第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
A

(
A. Not an Actor?
B. Critters on Ice!
C. The School Play
D. Flora, Richard, Tim and James
(
A. call the students for auditions
B. prepare the fun backgrounds
C. make the lights follow each animal
D. make sure every word is heard
(
A. there will be a party in the gym on May 27
B. students will help to find some animals
C. students are needed to join in the school play
D. Mrs. Ann Core writes and directs the play
(
A. a poster
B. a speech
C. a report
D. a poem
(
B
)1. What is the name of the play?A. Not an Actor?
B. Critters on Ice!
C. The School Play
D. Flora, Richard, Tim and James
(
B
)2. If you do Set Design, you are expected to .A. call the students for auditions
B. prepare the fun backgrounds
C. make the lights follow each animal
D. make sure every word is heard
(
C
)3. From the text we can learn that .A. there will be a party in the gym on May 27
B. students will help to find some animals
C. students are needed to join in the school play
D. Mrs. Ann Core writes and directs the play
(
A
)4. The text is probably .A. a poster
B. a speech
C. a report
D. a poem
答案:
[语篇导读] 本文是一则海报,主要介绍了一场学校戏剧的招募信息,包括戏剧名称、角色分工以及参与方式等。
1-4 BBCA
1-4 BBCA
B
As my teacher called the students’ names, I was sitting there. The students went to receive their report cards happily. I watched their faces with envy and remembered my poor result last year. Since then, I have worked hard, but I wasn’t sure if I had made any progress.
I was too worried to hear my teacher call my name, and my classmate pushed me heavily. I tried my best to keep my cool and walked towards the teacher’s desk. The desk was only two meters away, but it seemed to be a long way for me to go.
Time seemed to stop. My heart was beating fast and my hands were shaking badly when I received my report card. My teacher was saying something, but I was so nervous that I couldn’t hear her. Soon, thunderous applause(雷鸣般的掌声) brought me out of the darkness, and I heard my teacher say, “Wonderful job!”
When I opened my report card, I discovered an “A” on it. I couldn’t believe my eyes until I gave it a second look. Then all my fears disappeared. I felt like I was flying in the air. I heard birds singing.
Perhaps they were also congratulating me on my success. I was so glad that my hard work paid off.
()5. This story may happen .
A. at home
B. in the morning
C. in the playground
D. after an examination
()6. Why didn’t the writer hear his teacher call his name?
A. Because he was so worried.
B. Because he tried to keep his cool.
C. Because he was listening to the birds’ singing.
D. Because he knew that he would get a good result.
()7. When the writer got the report card, he saw it .
A. once
B. twice
C. three times
D. four times
()8. What can we know about the writer?
A. He studies hard this year.
B. He always gets good grades.
C. He was ill when he received his card.
D. He likes flying and singing in the air.
As my teacher called the students’ names, I was sitting there. The students went to receive their report cards happily. I watched their faces with envy and remembered my poor result last year. Since then, I have worked hard, but I wasn’t sure if I had made any progress.
I was too worried to hear my teacher call my name, and my classmate pushed me heavily. I tried my best to keep my cool and walked towards the teacher’s desk. The desk was only two meters away, but it seemed to be a long way for me to go.
Time seemed to stop. My heart was beating fast and my hands were shaking badly when I received my report card. My teacher was saying something, but I was so nervous that I couldn’t hear her. Soon, thunderous applause(雷鸣般的掌声) brought me out of the darkness, and I heard my teacher say, “Wonderful job!”
When I opened my report card, I discovered an “A” on it. I couldn’t believe my eyes until I gave it a second look. Then all my fears disappeared. I felt like I was flying in the air. I heard birds singing.
Perhaps they were also congratulating me on my success. I was so glad that my hard work paid off.
()5. This story may happen .
A. at home
B. in the morning
C. in the playground
D. after an examination
()6. Why didn’t the writer hear his teacher call his name?
A. Because he was so worried.
B. Because he tried to keep his cool.
C. Because he was listening to the birds’ singing.
D. Because he knew that he would get a good result.
()7. When the writer got the report card, he saw it .
A. once
B. twice
C. three times
D. four times
()8. What can we know about the writer?
A. He studies hard this year.
B. He always gets good grades.
C. He was ill when he received his card.
D. He likes flying and singing in the air.
答案:
[语篇导读] 本文是一篇记叙文,讲了作者因去年成绩差而努力学习,在考试后领成绩单时紧张不已,听到老师称赞、看到成绩单上的“A”后,惊喜地发现自己的努力终于有了回报。
5.D [解析]推理判断题。根据第一段“As my teacher called the students’names,I was sitting there. The students went to receive their report cards happily”以及“Since then,I have worked hard,but I wasn’t sure if I had made any progress”可知,老师在叫学生们去拿成绩单,而成绩单一般是考试后才会有,所以这个故事可能发生在一次考试之后。故选D。
6.A
7.B [解析]细节理解题。根据倒数第二段“I couldn’t believe my eyes until I gave it a second look”可知,当作者拿到成绩单时,他看了两次。故选B。
8.A [解析]细节理解题。根据第一段“Since then,I have worked hard”可知,作者今年学习很努力。故选A。
5.D [解析]推理判断题。根据第一段“As my teacher called the students’names,I was sitting there. The students went to receive their report cards happily”以及“Since then,I have worked hard,but I wasn’t sure if I had made any progress”可知,老师在叫学生们去拿成绩单,而成绩单一般是考试后才会有,所以这个故事可能发生在一次考试之后。故选D。
6.A
7.B [解析]细节理解题。根据倒数第二段“I couldn’t believe my eyes until I gave it a second look”可知,当作者拿到成绩单时,他看了两次。故选B。
8.A [解析]细节理解题。根据第一段“Since then,I have worked hard”可知,作者今年学习很努力。故选A。
C
Would you like to make more friends and be a better person in high school? Here is some advice for you to be such a person of good character.
First, people with a good character do not tell a lie. They always tell the truth and keep their promises. For example, if a child promises his parents to be home on time, he keeps his word, so his parents will trust him next time.
Second, being responsible means being glad to take on duties or tasks. It also means being willing to accept the mistakes you have made. A responsible person accepts the results of his or her actions and decisions, whether they are good or bad.
Third, learn how to listen to others’ ideas without trying to make them accept yours. Be kind to others like the way you expect others to treat you.
Finally, caring means treating others with understanding. Caring people are kind and they care the feelings of others. Try to help others when you can. Change your ways of helping others.
A good character is not something you feel or show once in a while. It will last for a long time. By having a good character, you feel good about yourself and are able to make responsible decisions.
()9. What do the people with good characters always do according to Paragraph 2?
A. Consider their own feelings.
B. Try to make others accept their ideas.
C. Tell the truth and keep their promises.
D. Be good at communicating with others.
()10. Which of the following is being responsible?
A. Listening to others’ ideas.
B. Keeping your promises.
C. Helping others as you can.
D. Accepting your own mistakes.
()11. What can we learn from the passage?
A. Honest people always help others.
B. Being fair means treating everyone differently.
C. It’s best to talk about your failure with friends.
D. Good characters can last for a long time.
()12. What is the purpose of the passage?
A. To encourage people to be more caring.
B. To give information about being responsible.
C. To explain the methods to develop a good character.
D. To describe the importance of developing a good character.
Would you like to make more friends and be a better person in high school? Here is some advice for you to be such a person of good character.
First, people with a good character do not tell a lie. They always tell the truth and keep their promises. For example, if a child promises his parents to be home on time, he keeps his word, so his parents will trust him next time.
Second, being responsible means being glad to take on duties or tasks. It also means being willing to accept the mistakes you have made. A responsible person accepts the results of his or her actions and decisions, whether they are good or bad.
Third, learn how to listen to others’ ideas without trying to make them accept yours. Be kind to others like the way you expect others to treat you.
Finally, caring means treating others with understanding. Caring people are kind and they care the feelings of others. Try to help others when you can. Change your ways of helping others.
A good character is not something you feel or show once in a while. It will last for a long time. By having a good character, you feel good about yourself and are able to make responsible decisions.
()9. What do the people with good characters always do according to Paragraph 2?
A. Consider their own feelings.
B. Try to make others accept their ideas.
C. Tell the truth and keep their promises.
D. Be good at communicating with others.
()10. Which of the following is being responsible?
A. Listening to others’ ideas.
B. Keeping your promises.
C. Helping others as you can.
D. Accepting your own mistakes.
()11. What can we learn from the passage?
A. Honest people always help others.
B. Being fair means treating everyone differently.
C. It’s best to talk about your failure with friends.
D. Good characters can last for a long time.
()12. What is the purpose of the passage?
A. To encourage people to be more caring.
B. To give information about being responsible.
C. To explain the methods to develop a good character.
D. To describe the importance of developing a good character.
答案:
[语篇导读] 本文提供了一些关于如何成为一个有好品格的人的建议,特别是如何在高中生活中塑造自己的品格。
9-12 CDDC
9-12 CDDC
查看更多完整答案,请扫码查看