第13页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
四、看图完成句子。
1. This is my aunt. She's a ______.
2. Can you answer the ______ now?
3. It's a very cute ______.
4. Don't drink in the ______ room.
5. Go to the playground. ______ ______.
1. This is my aunt. She's a ______.
2. Can you answer the ______ now?
3. It's a very cute ______.
4. Don't drink in the ______ room.
5. Go to the playground. ______ ______.
答案:
【解析】:本题考查根据图片提示填写单词。1. 图中是一位女士站在黑板前,通常是老师,“老师”是teacher。2. 图中是电话,“接电话”常用answer the phone,所以填phone。3. 图中是一只鸟,“鸟”是bird。4. 图中有人在电脑前,结合“Don't drink”,应是电脑室,“电脑”是computer,所以填computer。5. 图中男孩在踢足球,“踢足球”是play football,句子开头首字母大写,所以填Play football。
【答案】:1. teacher
2. phone
3. bird
4. computer
5. Play football
【答案】:1. teacher
2. phone
3. bird
4. computer
5. Play football
五、阅读短文,判断句子正(T)误(F)。
Hello, I'm Tingting. Look at my family photo. There are four people in my family. This is my father. He's a doctor. And he is very clever. This is my mother. She's a nice teacher. She teaches English. The pupils like her very much. This is my little brother. He's two. He's very cute but naughty. This is me. I'm a clever pupil.
( )1. There are three people in my family.
( )2. My father is a worker.
( )3. My mother is an English teacher.
( )4. My little brother is cool.
( )5. I'm a clever pupil.
Hello, I'm Tingting. Look at my family photo. There are four people in my family. This is my father. He's a doctor. And he is very clever. This is my mother. She's a nice teacher. She teaches English. The pupils like her very much. This is my little brother. He's two. He's very cute but naughty. This is me. I'm a clever pupil.
( )1. There are three people in my family.
( )2. My father is a worker.
( )3. My mother is an English teacher.
( )4. My little brother is cool.
( )5. I'm a clever pupil.
答案:
【解析】:本题考查对短文细节信息的理解和判断。需要仔细阅读短文,逐一对比每个句子与原文内容是否一致。
1. 短文提到“There are four people in my family.”,而句子说“three people”,所以该句错误。
2. 原文“My father. He's a doctor.”,句子说“worker”,错误。
3. “She's a nice teacher. She teaches English.”表明妈妈是英语老师,该句正确。
4. 关于弟弟,原文是“He's very cute but naughty.”,没有“cool”,错误。
5. “This is me. I'm a clever pupil.”与句子一致,正确。
【答案】:1.F
2.F
3.T
4.F
5.T
1. 短文提到“There are four people in my family.”,而句子说“three people”,所以该句错误。
2. 原文“My father. He's a doctor.”,句子说“worker”,错误。
3. “She's a nice teacher. She teaches English.”表明妈妈是英语老师,该句正确。
4. 关于弟弟,原文是“He's very cute but naughty.”,没有“cool”,错误。
5. “This is me. I'm a clever pupil.”与句子一致,正确。
【答案】:1.F
2.F
3.T
4.F
5.T
六、读一读,画一画。

Hello! This is my project. It's about my house. Look! There is a small garden in the north. Flowers there are so beautiful! Do you like ice cream? There is an ice cream store in the east. In the west, there is a bookstore. I like reading very much. Can you see where my house is? Yes, it's in the south. My house is not big, but very beautiful! Welcome to my house!

Hello! This is my project. It's about my house. Look! There is a small garden in the north. Flowers there are so beautiful! Do you like ice cream? There is an ice cream store in the east. In the west, there is a bookstore. I like reading very much. Can you see where my house is? Yes, it's in the south. My house is not big, but very beautiful! Welcome to my house!
答案:
【解析】:题目考查根据英文描述在给定方位图中画出相应地点。首先明确方位:north(北)、east(东)、west(西)、south(南)。根据文中信息,north(北)有small garden(小花园),east(东)有ice cream store(冰淇淋店),west(西)有bookstore(书店),south(南)有my house(我的房子)。按照方位图指示,在对应的位置画出各个地点。
【答案】:图略(在方位图的北边方框内标注“small garden”,东边方框内标注“ice cream store”,西边方框内标注“bookstore”,南边方框内标注“my house”)
【答案】:图略(在方位图的北边方框内标注“small garden”,东边方框内标注“ice cream store”,西边方框内标注“bookstore”,南边方框内标注“my house”)
查看更多完整答案,请扫码查看