa. B. In America.
C. In Canada. D. In China.
(
C
)17. How are daddy baboons?
A. They are shy. B. They are beautiful.
C. They are smart. D. They are scary.
(
A
)18. A mother baboon usually has
A
baby baboon(s) when she gives birth.
A. one B. two C. three D. four
(
B
)19. Which of the following is TRUE?
A. Baboons are small monkeys.
B. Baby baboons are very cute.
C. Daddy baboons don't know how to help their babies.
D. Joan Silk is a mother baboon.
(
D
)20. The best title of this passage is “
D
”.
A. My Favourite Animal B. We Should Save Baboons
C. The Difference Between Monkeys and Baboons D. Baboons
答案: 16.A 17.C 18.A 19.B 20.D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭