2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版》

听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
17. Who is the speaker probably talking to?
A. Movie fans.
B. News reporters.
C. College students.
18. When did the speaker take English classes?
A. Before he left his hometown.
B. After he came to America.
C. When he was 15 years old.
19. How does the speaker feel about his teacher?
A. He’s proud.
B. He’s sympathetic.
C. He’s grateful.
20. What does the speaker mainly talk about?
A. How education shaped his life.
B. How his language skills improved.
C. How he managed his business well.
答案: 17~20 BCBA
第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2025·江苏扬州期中)
Summer Schools
As the UK’s top ranked summer schools, these schools will deliver an outstanding summer experience in a multi-national, fun, and secure setting.
Oxford Summer School
Oxford Summer School enables students to live and study in an Oxford University College during the summer. The summer programme is designed to give students a chance to study at university, meet other students from around the world and explore the famous city of Oxford.
Ages: 15—17
Dates: 15 July—30 August
Cambridge Summer School
Join us to live and study in the noted university city of Cambridge. Explore the city that shaped some of the world’s famous minds, including Sir Isaac Newton and Sylvia Plath. Follow in their footsteps as you experience your chosen subject through a series of lectures and workshops.
Ages: 15—17
Dates: 20 July—28 August
Earlscliffe Summer School
Earlscliffe Summer School is ideally located for both access to London and to a variety of local attractions. The campus is formed of seven Victorian and Edwardian buildings, all recently renovated(翻新)to provide high-quality teaching and residential facilities.
Ages: 13—17
Dates: 20 June—31 July
Rochester College Summer School
Rochester Independent College, one of the UK’s most well-established independent colleges, is proud to offer a range of distinctive summer courses. We are offering four different courses in very small classes where international visitors will study and socialise alongside local students.
Ages: 13—17
Dates: 25 June—28 July
21. What can students do in the first two summer schools?
A. Socialise with local students.
B. Interview the world’s great minds.
C. Organise lectures and workshops.
D. Explore the noted university city.
22. Which of the following starts earliest?
A. Oxford Summer School.
B. Earlscliffe Summer School.
C. Cambridge Summer School.
D. Rochester College Summer School.
23. Where can the text be found?
A. In an education brochure.
B. In an art magazine.
C. In a research article.
D. In a history book.
答案: 21.D 细节理解题。根据 Oxford Summer School 部分中的“The summer programme is designed to give students a chance to study at university,meet other students from around the world and explore the famous city of Oxford.”可知,参加这个项目可以探索该校所在城市牛津。又根据 Cambridge Summer School 中的“Explore the city that shaped some of the world's famous minds,including Sir Isaac Newton and Sylvia Plath.”可知,参加剑桥暑期学校可以探索该校所在的剑桥市。故选 D。
22.B 细节理解题。根据 Earlscliffe Summer School 部分中最后一行的时间信息可知,Earlscliffe Summer School 项目于6月20日开始,是四个项目中开始时间最早的。故选 B。
23.A 推理判断题。根据全文的标题“Summer Schools(夏季学校)”以及首段内容可知,本文介绍英国四所著名学校的暑期项目和各项目能给学生带来什么收获等,因此可推断该文章应出现在教育宣传手册中。故选 A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭