第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
A
Do you love roses? This text will walk you through how to grow your roses from seeds(种子)and care for rose plants. Start it with the best temperatures: 15 ~25℃.


()1. What is the best temperature for starting to grow roses from seeds?
A. 10 ~20℃. B. 15 ~25℃.
C. 20 ~30℃. D. 25 ~35℃.
()2. Where should you plant rose seeds according to the text?
A. In a sunny place with eight hours of sunlight every day.
B. In a place with four to six hours of sunlight every day.
C. In a dark place with no sunlight.
D. In a place, with only two hours of sunlight every day.
()3. How often should you water rose plants according to the text?
A. Every day. B. Every two days.
C. Once a week. D. Twice a week.
()4. Where can you possibly read the text?
A. In a study newspaper. B. From a travel guide.
C. In a biology magazine. D. On a cooking website(网站)page.
Do you love roses? This text will walk you through how to grow your roses from seeds(种子)and care for rose plants. Start it with the best temperatures: 15 ~25℃.
()1. What is the best temperature for starting to grow roses from seeds?
A. 10 ~20℃. B. 15 ~25℃.
C. 20 ~30℃. D. 25 ~35℃.
()2. Where should you plant rose seeds according to the text?
A. In a sunny place with eight hours of sunlight every day.
B. In a place with four to six hours of sunlight every day.
C. In a dark place with no sunlight.
D. In a place, with only two hours of sunlight every day.
()3. How often should you water rose plants according to the text?
A. Every day. B. Every two days.
C. Once a week. D. Twice a week.
()4. Where can you possibly read the text?
A. In a study newspaper. B. From a travel guide.
C. In a biology magazine. D. On a cooking website(网站)page.
答案:
1-4 BBBC
B
David was a brave young man and he dreamed of becoming the best fighter in the world.
To become stronger and get better fighting skills, he went to many schools. One day, he went to the best school in New York. Before entering, he was made to hand in all his weapons(武器).
"You won't need those any more. Here you'll get better ones," said the guard. David handed his weapons to him. A serious old teacher took David to his room. Before leaving, he said to David, "The training will start in a hundred days." A hundred days! At first, David thought that was a joke, but he soon realized the teacher had been serious. David felt nervous during the first days and he tried many ways to get the teacher to start the training. However, it didn't work. David had no choice but to wait patiently and enjoy each day in the school.
"You've already learned how to use your main weapon—patience," said the teacher. David could hardly believe it, but he really understood the teacher was right.
Finally, the lesson began. "It's time to learn how to win every fight," said the teacher. That sounded good to David until he found himself tied hands and feet. Many villagers hit him because they were told David was dangerous. The same thing was repeated for days, and David knew he had to do something. He realized the only way would be to deal with the villagers' anger. In the following days, David kept talking to them until he managed to make them believe he was not an enemy. In the end, the villagers made friends with David.
Finally, David knew what the most powerful weapon was. He thanked the teacher and left.
()5. Why did David go to the school in New York?
A.To be a brave young man and the best fighter.
B.To learn how to use all the weapons well in the world.
C.To become stronger and get better fighting skills.
D.To learn how to win every fight that he would take part in.
()6. What does the underlined word "ones" in Paragraph 3 refer to?
A.Skills. B. Choices.
C. Dreams. D. Weapons.
()7. Which of the following is the correct order?
a. David was hit by the villagers.
b. David handed his weapons to the guard.
c. David waited patiently and enjoyed each day in the school.
d. David learned a lot from the training and left the school happily.
A. b-c-a-d B. a-c-b-d
C. b-c-d-a D. a-d-b-c
()8. What can we learn from the story?
A.David spent 100 days learning the fighting skills in the school.
B.David had a good time in the school during the first days.
C.David managed to deal with the villagers' anger.
D.David was tied hands and feet because he was the villagers' enemy.
David was a brave young man and he dreamed of becoming the best fighter in the world.
To become stronger and get better fighting skills, he went to many schools. One day, he went to the best school in New York. Before entering, he was made to hand in all his weapons(武器).
"You won't need those any more. Here you'll get better ones," said the guard. David handed his weapons to him. A serious old teacher took David to his room. Before leaving, he said to David, "The training will start in a hundred days." A hundred days! At first, David thought that was a joke, but he soon realized the teacher had been serious. David felt nervous during the first days and he tried many ways to get the teacher to start the training. However, it didn't work. David had no choice but to wait patiently and enjoy each day in the school.
"You've already learned how to use your main weapon—patience," said the teacher. David could hardly believe it, but he really understood the teacher was right.
Finally, the lesson began. "It's time to learn how to win every fight," said the teacher. That sounded good to David until he found himself tied hands and feet. Many villagers hit him because they were told David was dangerous. The same thing was repeated for days, and David knew he had to do something. He realized the only way would be to deal with the villagers' anger. In the following days, David kept talking to them until he managed to make them believe he was not an enemy. In the end, the villagers made friends with David.
Finally, David knew what the most powerful weapon was. He thanked the teacher and left.
()5. Why did David go to the school in New York?
A.To be a brave young man and the best fighter.
B.To learn how to use all the weapons well in the world.
C.To become stronger and get better fighting skills.
D.To learn how to win every fight that he would take part in.
()6. What does the underlined word "ones" in Paragraph 3 refer to?
A.Skills. B. Choices.
C. Dreams. D. Weapons.
()7. Which of the following is the correct order?
a. David was hit by the villagers.
b. David handed his weapons to the guard.
c. David waited patiently and enjoyed each day in the school.
d. David learned a lot from the training and left the school happily.
A. b-c-a-d B. a-c-b-d
C. b-c-d-a D. a-d-b-c
()8. What can we learn from the story?
A.David spent 100 days learning the fighting skills in the school.
B.David had a good time in the school during the first days.
C.David managed to deal with the villagers' anger.
D.David was tied hands and feet because he was the villagers' enemy.
答案:
5.C [解析]细节理解题。根据第二段“To become stronger and get better fighting skills,he went to many schools”可知,David去学校是为了变得更强,获得更好的格斗技能。故选C。
6.D
7.A [解析]细节理解题。根据文中描述,David依次是交出武器(b),耐心等待并享受学校的时光(c),被村民打(a),通过训练学到很多并高兴地离开学校(d)。所以顺序是b-c-a-d。故选A。
8.C [解析]推理判断题。根据“David kept talking to them until he managed to make them believe he was not an enemy”可知David成功解决了村民的愤怒。故选C。
6.D
7.A [解析]细节理解题。根据文中描述,David依次是交出武器(b),耐心等待并享受学校的时光(c),被村民打(a),通过训练学到很多并高兴地离开学校(d)。所以顺序是b-c-a-d。故选A。
8.C [解析]推理判断题。根据“David kept talking to them until he managed to make them believe he was not an enemy”可知David成功解决了村民的愤怒。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看