2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第149页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
B(2025·山东青岛第十九中学月考)
A boy lost in the wilderness was saved by a kangaroo. That's the story floating around after Simon Kruger, a 7-year-old boy, was rescued from Australia's Deep Creek Conservation Park.
According to Australia's 7 News, the saga(传奇故事) began when Simon wandered off after the family ate a picnic lunch. Apparently the lost boy drifted away to pick flowers for his mum. Instead, he got hopelessly lost—and without adequate warm clothing to stay out overnight in the forest.
A police search, including helicopters, followed. But Simon wasn't found for 24 hours—even though he was ultimately discovered only about half a kilometre from the family's campsite. His father Etienne Kruger thinks his son was disoriented when the rain and wind swept in after he got lost.
However it happened, Simon wasn't found for almost a full 24 hours. The overnight weather was cold and wet, dropping to a low of around 43 degrees Fahrenheit.
So how did the lost boy survive the cold, wet night? The family said that Simon's flowers for his mum attracted a kangaroo. His dad explained, “A kangaroo came closer to him and ate the flowers from him, and the kangaroo fell asleep next to him. I think God sent a kangaroo to keep him warm.”
24. 新考法 The purpose of the writer is to ______.(
A. inform us a moving story between a boy and an animal
B. teach the children to protect the environment
C. ask the parents to look after their children more carefully
D. praise the policemen for their great effort to rescue a lost boy
25. What can be inferred from the last paragraph?(
A. The kangaroo feeds on flowers.
B. At first sight, the little boy was fond of the kangaroo very much.
C. It was the flowers that attracted the police to the place where the boy was found.
D. It was lucky for the boy to have a kangaroo with him.
26. What does the underlined word “disoriented” mean?(
A. Determined.
B. Excited.
C. Confused.
D. Concerned.
27. Which of the following is TRUE according to the passage?(
A. Realising he was lost, Simon tried his best to find the way back.
B. The police found the boy because of the signs that a kangaroo had left.
C. With the help of the police, the lost boy could survive the cold night.
D. The boy was lost for almost 24 hours without warm clothing in the forest.
A boy lost in the wilderness was saved by a kangaroo. That's the story floating around after Simon Kruger, a 7-year-old boy, was rescued from Australia's Deep Creek Conservation Park.
According to Australia's 7 News, the saga(传奇故事) began when Simon wandered off after the family ate a picnic lunch. Apparently the lost boy drifted away to pick flowers for his mum. Instead, he got hopelessly lost—and without adequate warm clothing to stay out overnight in the forest.
A police search, including helicopters, followed. But Simon wasn't found for 24 hours—even though he was ultimately discovered only about half a kilometre from the family's campsite. His father Etienne Kruger thinks his son was disoriented when the rain and wind swept in after he got lost.
However it happened, Simon wasn't found for almost a full 24 hours. The overnight weather was cold and wet, dropping to a low of around 43 degrees Fahrenheit.
So how did the lost boy survive the cold, wet night? The family said that Simon's flowers for his mum attracted a kangaroo. His dad explained, “A kangaroo came closer to him and ate the flowers from him, and the kangaroo fell asleep next to him. I think God sent a kangaroo to keep him warm.”
24. 新考法 The purpose of the writer is to ______.(
A
)A. inform us a moving story between a boy and an animal
B. teach the children to protect the environment
C. ask the parents to look after their children more carefully
D. praise the policemen for their great effort to rescue a lost boy
25. What can be inferred from the last paragraph?(
D
)A. The kangaroo feeds on flowers.
B. At first sight, the little boy was fond of the kangaroo very much.
C. It was the flowers that attracted the police to the place where the boy was found.
D. It was lucky for the boy to have a kangaroo with him.
26. What does the underlined word “disoriented” mean?(
C
)A. Determined.
B. Excited.
C. Confused.
D. Concerned.
27. Which of the following is TRUE according to the passage?(
D
)A. Realising he was lost, Simon tried his best to find the way back.
B. The police found the boy because of the signs that a kangaroo had left.
C. With the help of the police, the lost boy could survive the cold night.
D. The boy was lost for almost 24 hours without warm clothing in the forest.
答案:
24.A 推理判断题。根据第一段的内容可推知,作者的目的是告诉我们男孩和动物之间的感人故事。故选A。
25.D 推理判断题。根据最后一段的内容可知,西蒙的爸爸认为,那天晚上正是因为那只袋鼠给他保暖,他才能幸运地活了下来。由此推知,这个男孩很幸运,有一只袋鼠和他在一起。故选D。
26.C 词义猜测题。根据画线词下文“when the rain and wind swept in after he got lost”可知,西蒙迷路了,同时又下雨,所以他应该是分不清方向了。由此可知,画线词disoriented与confused(困惑的)意思一致。故选C。
27.D 细节理解题。根据第二段中的“Instead, he got hopelessly lost—and without adequate warm clothing to stay out overnight in the forest.”和第三段中的“But Simon wasn't found for 24 hours”可知,西蒙在森林里失踪了将近24个小时,没有穿保暖的衣服。故选D。
25.D 推理判断题。根据最后一段的内容可知,西蒙的爸爸认为,那天晚上正是因为那只袋鼠给他保暖,他才能幸运地活了下来。由此推知,这个男孩很幸运,有一只袋鼠和他在一起。故选D。
26.C 词义猜测题。根据画线词下文“when the rain and wind swept in after he got lost”可知,西蒙迷路了,同时又下雨,所以他应该是分不清方向了。由此可知,画线词disoriented与confused(困惑的)意思一致。故选C。
27.D 细节理解题。根据第二段中的“Instead, he got hopelessly lost—and without adequate warm clothing to stay out overnight in the forest.”和第三段中的“But Simon wasn't found for 24 hours”可知,西蒙在森林里失踪了将近24个小时,没有穿保暖的衣服。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看