2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第22页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。
17. Who is the speaker probably talking to?
A. Movie fans.
B. News reporters.
C. College students.
18. When did the speaker take English classes?
A. Before he left his hometown.
B. After he came to America.
C. When he was 15 years old.
19. How does the speaker feel about his teacher?
A. He’s proud.
B. He’s sympathetic.
C. He’s grateful.
20. What does the speaker mainly talk about?
A. How education shaped his life.
B. How his language skills improved.
C. How he managed his business well.
17. Who is the speaker probably talking to?
A. Movie fans.
B. News reporters.
C. College students.
18. When did the speaker take English classes?
A. Before he left his hometown.
B. After he came to America.
C. When he was 15 years old.
19. How does the speaker feel about his teacher?
A. He’s proud.
B. He’s sympathetic.
C. He’s grateful.
20. What does the speaker mainly talk about?
A. How education shaped his life.
B. How his language skills improved.
C. How he managed his business well.
答案:
17~20 BCBA
第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2025·江苏扬州期中)
Summer Schools
As the UK’s top ranked summer schools, these schools will deliver an outstanding summer experience in a multi-national, fun, and secure setting.
Oxford Summer School
Oxford Summer School enables students to live and study in an Oxford University College during the summer. The summer programme is designed to give students a chance to study at university, meet other students from around the world and explore the famous city of Oxford.
Ages: 15—17
Dates: 15 July—30 August
Cambridge Summer School
Join us to live and study in the noted university city of Cambridge. Explore the city that shaped some of the world’s famous minds, including Sir Isaac Newton and Sylvia Plath. Follow in their footsteps as you experience your chosen subject through a series of lectures and workshops.
Ages: 15—17
Dates: 20 July—28 August
Earlscliffe Summer School
Earlscliffe Summer School is ideally located for both access to London and to a variety of local attractions. The campus is formed of seven Victorian and Edwardian buildings, all recently renovated(翻新)to provide high-quality teaching and residential facilities.
Ages: 13—17
Dates: 20 June—31 July
Rochester College Summer School
Rochester Independent College, one of the UK’s most well-established independent colleges, is proud to offer a range of distinctive summer courses. We are offering four different courses in very small classes where international visitors will study and socialise alongside local students.
Ages: 13—17
Dates: 25 June—28 July
21. What can students do in the first two summer schools?
A. Socialise with local students.
B. Interview the world’s great minds.
C. Organise lectures and workshops.
D. Explore the noted university city.
22. Which of the following starts earliest?
A. Oxford Summer School.
B. Earlscliffe Summer School.
C. Cambridge Summer School.
D. Rochester College Summer School.
23. Where can the text be found?
A. In an education brochure.
B. In an art magazine.
C. In a research article.
D. In a history book.
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2025·江苏扬州期中)
Summer Schools
As the UK’s top ranked summer schools, these schools will deliver an outstanding summer experience in a multi-national, fun, and secure setting.
Oxford Summer School
Oxford Summer School enables students to live and study in an Oxford University College during the summer. The summer programme is designed to give students a chance to study at university, meet other students from around the world and explore the famous city of Oxford.
Ages: 15—17
Dates: 15 July—30 August
Cambridge Summer School
Join us to live and study in the noted university city of Cambridge. Explore the city that shaped some of the world’s famous minds, including Sir Isaac Newton and Sylvia Plath. Follow in their footsteps as you experience your chosen subject through a series of lectures and workshops.
Ages: 15—17
Dates: 20 July—28 August
Earlscliffe Summer School
Earlscliffe Summer School is ideally located for both access to London and to a variety of local attractions. The campus is formed of seven Victorian and Edwardian buildings, all recently renovated(翻新)to provide high-quality teaching and residential facilities.
Ages: 13—17
Dates: 20 June—31 July
Rochester College Summer School
Rochester Independent College, one of the UK’s most well-established independent colleges, is proud to offer a range of distinctive summer courses. We are offering four different courses in very small classes where international visitors will study and socialise alongside local students.
Ages: 13—17
Dates: 25 June—28 July
21. What can students do in the first two summer schools?
A. Socialise with local students.
B. Interview the world’s great minds.
C. Organise lectures and workshops.
D. Explore the noted university city.
22. Which of the following starts earliest?
A. Oxford Summer School.
B. Earlscliffe Summer School.
C. Cambridge Summer School.
D. Rochester College Summer School.
23. Where can the text be found?
A. In an education brochure.
B. In an art magazine.
C. In a research article.
D. In a history book.
答案:
21.D 细节理解题。根据 Oxford Summer School 部分中的“The summer programme is designed to give students a chance to study at university,meet other students from around the world and explore the famous city of Oxford.”可知,参加这个项目可以探索该校所在城市牛津。又根据 Cambridge Summer School 中的“Explore the city that shaped some of the world's famous minds,including Sir Isaac Newton and Sylvia Plath.”可知,参加剑桥暑期学校可以探索该校所在的剑桥市。故选 D。
22.B 细节理解题。根据 Earlscliffe Summer School 部分中最后一行的时间信息可知,Earlscliffe Summer School 项目于6月20日开始,是四个项目中开始时间最早的。故选 B。
23.A 推理判断题。根据全文的标题“Summer Schools(夏季学校)”以及首段内容可知,本文介绍英国四所著名学校的暑期项目和各项目能给学生带来什么收获等,因此可推断该文章应出现在教育宣传手册中。故选 A。
22.B 细节理解题。根据 Earlscliffe Summer School 部分中最后一行的时间信息可知,Earlscliffe Summer School 项目于6月20日开始,是四个项目中开始时间最早的。故选 B。
23.A 推理判断题。根据全文的标题“Summer Schools(夏季学校)”以及首段内容可知,本文介绍英国四所著名学校的暑期项目和各项目能给学生带来什么收获等,因此可推断该文章应出现在教育宣传手册中。故选 A。
查看更多完整答案,请扫码查看