2024年5年高考3年模拟高二英语选择性必修第一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2024年5年高考3年模拟高二英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第32页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
假设你是李华,最近你们学校正在举办以“Changes caused by technology”为主题的演讲活动,请你按以下内容写一篇演讲稿。
1.科技创新缩短了人与人之间的距离;
2.人工智能使我们的生活更方便和舒适;
3.作为学生,我们可以通过网络搜索信息和资源,使学习更有效率;
4.科技已经给我们的生活带来了很多好处,未来会继续改善我们的生活。
注意:1.词数80左右;2.开头和结尾已给出,不计入总词数。
Dear teachers and schoolmates,
Technology is constantly changing our life.We're benefiting a lot from the changes that are caused by technology in our daily life.
______________________________
Thank you!
1.科技创新缩短了人与人之间的距离;
2.人工智能使我们的生活更方便和舒适;
3.作为学生,我们可以通过网络搜索信息和资源,使学习更有效率;
4.科技已经给我们的生活带来了很多好处,未来会继续改善我们的生活。
注意:1.词数80左右;2.开头和结尾已给出,不计入总词数。
Dear teachers and schoolmates,
Technology is constantly changing our life.We're benefiting a lot from the changes that are caused by technology in our daily life.
______________________________
Thank you!
答案:
To begin with,scientific and technological innovation shortens the distance between people.We can use smartphones and the Internet to keep in touch with our family and friends easily.Besides,artificial intellligence can do a lot auttomatically,which makes our life more convenient and comfortable.What's more,as students,we can search for relevant information and resources through the Internet,which makes our study more efficient.
All in all,modern technology has brought many benefits to our life.I predict that in the future it willl keep improving our life.
All in all,modern technology has brought many benefits to our life.I predict that in the future it willl keep improving our life.
1.用本单元所学单词或短语填空
1.________n.创新
2.________adj.相关的
3.________adj.效率高的
4.________vt.预测;预言;预料
5.____________人工智能
6.____________与……保持联系
1.________n.创新
2.________adj.相关的
3.________adj.效率高的
4.________vt.预测;预言;预料
5.____________人工智能
6.____________与……保持联系
答案:
1.innovation 2.relevantt 3.efficient 4.predict 5.artificial intelligence 6.keep in touch with
II.本单元语块、语法运用
1.完成句子
第二段:具体描述科技给我们的生活带来了哪些变化
(1)Tobeginwith,________ ________ ________(科技创新)shortens the distance between people.
(2)We can use smartphones and the Internet ________ __________ __________ __________(与……保持联系)ourfamilyand friends easily.
(3)________ ________(人工智能)candoalot automatically.It makes our life more________________(方便和舒适).
(4)As students,we can________ ________________(搜索相关的信息)and resources through the Internet.This________________ ________ ________(使得我们的学习更高效).
第三段:总结文章,展望未来‘
(5)Modern technology has brought many benefits to our life.__________ __________ __________
________ __________(我预计在将来)it will keep improving our life.
1.完成句子
第二段:具体描述科技给我们的生活带来了哪些变化
(1)Tobeginwith,________ ________ ________(科技创新)shortens the distance between people.
(2)We can use smartphones and the Internet ________ __________ __________ __________(与……保持联系)ourfamilyand friends easily.
(3)________ ________(人工智能)candoalot automatically.It makes our life more________________(方便和舒适).
(4)As students,we can________ ________________(搜索相关的信息)and resources through the Internet.This________________ ________ ________(使得我们的学习更高效).
第三段:总结文章,展望未来‘
(5)Modern technology has brought many benefits to our life.__________ __________ __________
________ __________(我预计在将来)it will keep improving our life.
答案:
(1)scientific and technological innovation
(2)to keep in touch with
(3)Artificial intelligence; convenient and comfortable
(4) search for relevant information;makes our study more efficient
(5)I predict that in the future
(1)scientific and technological innovation
(2)to keep in touch with
(3)Artificial intelligence; convenient and comfortable
(4) search for relevant information;makes our study more efficient
(5)I predict that in the future
2.句式升级
(6)把句(3)中的两个句子合并为含有非限制性定语从句的主从复合句
______________________________
(7)把句(4)中的两个句子合并为含有非限制性定语从句的主从复合句
______________________________
(6)把句(3)中的两个句子合并为含有非限制性定语从句的主从复合句
______________________________
(7)把句(4)中的两个句子合并为含有非限制性定语从句的主从复合句
______________________________
答案:
(6)Artificial intellligence can do a lot automatically, which makes our life more convenient and comfortable.
(7)As students,we can search for relevant information and resources through the Internet,which makes our study more efficient.
(6)Artificial intellligence can do a lot automatically, which makes our life more convenient and comfortable.
(7)As students,we can search for relevant information and resources through the Internet,which makes our study more efficient.
查看更多完整答案,请扫码查看