2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班全程提优训练高中英语必修第一册外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第148页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
- 第133页
- 第134页
- 第135页
- 第136页
- 第137页
- 第138页
- 第139页
- 第140页
- 第141页
- 第142页
- 第143页
- 第144页
- 第145页
- 第146页
- 第147页
- 第148页
- 第149页
- 第150页
- 第151页
- 第152页
- 第153页
- 第154页
- 第155页
- 第156页
听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。
15. What is the main topic of the monologue(独白)?
A. How money came into being.
B. The kind of things which served as money in the past.
C. How the value of the money was decided.(
16. What might have been used for money by early Japanese?
A. Tea.
B. Salt.
C. Nuts.(
17. Who were the first people to use coins as money?
A. Europeans.
B. American Indians.
C. Chinese.(
15. What is the main topic of the monologue(独白)?
A. How money came into being.
B. The kind of things which served as money in the past.
C. How the value of the money was decided.(
B
)16. What might have been used for money by early Japanese?
A. Tea.
B. Salt.
C. Nuts.(
A
)17. Who were the first people to use coins as money?
A. Europeans.
B. American Indians.
C. Chinese.(
C
)
答案:
15.B 16.A 17.C
听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。
18. Where does the woman's friend live now?
A. In Chicago.
B. In Atlanta.
C. In San Francisco.
19. What is the woman?
A. A doctor.
B. An artist.
C. An office manager.
20. How many ways does the woman keep in touch with her friend?
A. Three.
B. Two.
C. One.
18. Where does the woman's friend live now?
A. In Chicago.
B. In Atlanta.
C. In San Francisco.
19. What is the woman?
A. A doctor.
B. An artist.
C. An office manager.
20. How many ways does the woman keep in touch with her friend?
A. Three.
B. Two.
C. One.
答案:
18.A 19.C 20.A
第二部分 阅读(共两节,满分 50 分)
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2024·广东惠州一中实验学校期中)
跨学科 The African grey parrot's ability to talk and mimic sounds makes it a charming companion. African grey owners often report that their greys oftentimes talk in context and can understand people's emotions(情感). The African grey parrot is not just a top talker—this bird is also known for its extreme intelligence, which gives the bird the name “The Einstein of the Bird World”.
The bird is medium-sized, dusty-looking and almost pigeon-like. It has a bright red tail, intelligent orange eyes, and a stunning scalloped(扇形的) pattern to its feathers. Their diet in the wild consists mostly of nuts, seeds, fruits, and leafy matter.
At home, African greys need plenty of toys that challenge their intelligence, such as food searching and puzzle toys. Nutri-Berries by Lafeber Company are a perfect choice, which, with a balance of grains, seeds and other nutrients in the shape of a berry, encourage African greys to hold, bite off, and even play with, just as they do in the wild.
African greys seem especially affected by stress and disturbing noise in their environment and can be put more at ease by placing one corner of the cage against a wall as opposed to in the middle of a room.
African grey parrots are more likely to suffer from lack of Vitamin A/beta-carotene, and therefore benefit from eating vegetables high in beta-carotene, such as cooked sweet potato and fresh kale. Lack of Vitamin D is another concern, especially for greys on a poor diet. Offering a balanced, pill-shaped diet, such as Nutri-Berries, helps prevent vitamin and mineral shortage.
21. Why is the African grey parrot called “The Einstein of the Bird World”?
A. Because of the brain size.
B. On account of the intelligence.
C. Owing to the rich emotions.
D. Due to the talking ability.
22. What can “Nutri-Berries” probably be?
A. A brand of bird food.
B. Puzzle toys for birds.
C. A type of round fruit.
D. Wild intelligence games.
23. What is the characteristic of African grey parrots?
A. They may get ill due to lack of Vitamin E.
B. They prefer to stay in the middle of the room.
C. They are dusty-looking with blue eyes.
D. They are smart and love to have fun.
第一节(共 15 小题;每小题 2.5 分,满分 37.5 分)
阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中选出最佳选项。
A(2024·广东惠州一中实验学校期中)
跨学科 The African grey parrot's ability to talk and mimic sounds makes it a charming companion. African grey owners often report that their greys oftentimes talk in context and can understand people's emotions(情感). The African grey parrot is not just a top talker—this bird is also known for its extreme intelligence, which gives the bird the name “The Einstein of the Bird World”.
The bird is medium-sized, dusty-looking and almost pigeon-like. It has a bright red tail, intelligent orange eyes, and a stunning scalloped(扇形的) pattern to its feathers. Their diet in the wild consists mostly of nuts, seeds, fruits, and leafy matter.
At home, African greys need plenty of toys that challenge their intelligence, such as food searching and puzzle toys. Nutri-Berries by Lafeber Company are a perfect choice, which, with a balance of grains, seeds and other nutrients in the shape of a berry, encourage African greys to hold, bite off, and even play with, just as they do in the wild.
African greys seem especially affected by stress and disturbing noise in their environment and can be put more at ease by placing one corner of the cage against a wall as opposed to in the middle of a room.
African grey parrots are more likely to suffer from lack of Vitamin A/beta-carotene, and therefore benefit from eating vegetables high in beta-carotene, such as cooked sweet potato and fresh kale. Lack of Vitamin D is another concern, especially for greys on a poor diet. Offering a balanced, pill-shaped diet, such as Nutri-Berries, helps prevent vitamin and mineral shortage.
21. Why is the African grey parrot called “The Einstein of the Bird World”?
A. Because of the brain size.
B. On account of the intelligence.
C. Owing to the rich emotions.
D. Due to the talking ability.
22. What can “Nutri-Berries” probably be?
A. A brand of bird food.
B. Puzzle toys for birds.
C. A type of round fruit.
D. Wild intelligence games.
23. What is the characteristic of African grey parrots?
A. They may get ill due to lack of Vitamin E.
B. They prefer to stay in the middle of the room.
C. They are dusty-looking with blue eyes.
D. They are smart and love to have fun.
答案:
21.B 细节理解题。根据第一段内容可知,非洲灰鹦鹉非常善于学舌,还以极高的智商而闻名,这使它被称为“鸟类世界的爱因斯坦”。故选B。
22.A 推理判断题。根据第三段中的“Nutri-Berries by... in the shape of a berry”可知,Lafeber公司生产的Nutri-Berries是一个完美的选择,它被制成浆果的形状,含有均衡搭配的谷物、种子和其他营养物质,由此可推知,Nutri-Berries可能是一种鸟食。故选A。
23.D 细节理解题。根据第一段中的“this bird is also known for its extreme intelligence”可知,非洲灰鹦鹉以极高的智商而闻名;再根据第三段第二句可知,Lafeber公司生产的鸟食能让非洲灰鹦鹉像在野外一样玩耍。由此可知,非洲灰鹦鹉非常聪明,而且还好嬉戏。故选D。
22.A 推理判断题。根据第三段中的“Nutri-Berries by... in the shape of a berry”可知,Lafeber公司生产的Nutri-Berries是一个完美的选择,它被制成浆果的形状,含有均衡搭配的谷物、种子和其他营养物质,由此可推知,Nutri-Berries可能是一种鸟食。故选A。
23.D 细节理解题。根据第一段中的“this bird is also known for its extreme intelligence”可知,非洲灰鹦鹉以极高的智商而闻名;再根据第三段第二句可知,Lafeber公司生产的鸟食能让非洲灰鹦鹉像在野外一样玩耍。由此可知,非洲灰鹦鹉非常聪明,而且还好嬉戏。故选D。
查看更多完整答案,请扫码查看